keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Uudistunut verkkokauppa ja upeat tarjoukset!

Tänään naistenpäivänä avataan meidän uudistunut verkkokauppa. Olen siitä tosi iloinen, koska toivon sen palvelevan asiakkaita paremmin, kuin edellisen version. Sen kunniaksi sain sovittua ihan huippuhyvät tarjoukset. Olen onnellinen, että voin tarjota asiakkaille meidän suosikkituotteita selvästi alennettuun hintaan. Löydät suorat linkit tuotteisiin verkkokauppamme etusivulta.

POWER RICH Nyt 175€ (228€) hoitovoide on Dermalogican kuningatar tuote ja tätä tarjousta ei kannata ohittaa. Power Rich sopii aivan kaikille yli kolmekymppisille ja näin talven lopulla tehokuuri on parhaimmillaan. Pakkauksessa on viisi tuubia jotka riittävät noin viikon käyttöön ja koko kuuri kestää 5-7 viikkoa. Power Rich voidetta käytetään aamuin illoin ja myös silmien ympärille. Aurinkosuojaa Power Richissä ei ole joten sen päälle kannattaa laittaa Dynamic Skin Recovery sk 50 85€ (109€), tai jokin muu uv-suojallinen voide. Siirtäkää muut tämän hetken hoitotuotteenne syrjään ja käyttäkää tuo Power Rich kuuri ja sen jälkeen jatkatte vanhoilla tuotteilla.

AGE REVERSAL EYE COMPLEX Nyt 65€ (86€) on Dermalogican tehokkain silmänympärysvoide vähentämään rypistymistä ja juonteita. Sen koostumus uudistettiin viime syksynä ja se on entistä kosteuttavampi. Age Reversal Eye Complex nopeuttaa ihon uudistumista ja sen vaikutukset alkaa näkymään noin kolmen viikon käytön jälkeen. Tätä silmänympärysvoidetta käytetään yöksi ja hyvä pari sille päiväksi on Total Eye Care sk 15 (62€)

EXFOLIANT BODY SCRUB Nyt 42€ (53€) vartalokuorinta jonka avulla saat sileän ja pehmeän ihon vartalollekin. Tätä kuorintaa voi käyttää 2-3 viikossa ja se korvaa myös suihkuvaahdon. Kuorinnan jälkeen vartalovoide imeytyy ja vaikuttaa huomattavasti paremmin.

YOUNGBLOOD NATURAL MINERAL FOUNDATION 65€ väri honey tai LIQUID MINERAL FOUNDATION 79€ väri sun kissed. Tämä on aivan ohittamaton tarjous! Kauniiseen YB:n meikkipussiin on pakattu joko normaalikokoinen jauhemainen Natural Mineral Foundation, tai voidemainen Liquid Mineral Foundation sekä normaalikokoinen jauhemainen poskipuna sävy dusty pink ja YB:n Mineral Primer meikinpohjustusaine matkakokona. Pakkauksen normaalihinta on 120€, nyt 65€, eli alennus on 55€. Tuo jauhemainen poskipuna on erittäin suosittu ja sävy dusty pink sopii aivan kaikille, niin kuin meikkisävyt honey ja sun kissedkin. Sävy dusty pink ei ole pinkki, vaan neutraali nudesävyn ja vanhan roosan yhdistelmä.

LIP GLOSS  Nyt 29€ (38€) sävy promiscous joka sopii tuohon dusty pink poskipunaan erinomaisesti. Promiscous on läpikuultava ja neutraali pinkkiin vivahtava punainen mikä sopii aivan kaikille. Se on keväinen sävy eikä sisällä kimalteita, vaan on pehmeä mattasävy. Nyt kannattaa hankkia uudet raikkaat kevätmeikit kerralla. YB:n huulikiilto on aivan ihanan hoitava ja kosteuttava.

LAHJAKSI kahden tarjoustuotteen ostajalle RETINOL COUPLE pakkaus arvo 66€. Se sisältää matkakoon Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteesta ja Overnight Retinol Repair +Buffer Cream tehovoiteesta . rypistyneelle iholle.

TÄHTITARJOUS: SKIN DYNAMIC RECOVERY sk 50 NYT 85€ (109€) aurinkosuojallinen kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide. Tämän Tähtitarjouksen mukana saat kaupan päälle matkakokoiset Super Rich Repair hoitovoiteen, Overnight Repair Serum tehotipan ja Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusmaidon. Pakkauksen arvo 66€

Kaikki tarjoukset voimassa 12.3. Ellet ehdi loppuviikon aikana hakemaan haluamiasi tuotteita hoitolasta, niin laita sähköpostia mitä tuotteita haluat ja milloin ne ehdit hakea. 

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Minulla on joskus ollut power rich pakkaus ja se kiinnostaisi nytkin, mutta mitä kosteuttavaa sen kanssa voisi laittaa kun mielestäni siinä ei iholleni kosteutus tehot riitä ? t, Kati

  VastaaPoista
 2. Oikein kuiva ja ohut ihoinen voi laittaa Power Rich voiteen alle Overnight Repair Serum tehotipan. Tämä vuoden aika on kuivalla iholla pahin joten iho voi tarvita täyteläisyyttä enemmän, kuin Power Richissä on. Hyvä konsti on myös laittaa Power Richin päälle suojaavampi voide ja sitä suosittelisinkin nyt, kun katupöly ja aurinkoaika on tulossa. Aamuisin Power Richin päälle sopii hyvin nyt tarjouksessa oleva Dynamic Skin Recovery sk 50 (85€, norm.109€). Toinen vaihtoehto on laittaa Barrier Repair aamuin illoin Power Richin päälle ja tätä vaihtoehto itse usein miten käytän.
  Nyt tuo Power Rich on sen verran edullinen ettei sitä kannata ohittaa.

  Inkeri

  VastaaPoista