maanantai 7. marraskuuta 2016

Iltameikkiin kuuluu kunnon rajaukset

Onneksi meillä on näin vuoden pimeinpänä aikana pikkujouluja ja itsenäisyyspäivän juhlia. Tähän aikaan vuodesta juhlien valaistus on täysin erilainen, kuin kesäiltana. Juhlatamineissa ei juuri päivänvalossa liikuta ellei tilaisuus ole keskipäivällä muuten keinovalot on ainoa valaistus missä näyttäydytään. Tämä on otettava ehdottomasti huomioon meikkiä tehdessä.

Meikin vahvuus pitää moninkertaistaa, kun ollaan iltavalaistuksessa. Yleisin virhe mikä juhlameikissä on se, että se on aivan liian pliisu. Erittäin harvoin näkee liian vahvaa meikkiä, vaan lähes aina suomalaisella naisella meikki on ihan liian varovainen. Moni nainen saisi itsestään paljon näyttävämmän, kun meikkiä käytettäisiin voimakkaammin. Senkin takia meikkivärit pitää vaihtaa kesämeikeistä talvimeikkeihin, koska nyt ei ole hentojen pastellien aika. Eihän niitä kesävärejä käytetä vaatetuksessakaan. Talveksi pitää hankkia omat luomivärit, poskipunat ja huulipunat. Iltameikissä näitä talvisia värejä käytetään vielä voimallisemmin, kuin päivällä.

Rajaukset ovat helpoin tapa tuoda lisävahvuutta iltameikkiin. Silmät rajataan ja huulet rajataan ja jo niillä muutetaan päivämeikki iltameikiksi. Myös kulmakarvat ovat tärkeä yksityiskohta ja ellei niissä ole kestoväriä pitää niitä tummentaa kynällä. Youngbloodin kulmakynä joka on vinopäinen on paras ja helpoin kulmaväri mitä olen ikinä käyttänyt. Se onkin meidän myydyin tuote YB:n meikeistä mineraalimeikkivoiteiden jälkeen. Kulmia ei tarvitse tummentaa, kun aavistuksen enemmän, kuin päivällä. Kulmakarvat ovat ainoa asia joissa liikatummuus voi mennä överiksi, mutta muissa meikeissä ei tätä vaaraa ole. Pelkästään se, että kulmakarvat tummennetaan siististi ja hajakarvat nypitään tuo jäntevyyttä kasvoille. Mitä vanhempi ja rypistyneempi iho on sitä suurempi merkitys on kulmakarvoilla.

Luomiväriä laitetaan iltameikkiin paljon voimakkaammin, kuin päivämeikkiin. Youngbloodilla on erittäin hyvä juhlameikkipaletti nimeltään Starlet (72€) siinä on neljä väriä, kaksi vaaleaa ja kaksi tummaa. Värit ovat luunvalkoinen, hopea, tumman harmaa ja vaalean harmaa ja nämä ovat värit millä pärjää juhlameikissä vuosikaudet. Vaaleammat sävyt sopii päivämeikkiinkin, mutta tuo mustan harmaa luomiväri on erittäin elegantti ja aina sopiva iltajuhlaan. Youngbloodin luomiväreistä saa myös kostutettuna rajausvärin eikä luomiväri mene siitä pilalle. Kostealla kapealla siveltimellä tuosta tumman harmaasta luomiväristä saa erittäin hyvän rajauksen. Juhlaan voi käyttää ihan mustaakin rajausta ja YB:n Gel Liner escape väri on hyvä pehmeän musta sävy. Younbloodilla on myös ihan perinteiset kynät kajalia, tai rajausta varten. Eye Liner Pencil (23€) on pehmeän voidemainen kynä mikä on helppo levittää, mutta ne pysyvät myös hyvin.

Lip Liner (23€) huultenrajauskynä auttaa paljon pitämään huulipunaa siistinä pitkin iltaa. Truly Red on upea kirkas punainen rajauskynä, joka sopii moneen huulipunaan. Liian vaaleasta huulipunasta saa näyttävämmän ihan tällä kirkkaan punaisella rajauksella. Puhdas punainen on aina hyvä valinta talven juhlameikkiin. Se on naisellinen, mutta jämäkkä. Yli nelikymppisen naisen ei kannattaisi käyttää mitään tyttömäisen hempeitä huulipunia, koska ne ovat ristiriidassa persoonan kanssa. Kirkas punainen huulipuna kertoo itsenäisestä ja oman arvontuntoisesta naisellisesta naisesta. Ranskattarethan luovat tyylikkään ulkonäön pelkästään tällä kirkkaan punaisella huulipunalla. Tummat naiset voivat käyttää syvään viininpunaiseen vivahtavaa punaista huulipunaa ja me vaaleat taas enemmän oranssiin taittuvaa punaista. Kirkkaan punaisiakin on, vaikka kuinka monta sävyä ja niitä kannattaa kokeilla aina huulille.

Mainitse seuraavassa kasvohoidossa jo, kun aloitamme, että olisit kiinnostunut kokeilemaan uutta huulipunaa. Ehdin jo hoidon aikana miettiä parhaita sävyjä ja hoidon lopussa voidaan niitä kokeilla huulille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti