tiistai 7. maaliskuuta 2017

Meikki muuttuu keväällä pastellisävyiseksi

Joka kevät meikkiuutuudet näyttävät todella raikkaan kauniilta talven tummien sävyjen rinnalla. Aurinkoiset päivät tuo valoa kasvoille aivan eri tavoin, kuin sisävalaistus ja meikit pitää uudistaa valon muuttuessa. Auringon valo on todella voimakasta ja se näyttää pienetkin epäpuhtaudet ja epätasaisuudet iholla. Siksi onkin hyvä käydä kasvohoidossa ja hoitaa iho hyvään kuntoon ennen meikin tekoa.


Huulipuna ja meikkivoide

Kirkas keväinen valo voimistaa tummia talvisia meikkivärejä ja siksi on hyvä vaihtaa värit pastelleihin. Lumesta heijastuva valo on kovaa ja muuttaa helposti meikkisävyjä kylmän sinipunaisiksi. Varsinkin huulipuna on tärkeä, koska hiukankin kylmä väri huulilla saa huulet näyttämään sinertäviltä ja se antaa sydänvikaisen vaikutelman. Siksi huulipunan sävy on erittäin tärkeä niin kauan, kun on lunta ja jäätä mistä aurinko heijastuu. Voimakas auringon valo tuo esiin kaikki pienetkin virheet ja meikkivoide on myös tärkeä. Youngbloodin jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation (65€) on helpoin käyttää, koska se ei jätä mitään rajoja ja se levittyy muutenkin tasaisesti. Meillähän on nyt ollut vuoden verran myynnissä mineraalimeikin nestemäinen muoto Liquid Mineral Foundation (79€) ja siitä on tullut monen suosikki. Se on aivan makuasia kumpaa käyttää jauhemaista, vai voidemaista, koska kumpikin ovat hoitavia ja jättävät siistin rajattoman pinnan. Itse en luovu tuosta jauhemaisesta meikistä, mutta Mari käyttää ehkä useammin voidemaista.

Poskipuna

Poskipuna on talven kalpealla iholla hyvin tärkeä asia. Poskipunia Youngbloodilla on kolmea laatua eli jauhemainen, kiinteä puuterinen ja voidemainen. Kaikissa on oma tämän kevään väri joka lähes samanlainen laadusta riippumatta. Jauhemaisena kevään sävy on Dusty Pink (42€) kiinteänä Zin (42€) ja voidemaisena Rose Quarts (42€). Sävyt ovat luonnollisia nuderuskean ja roosan välimuotoja, joilla saa lämmintä sävyä harmaan kalpealle iholle. Huulipuna on hyvä olla aina samaa sävyä, kuin poskipuna. Jos huulipuna ja poskipuna ovat aivan erisävyiset meikistä tulee helposti räikeä ja ristiriitainen. Helpointa onkin ostaa poskipuna ja huulipuna yhtäaikaa. Kevään muoti poskipunaan sopii hyvin YB:n huulikiille Promiscous (38€), joka on läpikuultava roosalla taitettu punainen. Huulipunista hyvä vaihtoehto on Sorbet, tai Coral Beach (32€).

Kulmakarvat ovat kevätmeikin tärkein juttu ja YB:llä on erinomaisen hyvä kulmakynä (39€) joka on vinopäinen eikä terävä kynä ja sillä saa luonnollisesti tummennetut kulmakarvat. Kynän toisessa päässä on napakka kierreharja jolla voi harjata hajakarvat oikeaan asentoon.

3 kommenttia:

 1. Hei Inkeri! En tiedä miten voisin sanoin tarpeeksi kiittää siitä huikeasta asiakaspalvelusta, jonka olet hionut aivan eri svääreihin missä "kilpailijasi" menevät. :) Moni saisi ottaa oppia sinulta!

  Sain tänään paketin ja yllätyin jälkeen kerran positiivisesti - nätti paketointi, suuri määrä näytteitä ja kaupanpäällisiä ja käsin kirjoitettu kortti. <3 KIITOS.

  M.M.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että ilahduit. Ainoa tapa millä pieni yritys voi kilpailla on asiakaspalvelu. Olemme yrittäneet huomioda myös verkkokauppa-asiakkaat mahdollisimman hyvin. Meille jokainen asiakas on tärkeä ja inhimillinen persoona emmekä pakkaa edes paketteja liukuhihnatyönä, vaan ajatuksella vastaanottajalle.
  Onkin tosi kiva, että meillä on paljon vakioverkkokauppa-asiakkaita, jotka tunnemme nimeltä ja muistamme heillä jo käytössä olevat tuotteet ilman asiakastietoja. Haluamme myös palvella tasapuolisesti verkkokaupassa ja hoitolassa ja kaikki tarjoukset on aina kummassakin.
  Tervetuloa vakioasiakkaksi!

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Voi anteeksi. Tervetulotoivotuksessa tuli kirjoitusvirhe. Kirjoitin asia kaksi, saa meille tulla kaksikin uutta asiakasta.
  Nyt uudestaan.
  Tervetuloa asiakkaaksi!

  Inkeri

  VastaaPoista