perjantai 24. maaliskuuta 2017

Aurinko paljastaa kaiken

Ellette ole vielä huomanneet, niin kevään aurinkoiset päivät paljastaa armotta kaiken mikä ihossa näkyy. Jokainen laiminlyönti on nyt nähtävissä ja meikkikään ei niitä peitä. Tyypillisin tilanne on, että poskipäät ovat punakat ja ohentuneet, silmänympäryksissä on turvotusta ja kuivuusryppyjä ja hilseläiskiä on pitkin kasvoja. Tämä on yleensä tilanne mistä aloitan uuden asiakkaan kanssa.

Toivotonta tilannetta ei olekaan

Toivoa ei pidä menettää eikä kannata jäädä peilin eteen harmittelemaan. Järkevintä on varata aika kasvohoitoon. Yleensä rahat menee hukkaan, jos käy ostamassa muutaman pelastavan purkin ja yrittää niillä hoitaa kasvot kuntoon. Ilman loogista suunnitelmaa ihon kunnon parantamiseksi tulee tehtyä, vain virhe ostoksia. Tuo yllä kerrottu tilanne on seurausta ihon epätasapainosta, joka on syntynyt hoidon laiminlyönnistä. Siitä ei ole pelkoa, että alkaisimme saarnaamaan tehdyistä virheistä, tai tekemättä jättämisistä. Se olisi aivan törkeän epäammattimaista eikä nalkuttaminen ole kosmetologin tehtävä. Meidän velvollisuus on neuvoa nopein ja helpoin tie hyvin voivaan ihoon.

Kasvohoito auttaa hoitotuotteiden imeytymistä

Ilman kasvohoitoa on aika mahdoton saada tulosta aikaiseksi hyvilläkään kotihoitotuotteilla. Talven jäljiltä iholla on niin paljon tukkivaa kuollutta solukkoa ettei mikään hoitoaine imeydy kunnolla. Nanolift kasvohoidossa (118€) teemme oikeastaan kaiken mitä iholle voi yhdellä kerralla tehdä. Jokainen hoitotuote sekoitetaan asiakkaan ihotyypin ja tilanteen mukaan ja näin hoitotulos on näkyvä. Yleensä jo yhdellä Nanolift hoidolla saadaan iho tasapainoon ja sen jälkeen oikein valitut
kotihoitotuotteet ylläpitävät tulosta. 

Muutama oikein valittu kotihoitotuote ylläpitää tulosta

On ihan ymmärrettävää, että harva voi ostaa kaikki kotihoitotuotteet kerralla ja siksi me aina neuvomme mistä on järkevin aloittaa. Annamme myös näytetuotteita kokeiltavaksi, että asiakas saa tuntuman miltä koko sarja vaikuttaa. Yleisin valinta aluksi on suositeltu tehotippa, koska niissä on tehokkain vaikutus. Tähän vuoden aikaan kaikki hyötyvät Phyto Replenish (100€) hoitoöljystä, joka vahvistaa ihon omia suojamekanismejä ja vahvistaa ja siloittaa ohentunutta ihoa. Jo parin viikon käytön jälkeen Phyto Replenish Oil tasoittaa ihon vahvuuden ja vähentää poskipäiden punoittelua ja poistaa hilseilyn ja pikkurypyt. Suositeltavaa on, että Nanolift kasvohoito tehtäisiin ainakin toisen kerran noin 2-4 viikon kuluttua. Säännöllinen hoito 4-12 viikon välein säästää näiltä kevätauringon paljastuksilta ja iho pysyy koko ajan hyvän näköisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti