sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Dynamic Skin Recovery sk 50 Tähtitarjous loppuu tänään

Tämän hetken Tähtitarjous ja nuo naistenpäivän tarjoukset ovat tänään voimassa viimeisen päivän. Dynamic Skin Recovery sk 50 on nyt Tähtitarjouksena nimenomaan sen takia, että sitä tarvitaan juuri nyt. Kevään ensimmäiset uv-säteet aiheuttavat vanhenemisprosessin nopeasti, koska iholla ei ole mitään entistä suojaa.

Uv-säteily on suurin syy ihon vanhenemiseen

Uv-säteily on hyvin tuhoavaa ihmiselle ja se on ainoa tunnettu syy ihosyövälle ja ihon vanhenemiselle. Tähän aikaan vuodesta aurinko paistaa matalalta ja heijastuu myös lumesta ja jäästä joten iho joutuu varsinaiseen säteilyryöpytykseen. DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 85€ (109€) on meidän suosituin kesäajan päivävoide. Se on hyvin imeytyvä, kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide yli kolmekymppisille. Helpoin tapa välttää haitallinen säteily on käyttää päivävoidetta missä on mukana aurinkosuoja. Näin ei suojausta tarvitse erikseen ajatella ja miettiä onko päivän ulkona, vai sisällä. Dynamic Skin Recoveryn sk 50 kanssa tietää, että ihon on hyvin suojattu joka tapauksessa. Meikin alla Dynamic Skin Recovery sk 50 on erinomainen, koska se imeytyy täysin. Yksi hoitovoide riittää parikuukautta käytössä kolmella voidepakkauksella pääset vähintään elokuun loppuun asti. Minusta olisi taloudellisinta ostaa koko kesän päivävoiteet nyt, koska alennus niiden kohdalla ei toistu ja seuraava Pimeän Kaupan ilta on vasta syyskuussa. 

Ostaessasi Tähtitarjouksen saat lahjaksi matkakoot Super Rich Repair hoitovoiteesta, Overnight Repair Serum tehotipasta ja Skin Resurfacing Cleanser kiinteyttävästä puhdistusmaidosta. Pakkauksen arvo 66€. Jos ostat useamman Dynamic Skin Recovery sk 50 niin tietysti saat yhtä monta lahjapakkausta. Säilyvyyden kannalta ei ole huolta, koska tuotteiden päiväys on loppuvuodesta 2018 eli niitä voi säilyttää avaamattomina siihen saakka. Kosmetiikassahan päiväys tarkoittaa viimeistä käyttöönotto päivämäärää.

3 kommenttia:

 1. Jos ostaa kolme pulloa niin saa kolme overnight seerumia, jotka yhdessä tekevät 15ml eli yksi täysi pullo! Huipputarjous, kiitos Inkeri.

  VastaaPoista
 2. Näin on. Samoin tuon Super Rich Repairin matkakoko riittää pari viikkoa. Ostamalla kolme pakkausta Skin Dynamic Recoveryä sk 50 saatte lahjatuotteista puolentoistakuukauden tehokuurin Overnight Repair Serumista ja Super Rich Repairista mikä on todella tarpeellinen näin talven lopuksi. Jo tuo kahdenviikon kuuri minkä matkakoosta saa on näkyvä apu elvyttämään ja kiinteyttämään ihoa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Laskin, että ostamalla kolme skin dynamic recoveryä ja lahjaksi kolme näytepussia säästö olisi 170€. Aika kannatta diili, jos käyttää koko kesän tuota dynamicpäivävoidetta. Kolmesta voiteesta alennus olisi yhteensä 72€ (3x24€) ja sit tulee ilmaseksi 3 pikkupulloa overnight repair serumia, joissa on sama määrä yhteensä kun isossa pullossa joka maksaa 98€.
  Inkerin verkkokauppa tarjoukset on netin parhaat. Kiitos.

  VastaaPoista