torstai 9. maaliskuuta 2017

Kevät on tehohoidon aikaa

Tämä vuodenaika on iholle yleensä hankalin, kun on jo pitkä talvi takana ja katupölyt edessä. Tämä talvi on onneksi ollut tavallista helpompi, kun pakkasia on ollut vähän ja sateet ovat läsänneet sisäilman kosteutta. Tällä viikolla koin jo yhtenä aamuna miten voimakasta katupölyn lentäminen on. Tiistaina oli todella kova tuuli ja kävelin, vain pari sataa metriä, mutta posket ihan kirveli ja silmät oli hiekkaa täynnä.


Nanolift hoito sopii kevääseen

Tähän vuodenaikaan iho tarvitsee eniten kasvohoitoa ellet jo muuten käy kosmetologilla säännöllisesti. Ihosolukko uudistuu iästä riippuen noin 4-8 viikon välein ja se tarkoittaa sitä, että poistuvaa kuollutta solukkoa kerääntyy todella paljon ihon pintaan. Kevyemmän ja täysin kuolleen solukon saa sulatettua Daily Microfoliantilla (72€), tai muilla kotikuorinta-aineilla. Hoitolassa tehty kuorinta on huomattavasti tehokkaampi ja sillä saadaan ihon pinta puhdistumaan täysin. Samalla ihohuokosissa oleva tali ja mustapäät saadaan pois ja iho siistiytyy ja ennen kaikkea hoitoaineet imeytyvät paremmin. Nanolift (118€) kasvohoidossa hyödynnetään mikrovirtaa ja käsittely on kaksivaiheinen. Ensimmäinen kymmenen minuutin käsittely on kiinteyttävä vaikutukseltaan ja toinen kymmenen minuuttia imeyttää vaikutusaineet syvemmälle, kuin käsinhieronnalla voi ne saada. Mikrovirta on lähes tuntumatonta ja elektrodeilla hierominen on rentouttavaa ja sen jälkeen tehdään vielä hieronnat ja naamio. Kasvohoitojen jälkeen kotihoitotuotteet vaikuttavat ja imeytyvät paremmin noin 4-6 viikkoa.


Hyödynnä naistenpäivätarjoukset!

Nyt tarjouksessa olevat tuotteet sopivat juuri tähän ajankohtaan. Pyrin aina saamaan tarjoukseen juuri ne tuotteet joista asiakkaat hyötyisivät eniten. Ihoa rasittavan talven jälkeen kannataa aina tehdä tehohoitokuuri mikä poikkeaa joka päiväisestä ihonhoidosta. Dermalogican paras tehohoito on Power Rich NYT 175€ (228€), joka on helpoin mahdollinen tehohoito. Usein tehohoidot kaatuu siihen ettei niitä jaksa ja viitsi tehdä pitkään, mutta Power Rich on niin helppo, että se ei takuulla aiheuta päänvaivaa. 
Age Reversal Eye Complex NYT 68€ (86€) on Dermalogican tehokkain silmänympärysvoide ryppyihin. Sitä käytetään yöllä ja se voi olla jatkuvastikin yövoiteena silmänympärille ehkäisemässä rypistymistä ja hidastamassa ihon vanhenemista. Age Reversal Eye Complex uudistui viime syksynä ja se on nyt huomattavasti entistä parempi. Itse pidän tästä uudistuneesta versiosta todella paljon, koska se on täyteläisempi ja kosteuttavampi, kuin ennen. 
Tähtitarjouksena on Dynamic Skin Recovery sk 50 NYT 85€ (109€) ja tätä ei kannata ohittaa. Tärkein asia hidastamaan ihon vanhenemista on välttää uv-säteilyä mahdollisimman paljon. Mitä vähemmän iho saa säteilyä sitä paremmin se pysyy nuorekkaan joustavana. Siksi aina valoisaan vuodenaikaan kannattaa käyttää uv-suojallista voidetta. Dynamic Skin Recovery sk 50 on meidän suosituin päivävoide ja se on myös kiinteyttävä ja ihoa vahvistava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti