maanantai 6. maaliskuuta 2017

Nuhanenän hoitaa Climate Control Stick

Nyt on ilmeisesti puolet suomalaisista flunssassa, tai jossain nuha-ja kuumetaudissa, koska hoitoaikojen siirtoa tulee jonkin verran. Nenä valuu jo pelkästä lämmön vaihtelusta ja aina kyse ei ole nuhasta. Vanhemmiten limakalvot ohenee ja kuivuu sen verran, että pelkästään sekin laittaa silmät ja nenän vuotamaan aina sisään tullessa. Nenän alus rohtuu helposti punaiseksi ja kipeäksi ellei sitä hoida.

Itse muistan aina lapsena miten kipeä nenän ympärykseni oli aina nuhaiseen aikaan. Näin aikuisena alan ennalta ehkäistä nenän ympäryksen rohtumista heti, kun nenä hiukankin vuotaa. Toivoisinkin, että huomioitte tämän myös lastenne kohdalla ettei heidän tarvitse rohtumisesta kärsiä. Erinomainen apu on Climate Control Stick huulirasva (15€) joka sopii myös lapsille. Sitä kannattaa sipaista jokaisen niistämisen jälkeen ettei iho ennätäkään rohtua. Climate Control Stick on tosi hyvä huulirasva, joka ei sisällä mitään maku-tai hajuaineita.Varsinkin lapsille nuo hajut ja maut voivat aiheuttaa allergiaa ja niitä kannattaa välttää.

Silloin, kun silmistä valuu helposti vettä ulkona, tai nukkuessa Climate Control Stickiä voi sipaista tällekin alueelle estämään rohtumista. Silmänympärysvoiteista paras tähän tarkoitukseen on Multivitamin Power Firm (70€). Se sulaa ihon rakenteeseen ja jättää erittäin hyvän suojapinnan iholle, niin ettei tuo kyynelneste kuivata ohutta ihoa. Myös tätä Multivitamin Power Firmiä voi käyttää rohtuneeseen nenän ympäristöön ja huulihoiteeksikin se sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti