sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Ratkaisu tummille silmänympärykselle

Silmänympärysten tummuus on monella ongelmana. Se on myös ongelma jota ihminen itse helposti suurentelee. Jotkut peittävät silmänympäryksiä todella voimakkaasti, vaikka itse tummuus on vähäistä. Ihan oikeasti todella tummia silmänympäryksiä aiheuttaa silmänpainelääkkeet ja muut lääketipat.

Yleensä silmänympärysten tummuus on perinnöllistä ja niiden syntymistä ei pysty estämään. Väliaikaista tummuutta aiheuttaa väsymys, stressi ja sairastaminen. Suurin ongelma tummuudesta on silmänpainetautia hoitavat asiakkaat. Nuo lääketipat aiheuttaa muutamassa kuukaudessa aivan näkyvää punakkaa tummuutta. Lääkkeet myös kuivattaa ohutta silmäluomea, niin että sen hoitamiseen pitää kiinnittää erityishuomiota. Silmänpainelääkettä usein miten tiputellaan kaksi kertaa päivässä ja lääkitys on yleensä loppuikäinen. Ennen, kun aletaan miettimään peittämistä pitää silmänympärykset hoitaa kuntoon. Karmein tilanne on, kun hilseilevän rikkinäisiä luomia yritetään peittää ja sieltä alta nousee hilseilyä, joka sekoittuu peiteaineeseen. Sellainen korostaa tilannetta peittämisen sijaan.

Erinomainen hoitotuote on UltraSoothing Eye Serum (85€) joka on lähes nestemäistä geeliä ja se rauhoittaa hyvinkin ärtyneet silmäluomet. Samalla se on kiinteyttävä ja vähentää ryppyjen syntymistä. Sitä voi käyttää aamuin illoin. Tuo geeli on kuin balsamia haavoille, koska se selvästi viilentää ja rauhoittaa kuumottelevan ärtyneitä luomia. UltraSoothing Eye Serum sopii sekä päiväksi, että yöksi ja se vähentää myös silmänympäryksen tummuutta. Päiväkäyttöön loistava tuote on Total Eye Care sk 15 (62€), joka on monen asiakkaan pitkäaikainen suosikkituote. Se on ollut Dermalogicalla myynnissä yli kaksikymmentävuotta, vaan hiukan koostumusta on ajan kuluessa tehostettu. Total Eye Care sisältää valoa taittavan pigmentin joka neutralisoi tummuutta ja hiukan peittää. Kyseessä on oikeastaan hoitava valokynä, mutta pigmentti ei ole meikkiä, vaan hoitavaa mineraalipigmenttiä. Tässä silmänympärysvoiteessa on aurinkosuoja 15 ja siksi se sopii kesällä ja päiväkäytössä. Total Eye Care on erittäin hoitava ja kosteuttava ja se sopii nuorille ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi.

Sitten, kun silmänympärykset ovat hoidettu hyvään kuntoon tulee peittämisen vuoro ellei tuo Total Eye Care sk 15 riitä. Ensin kannattaa kokeilla miten paljon pystyy peittämään jauhemaisella mineraalimeikillä eli Natural Mineral Foundationilla (65€). Helpointa on tehdä silmänympärysten peittäminen samalla tuotteella mitä käyttää koko kasvoille ja tätä mineraalimeikkiä voi laittaa paksummalti niihin kohtiin mitä haluaa peittää. Ehdottomasti tehokkain peiteaine on Youngbloodin Ultimate Corrector (52€). Tässä pikkupaletissa on kaksi värisävyä joista vaaleinta levitetään ensin neutralisoimaan tummuutta ja sitten sen päälle levitetään kevyesti pehmeää beigen sävyä, joka häivyttää peiteaineet ihoon hyvin. Tämä Ultimate Corrector sopii silmänympärille hyvin, koska se on hiukan hoitava ja juuri tarkoitettu silmäluomille. Monia peiteaineita kannattaa varoa niiden kuivattavuuden vuoksi. Silloin, kun käytetään peiteainetta silmien ympärille olisi luonnollisempaa, jos koko kasvoillakin on meikkiä. Jos muu kasvojen osa on täysin meikitön ja vaan silmänympärykset peitetty se korostaa voimakkaasti tätä peitettyä aluetta ja tulos onkin päinvastainen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti