tiistai 8. marraskuuta 2016

Oikeat puhdistustuotteet auttavat paljon juuri tähän vuoden aikaan

Tietysti on aina tärkeää käyttää ihotyypin mukaista puhdistusainetta, mutta talvella väärä puhdistusaine voi tuhota koko hoidon. Suomalaiset puhtaus on erityisen tärkeää ja sen takia käytetään ihan liian vahvoja ja kuivattavia puhdistusaineita. Ei ole mitään järkeä käyttää kalliita ja hyvälaatuisia  hoitovoiteita, jos puhdistus kuivattaa ihoa koko ajan. Toivoisin todella, että jokainen pysähtyisi miettimään onko oma puhdistusaine varmasti talveen sopivin. Vakioasiakkaillamme on puhdistustuotteet kunnossa, mutta uudella asiakkaalla suurin muutos kotihoitoon on puhdistustuotteen vaihto. Monen mielestä puhtauden merkki on tuo kiristävä ja kuiva ihon pinta ja siinä tuntemusta tulkitaan aivan väärin.

Järkevin ja näkyvin muutos ihonpuhdistukseen tulee kaksoispuhdistuksella. Ensin käytetään Precleanse NYT 45€ (58€) alkupuhdistusaine ja sitten ihotyypin mukainen puhdistusaine. Precleanse on todella tehokas puhdistusöljy joka poistaa paksunkin meikin ja ihotalin kuivattamatta. Käyttämällä ensin Precleansen saa varmasti iholta pois kaiken lian ja rasvan, mutta samalla ihon pinta saa hoitoa kosteuttavista kasviöljyistä. Varsinkin tähän vuoden aikaan, kun sisälämmitys alkaa kuivattamaan ihoa on Precleansen käyttö välttämätön. Vain minuutti lisää aikaa ihon hoitoon ja saat näkyvän muutoksen ihon kuntoon. Precleansea, niin kuin muitakin Dermalogican tuotteita voi yhdistää myös muiden sarjojen tuotteiden kanssa.

Ne asiakkaat jotka yleensä kesällä käyttävät Speacial Cleansing Geliä ja puhdistavat sillä kahteen kertaan voisivat ottaa käyttöön Ultra Calming Cleanserin ja tehdä ainakin toinen puhdistuskerta sillä. Moni yrittää hillitä talin eritystä ja näppyjä tehokkaalla puhdistuksella, mutta se ei ole hyvä konsti. Se vasta talineritystä lisääkin, kun ihon pinta kuivuu ja hilseilee. Iho alkaa automaattisesti lisäämään talineritystä, jos ihon pinta alkaa kuivua. Se on elimistön oma selviytymiskeino lisätä ihotalin tuomaa suojaa, kun ihon pinta kiristyy kuivuuttaan. Sitten tuo hilseilevä kuiva solukko tukkii ihohuokoset ja alkaa syntyä mustapäitä ja finnejä. Juuri tämä kierre saadaan poikki, kun pesuun lisätään hoitava Precleanse alkupuhdistukseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti