keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Youngbloodin tarjouspussukka on upea!

Korjaan vielä tuota tarjoustuotelistaa näiden Youngbloodin meikkien kohdalta. Paketti on niin monipuolinen etten heti uskonut silmiäni mitä siellä oli. Saimme vasta aamulla pakkaukset myyntiin ja ovat varmasti menestys. Nämä pakkaukset ovat YB:n kevätsesonkituotteet ja niitä on myynnissä vain määrätty erä. En pysty lupaamaan niitä pidemmälle, kuin sunnuntaihin 12.3 asti joten ole nopea. Voit laittaa sähköpostia, että varaat kyseisen tuotteen ellet osta sitä verkkokaupasta, tai et ehdi sitä heti hakemaan.

NATURAL MINERAL FOUNDATION pussukan hinta on NYT 65€ ja se sisältää normaalikokoisen jauhemaisen mineraalimeikin sävy honey, normaalikokoisen Mineral Rice Setting Powder jauhemaisen riisipuuterin sävy medium, pienen kabukisiveltimen ja matkakoon YB Primer meikinpohjustusaineesta. Tuotteet ovat pakattu tyylikkääseen kankaiseen meikkipussiin jonka koko on 20 cm x 25 cm. Kaikki tämä pelkällä mineraalimeikin hinnalla. Säästät lähes sataeuroa!

LIQUID MINERL FOUNDATION pussukka NYT 79€ ja se sisältää normaalikokoisen nestemäisen meikkivoiteen sävy sun kissed, normaalikokoisen jauhemaisen poskipunan Crushed Mineral Blush sävy dusty pink, matkakoinen kiinnityspuuteri Hi-Definition Translucent ja YB Primer matkakokoisena. Pussukka on sama, kuin yllä oleva. Hinta on tuon pelkän meikkivoiteen hinta, joten säästöä tulee noin seitsemänkymmentäeuroa.

Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti