maanantai 27. maaliskuuta 2017

Tähtitarjouksena Phyto Replenish Oil

PHYTO REPLENISH OIL NYT 75€ (100€) tehotippa ja saat lahjaksi matkakokoiset Hydrablur Primer meikinpohjustusaineen ja Multivitamin Power Recovery Masque naamiosta. Tuotteet ovat pakattu Dermalogican meikkipussiin ja mukana on kaksi näytepussia Barrier Repair suojavoiteesta. Pakkauksen arvo 48€.

Phyto Replenish Oil suojaa katupölyltä

Tähän vuodenaikaan ihon suurin kurittaja on katupölyt, siitepölyt ja tuuli. Ihon oma suojakerros on talven jälkeen olematon ja iho reagoi punoituksella ja hilseilyllä lyhyeenkin ulkoiluun. Sellaista ihotyyppiä ei olekaan, joka ei Suomen talven jälkeen tarvitse lisäkosteutta ja suojaa. Phyto Replenish Oil vaikuttaa juuri tähän ihon suojakerrokseen, joka korjaantuu noin 2-3 viikon käytön jälkeen. Jo parissa päivässä iho tuntuu pehmeämmältä ja silkkisen sileältä. Phyto Replenish Oil ei ole varsinaisesti kiinteyttävä tuote, mutta kosteuden palautuminen tekee ihon huomattavasti sileämmäksi. Tätä tehotippaa voi siis käyttää kaiken ikäiset. Paksummalle iholle riittää joka aamuinen käyttö, mutta ellei yöksi ole muuta tehotippaa voi Phyto Replenish Oilia käyttää myös yöksi. Tehotipan päälle laitetaan aina hoitovoide hoitamaan ihon pintakerroksia.

Phyto Replenish Oil on asiakkaiden suosikki

Phyto Replenish Oil tuli myyntiin joulukuussa ja siitä tuli heti suursuosikki. Yleensä uutuustuotteet eivät ole tarjouksessa, mutta Phyto Replenish Oil on niin tärkeä tähän aikaan vuodesta, että haluan mahdollisimman monella olevan mahdollisuus ostaa se. Nuo mukana tulevat matkakoot lisäävät suojaavaa vaikutusta ja hoidosta tulee mahdollisimman tehokas. Lisäksi kerron, että Phyto Replenish Oil on myös minun ja Marin suosikki. Ilman sitä aamu ei lähde käyntiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti