perjantai 4. marraskuuta 2016

Hehkeänä pikkujouluihin!

Pikkujoulukausi on alkamassa ja aika monessa työpaikassa on jonkinlainen pikkujoulu. Erilaiset yhdistykset ja seurat järjestävät myös pikkujouluja ja monet niistä ovat hyvinkin juhlavia. Yleensä tavallisen ihmisen elämässä juhlia on aika harvoin ja monella nuo pikkujoulut voi olla vuoden ainoat isommat juhlat. Tosin ei tässä minun iässäni kaipaakaan, niin monia juhlia ainakin minulle riittää yhdetkin juhlat per vuosi. On juhlia sitten yhdet, tai useammat niin niihin kannattaa panostaa kunnolla. Arkea on, niin paljon, että silloin, kun mahdollisuus iloon ja juhlaan siihen kannattaa mennä hyvillä mielin mukaan.

On ihan kiva yllättää tutut, puoliso ja itsensäkin laittautumalla oman elämänsä kuningattareksi. Laittautuminen kannattaa aloittaa jo 1-2 viikkoa aikaisemmin Nanolift kasvohoidolla. Parhaimmillaan iho on, kun Nanolift hoito tehdään viimeistään paria päivää ennen juhlia. Meikki on paljon parempi tehdä, kun iho on ensin hyvin hoidettu. Samalla voimme katsoa myös uusia meikkivärejä juhlia varten. Hyvä kasvohoito tähän aikaan vuodesta helpottaa ihonhoitoa koko talven ja kyse ei ole pelkästään yhteen iltaan varautumisesta. Minusta on surullista, että vieläkin iho ja meikki jätetään täysin huomiotta, vaikka juhlavaatteisiin ja kampaukseen satsataan paljon. Eikä pelkkä meikki korjaa ihon hoidon puutteita, vaan meikki voi jopa korostaa hilseilyä ja ihon läiskikkyyttä. Ammattimeikkaajakaan ei saa piilotettua hoitamatonta ihoa.

Iltajuhlan valaistus vaatii meikiltä voimakkuutta huomattavasti enemmän, kuin päivän valo. Hyvät luomivärisävyt ovat tumman harmaat, tai ruskeat. Jos käyttää samoja sävyjä, kuin päivällä niitä pitää laittaa huomattavasti vahvemmin. Iltavalaistuksessa kukaan ei näytä liian meikatulta sitä on turha pelätä. Iltameikissä pitää olla koko meikki kunnossa eli iho, silmät, posket ja huulet. Hyvin moni käyttää päivämeikissä, vaan jotain näistä ja minusta se ei ole aina niin kaunistavaa. Jos meikataan vaan silmät, niin kuin moni tekee, että käyttää vaan ripsiväriä se korostaa ihon epätasaisuutta ja muuta kalpeutta. Hyvä meikkivoide on meikin perusta ellei iho näytä hyvältä on vaikea kaunistaa pelkästään silmät, tai huulet.

Liian ankarasti ei kannata itseään arvostella. Moni ei uskalla laittaa voimakkaampaa meikkiä, kun se näyttää peilissä jotenkin vieraalta. Niinhän sen kuuluukin näyttää. Eihän meikin muuttamisesta ja voimistamisesta olisi mitään hyötyä ellei näyttäisi erilaiselta. Siksihän juhlameikkiin panostetaan, että se on erilainen, kuin päivämeikki. Uskaltakaa kokeilla ja tehkää muutaman kerran etukäteen harjoittelua ettei uusi meikki tule juuri juhlailtana käyttöön. Meikkivoide pitää ainakin kokeilla muutamia kertoja etukäteen, että oppii parhaan tavan sen levitykseen. Ellei meikkivoide oli samaa mitä on aikaisemmin käyttänyt kannattaa sitä kokeilla viikon verran etukätee, että näkee miten se käyttäytyy oltuaan iholla useita tunteja.

Tämän vuoden iltapäiväajat ovat jo aika vähissä. Yleensä nopeiten menee kaikki kello 15 jälkeiset ajat. Minulla ei ole enää, kuin muutama vapaa iltapäiväaika ennen joulua, mutta Marilta löytyy hiukan useampi. Olkaa ajoissa liikkeellä ajanvarauksen kanssa, että varmaan saatte mieleisimmän ajankohdan. Ajanvarauskyselyn voi laittaa sähköpostilla, jos päivällä unohtaa soittaa. Me vastaamme sähköpostiin vuorokauden sisään, mutta yleensä päiväaikaan muutamassa tunnissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti