tiistai 28. maaliskuuta 2017

Apua silmänympärysvoiteista

Silmänympärysalue on haastavin hoidettava kasvoissa, koska se on kaikista herkin ihon kohta. Silmänympärillä on yksi solukerros vähemmän, kuin muualla kasvoilla ja se tekee alueesta monella tavalla ongelmallisen. Sanotaan, että silmät ovat sielun peili ja siksi silmänympärysalueeseen kiinnitetään paljon huomiota. Itseä harmittaa omat ongelmat ja myös toiset huomaavat ne helposti.

TOTAL EYE CARE sk 15 (66€) on tarkoitettu tummiin silmänympäryksiin ja suojaamaan ihoa uv-säteilyltä. Total Eye Care sk 15 sisältää valoa taittavan pigmentin mikä neutralisoi tummuutta eli se toimii, kuin hoitava valokynä. Samalla voide kosteuttaa ja vähentää tummuuden syntymistä. Tämä sopii nuorille ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi.

MULTIVITAMIN POWER FIRM  (75€) on suojaava, kosteuttava ja siloittava silmänympärysvoide yöksi ja päiväksi. Tämä voide sopii hyvin talvella suojaamaan kyynelnesteeltä, tai nyt keväällä siitepölyiltä. Multivitamin Power Firm kuuluu vanhenevan ihon Age Smart linjaan ja suosittelen sitä yli kolmekymppisille.

ULTRASMOOTHING EYE SERUM (89€) on tarkoitettu herkälle, ohuelle ja atooppiselle iholle. Tuote on ohut viilentävä geeli joka vähentää kirvelyä ja kutinaa. UltraSmoothing Eye Serum on erittäin kosteuttava ja vähentää kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Se sopii kuitenkin kaiken ikäisille kuiville silmäluomille.

INTENSIVE EYE REPAIR (71€) on hyvin täyteläinen voide, joka korjaa ohutta ja kuivaa silmänympärysihoa. Tämä voide sopii hyvin talvella hidastamaan kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Intensive Eye Repair käy sekä yöksi, että päiväksi.

AGE REVERSAL EYE COMPLEX (86€) on meidän silmänympärysvoiteiden ryppykuningatar yökäyttöön. Age Reversal Eye Complex siloittaa ja tasoittaa jo syntyneitä juonteinta ja ryppyjä. Suosittelen tätä kolmekymppisille kuurina pari kertaa vuodessa ja yli nelikymppisille jatkuvasti yökäyttöön. Nuoremmilla tuo kuuri on niin pitkä, kun tuo tuubi riittää eli noin parikuukautta.

Silmänympärysvoiteita vaihdellaan vuodenajan ja ihon tilanteen mukaan. Suositeltavaa on, että käytetään aina yksi tuote kerralla loppuun. Näin vaikutukset ehtivät tulla näkyviin. Yleensä vaikutukset näkyvät noin 2-3 viikon käytön jälkeen. Järkevää on käyttää aamulla eri silmänympärysvoidetta, kuin illalla. Joissakin tilanteissa voidaan käyttää kahtakin tuotetta päällekäin. Yleisemmin näin tehdään UltraSmoothing Eye Serumin kohdalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti