maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tähtitarjouksena Pure Night!

TÄHTITARJOUKSENA PURE NIGHT NYT 97€(127€) ja saat lahjaksi matkakokoiset SPECIAL CLEANSING GEL 50 ml puhdistusgeelin, ANTIOXIDANT HYDRAMIST hoitosuihkeen ja MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE multivitamiininaamion. Tuotteet ovat pakattu kauniiseen sifonkipussiin ja lahjan arvo on 59€.

Torju pigmenttiläiskät 

Pure Night hoitovoide kuuluu Dermalogican PowerBright linjaan, joka on tarkoitettu vähentämään pigmenttisolujen kasautumista eli kansanomaisesti sanottuna ne vähentävät maksaläiskiä. Pure Night voide sopii kaikille ihotyypeille yövoiteeksi tähän vuodenaikaan, kun uv-säteily alkaa vaikuttamaan. Ei tarvitse olla mitään maksaläiskäongelmaa käyttääkseen Pure Night voidetta, vaan sen pigmenttiä tasoittavasta vaikutuksesta hyötyy kaikki ihot. Keväinen aurinko on hyvin voimallista ja aiheuttaa helposti iholle kirjavuutta, vaikka ei selviä pigmenttiläiskiä synnykkään. Pure Night on myös hyvin kosteuttava voide, joka parantaa ihokudoksen uudistumista ja lisää aineenvaihdunnan toimintaa. Pure Night voidetta voi käyttää päivävoiteenakin, mutta se on muistettava ettei siinä ole aurinkosuojaa. Meikinalusvoiteenakin Pure Night toimii hyvin ja jos sen päälle laittaa esimerkiksi SkinPerfect Primerin sk 30 (77€) tulee siitä tuo tarvittava uv-suoja.

Matkakoot ovat tarpeellisia

Kaupan päälle tulevat matkakoot kannattaa aina hyödyntää ja säästää, vaikka juuri matkustamista varten. Tässä mukana olevassa pakkauksessa tuo Special Cleansing Gel 50 ml on kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusgeeli ja pullo on sen verran iso, että se riittää noin 3-4 viikkoa. Kesällä sen voi viedä, vaikka mökille puhdistusaineeksi. Antioxidant Hydramist hoitosuihke kosteuttaa ja kiinteyttää ja antioxidanttiset raaka-aineet korjaa uv-säteilyn haittoja. Tämä puhdistusgeeli ja hoitosuihke ovat kierrekorkillisissa pulloissa joihin voi isosta koosta lisätä ainetta. Multivitamin Power Recovery Masque on aivan huipputuote ja tästä matkakoosta saa kymmenkunta kertaa tehtyä naamion. Ellei teillä ole kotona normaalia kokoa naamiosta kannattaa tämä ottaa käyttöön heti. Suosittelen naamion käyttöä 2-3 kertaa viikossa ja tuolla matkakoolla saat kohennettua ihon kuntoa näkyvästi, koska se riittää lähes kuukauden tarpeeseen. Mikäli sinulla on jo kotona normaalikoko Multivitamin Power Recovery Masqueta käytä tämä pikkukoko matkoilla. Tämä multivitamiininaamio on vaikutukseltaan niin monipuolinen ja tuo näkyvän tuloksen, että jo pelkästään sen takia kannattaa tämä Tähtitarjous hyödyntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti