perjantai 17. maaliskuuta 2017

Nyt tarvitaan Nanolift

Nanolift kasvohoito (118€) on meidän oma kehittämä hoito, joka sopii suomalaisten tarpeisiin. Hoitoon olen ottanut parhaat palat kaikista lähes neljänkymmenenvuoden aikana oppimistani kasvohoidoista. Kehitimme hoitomenetelmää lähes vuoden ja nyt olemme kohta kymmenenvuotta tehneet pääsääntöisesti tätä Nanoliftiä. Varmaankin yhdeksänkymmentäprosenttia työstämme on Nanolift hoitoja.

Millainen hoito Nanolift on ?

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen tehdään mekaaninen puhdistus, jos se on tarpeen ja sitten tulee tärkein vaihe eli mikrovirran käyttö. Ensimmäinen kymmenenminuuttia mikrovirtaa on kiinteyttävävaihe ja toinen kymmenenminuuttia imeyttää hoitoaineet syvemmälle ja elvyttää verenkierron ja aineenvaihdunnan. Mikrovirta on lähes tuntumatonta virtaa ja se tehdään elektrodeja liikuttamalla määrätyn liikesarjan mukaan. Vaihe on hyvin miellyttävä ja rentouttava ja moni nukahtaa jo siihenkin. Sen jälkeen tehdään energiahieronta ja klassinen kasvohieronta ja lopuksi laitetaan naamio. Energiahieronta vaikuttaa syviin kudoksiin ja saa aineenvaihdunnan hyvin liikkeelle. Energiahieronta on Dermalogican kehittämä ja siinä on paljon yhtymäkohtia lymfahierontaan ja akupaineluun. Klassinen hieronta imeyttää suojaavat vaikutusaineet ihonpintakerrokseen ja siloittaa ja tasoittaa pintaryppyjä. Lopuksi naamio viimeistelee hoidon. Kaikki vaikuttavat aineet sekoitetaan ja valitaan ihotyypin ja ihmisen mukaan. Jokainen hoito on aina yksilöllinen työ juuri sen hetken ongelmia hoitamaan.

Nanolift hoidon tulokset

Nanolift hoidon tulokset ovat suorastaan hämmästyttäviä. Hoidon teho on huomattavasti parempi, kuin aluksi uskoimmekaan. Se vilkastuttaa aineenvaihdutaa todella hyvin ja se näkyy kiinteytenä ja kasvot suorastaan kapenee hoidon aikana. Nesteet lähtevät vauhdilla liikkeelle ja hoidon aikana ja sen jälkeen voi joutua juoksemaan vessassa. Iho siliää ja tulee jäntevämmän ja napakamman tuntuiseksi ja nämä vaikutukset pysyvät iholla 3-6 viikkoa. Hoito vahvistaa ihoa ja vähentää couperosaa ja ihon ohentumista ja kuivumista. Säännöllinen hoito hidastaa oleellisesti ihon vanhenemista. 

Nanolift hidastaa ihon vanhenemista

Olen pitkän työurani aikana kongreettisesti nähnyt kasvohoitojen vaikutukset. Asiakkat jotka aloittivat säännölliset kasvohoidot 80-luvulla ollessaan neli-viisikymppisiä ovat nyt 80-90-vuotiaita. Heidän ihon iästä voi laskea reilusti pois 10-15-vuotta hyvän hoidon ansiosta. Kahdeksankymppisenä on mukava katsoa peiliin, kun näyttää 65-vuotiaalta. Nykyiset hoitotuotteet ja Nanolift menetelmä ovat vähintään tuplasti tehokkaampia, kuin aineet parikymmentävuotta sitten. Ihon rypistymistä ja vanhenemista voidaan ennalta ehkäistä huomattavasti paremmin nykyisin. Säännöllistä Nanolift kasvohoitoa suositellaan 4-12-viikon välein ja Dermalogican kotihoitotuotteet tukevat hoitolahoitoa oleellisesti. Ei ole järkevää käyttää muiden sarjojen tuotteita kotona ja käydä Nanolift hoidossa, koska oikeilla kotihoitotuotteilla on suuri merkitys kasvohoidon vaikutusten kestossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti