keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Tummat silmänympärykset piiloon

Monilla on periytyvä taipumus silmänympäryksen tummuuteen ja toisia se kiusaa kovastikin. Vanhemmiten taipumus lisääntyy ja esimerkiksi silmänpaineeseen tarkoitetut lääketipat aiheuttaa tummuutta. Näin pimeään vuoden aikaan, kun muutenkin väsyttää moni kokee tummat silmänympäryksensä erittäin harmittaviksi, koska ne saavat ihmisen näyttämään entistä väsyneemmältä.

Uudistettu Age Reversal Eye Complex (86€) on erinomainen apu tummiin silmänympäryksiin. Sen uusi raaka-ainepohja sisältää niasiiniamidia joka hajoittaa tummuutta aiheuttavaa aineenvaihdunta jätettä ja poistaa ihon pinnan hiusverisuoniin pakkautunutta verta. Age Reversal Eye Complex aloitetaan käyttämään ensin vaan joka toinen ilta, että ohut silmänympärysvoide tottuisi voiteen sisältämään retinoliin. Noin parin viikon säännöllisen käytön jälkeen alkaa tummuus vähenemään. Age Reversal Eye Complexin uusi raaka-ainepohja sisältää myös mikrokapseloitua retinolia, joka vähentää pikkuryppyjä ja juonteinta. Palmitoyylitripeptidi-5 kiinteyttää ohutta silmänympärysihoa ja hidastaa silmäluomien roikkumista ja veltostumista. Age Reversal Eye Complex on erinomainen silmänympärysvoide yökäyttöön kaikille yli kolmekymppisille.

Silmänympäryksen tummuutta voi myös peittää, mutta se pitää tehdä taitavasti ja hyvä laatuisilla tuotteilla. Aika usein näkee, että peiteainetta on niin paksu kerros ettei sitä voi olla huomaamatta. Valkoiset renkaat silmien ympärillä on mielestäni vielä pahempi vaihtoehto, kuin silmänympäryksen tummuus. Youngbloodin Ultimate Corrector (51€) peitevoide tuli reilu vuosi sitten myyntiin ja on ollut siitä lähtien erittäin suosittu. Ultimate Corrector on erittäin hyvä laatuinen ja jättää luonnollisen värin iholle. Se on kehitetty nimenomaan silmänympärysten peittämiseen ja siinä on huomioitu myös hoitavuus. Finnistickin tyyppinen kuivattava peitepuikko on kauhistus ohuelle silmäluomen iholle, joka kuivuu ja rypistyy nopeasti lisää.

Ultimate Corrector pakkauksessa on kaksi värisävyä. Tarkoitus on, että vaaleaa väriä levitetään ensin ohut kerros silmän ympärille. Se neutralisoi täydellisesti tummuuden. Sen jälkeen päälle levitetään kevyesti toista beigen sävyä, joka tekee luonnollisen häivytyksen. Peitevärit voi levittää joko leveällä siveltimellä, meikkisienellä, tai sormin. Itse suosin sormin levittämistä ja silloin väriä menee vähiten hukkaan. Ultimate Corrector käy myös pigmenttiläiskien ja luomien peittämiseen. 

5 kommenttia:

 1. Paras kokeilemani peitemömmö. Hukkuu ihon väriin eikä tee pandakarhun silmiä.

  VastaaPoista
 2. Googlasin tämän blogin ja huomasin että tätä lukisi päivittäin vain kahdeksan ihmistä?
  Voikos pitää paikkaansa???
  Lisäksi kysyn hintaa tuolle uudelle kasvoöljylle?

  Lämpimin talviterveisin Marita

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti en vielä tiedä tuon uuden tehotipan hintaa. Dermalogica on tänä vuonna tiukentanut huomattavasti ennakkotietojen saantia uusista tuotteista. Se liittyy jotenkin tähän kopiointiin ja tuotekehittelyjen vakoiluun. Saamme vasta lanseerauspäivänä tiedot tuotteesta ja maahantuojaa on ehdottomasti kielletty kertomasta mitään ennen lanseerausta. Jo tämä tieto, että saamme uuden tehotipan myyntiin Avoimien Ovien päivänä 10.12 oli suuri paljastus vakioasiakkaalle.

  Nyt en kyllä ymmärrä missä tuollaista tietoa blogin lukijamäärästä on. Tieto on aivan virheellinen, koska lukijoita on 250-500 vuorokaudessa. Lukija näkee blogin etusivun alalaidassa kävijä määrän ja se on nyt yli 450.000. Seuraan hyvin tarkkaan tämän blogipohjan eli bloggerin tilastoja ja ne ovat hyvin monipuoliset. Pystyn sitä kautta näkemään minkä tyyppisiä juttuja luetaan eniten ja minä päivänä ja mihin kellonaikaan lukijoita on eniten. Ei olisi mitään järkeä kirjoittaa blogia vuodesta 2010 joka päivä kahdeksaa ihmistä varten. Nykyinen lukijamäärä on erittäin suuri, koska kyse on ammattiblogista eikä viihdejutuista. Saamme myös todella paljon palautetta asiakkailta blogijutuista ja näistä jutuista on tullut oleellinen osa asiakaspalveluamme. Keskustelen useampaan kertaan päivän aikana asiakkaiden kanssa näistä teksteistä. Voisikohan olla, että tuo kahdeksan lukijaa tulee jonkun määrätyn hakukoneen, tai linkin kautta? Bloggerin tilastoissa on pitkä rivi linkkejä mitä kautta lukijoita on tullut, mutta itse en osaa niitä sen enempää analysoida.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Mistäs googlessa näkyy blogien lukija määrät? Nehän on aina jokaisessa blogissa etusivulla näkyvissä. Nämä jutut on niin asiapitoisia, että kaikkien kannatas tätä lukea ja kokeilla neuvoja oman naamansa hoidossa. Enää ei mun naamani kiillä ja kirvele, kun olen löytänyt kunnon aineet tämän blogin juttujen perusteella.

  VastaaPoista
 5. Lukijamäärään en osaa ottaa kantaa, mutta omalla työpaikallani kaikki lukee tätä blogia.
  Lääketipat ovat saaneet silmänympärykseni tummumaan ja välillä ne ovat luumun väriset ja tosi harmittavat. Ainoa peitevoide on ultimate corrector joka peittää ne kunnolla eikä näytä paksulta maalilta. Se pysyy myös koko päivän eikä kasaannu juonteisiin niin kuin melkein kaikki muut tekee. Senkin aineen olen löytänyt näiden blogijuttujen kautta. Niin kuin monen muunkin kotikäyttöaineeni.

  VastaaPoista