torstai 2. maaliskuuta 2017

Hilseileekö sääret?

Otsikko on kysymys mihin arvaan kaikkien vastaavan kyllä. Tähän aikaan vuodesta vartalon iho on huutavan kuiva ja sitä ei ole edes mitenkään helppo hoitaa kuntoon näin talvella. Kuulen asiakkailta lähes päivittäin, kun he kuvailevat kuivia sääriään ja muuta vartalon ihoa. Mustat sukkahousut ovat kuulemma hilseestä harmaat illalla, kun ne vetää pois.

Dermalogican vartalotuotteet ovat aivan yhtä tehokkaita, kuin kasvohoitotuotteetkin. Valitettavasti suomalaiset käyttävät hyvin heikosti vartalonhoitotuotteita ja siinä tyydytään usein vaseliinipohjaiseen perusvoiteeseen. Vartalon hoito koetaan työlääksi ja sitä ei millään viitsittäisi tehdä. Siksi tehokkaasti vaikuttavat Dermalogican tuotteet kannattaa hankkia, koska harvemmallakin käytöllä saa tulosta. Exfoliant Body Scrub (53€) vartalonkuorinta-aine on ehdoton näin lopputalvesta, jos aikoo saada ihon hilseilyn loppumaan. Sitä voi käyttää ihan päivittäin vartalon pesuaineena. Itse laitan sitä noin teelusikallisen Ultimate Buffing Cloth (25€) pesuliinaan ja pesen sillä koko vartalon. Exfoliant Body Scrub ei missään tapauksessa kuivata ihoa, vaan se jopa parantaa ihon kosteutusta. Se tuntuukin lievästi öljymäiseltä käytössä. Sekin pitää kertoa, että olen talven aikana kokeillut eri sarjojen vartalon kuorintoja ja ihmetellyt mitä kaikkea oikein on myytävänä. Kasvoilleni en laita koskaan muuta, kuin Dermalogican tuotteita, mutta vartalolle voin joskus kokeilla muutakin. Kokeilussa opin sen, että en yhtään ihmettele jos asiakkaat eivät innostu vartalokuorinnoista, jos ovat joskus käyttäneet jotain vähemmän miellyttävää ainetta. Exfoliant Body Scrub on satakertaisesti parempi, kuin mikään kokeilemani muu kuorinta. Suoraan sanoen heitin neljä eri tuotetta roskiin, koska en voinut niitä käyttää.

Body Hydrating Cream (477 ml 78€) on monesti palkittu vartalovoide, joka imeytyy nopeasti. Dermalogican tuotteista juuri Body Hydrating Cream on voittanut eniten palkintoja erilaisissa naistenlehtien lukijaäänestyksissä ja muissa kilpailuissa. Se sisältää runsaasti kosteuttavia raaka-aineita, mutta se myös sitoo ihon omaa kosteutta. Body Hydrating Cream on todella ohut ja hyvin imeytyvä maito. Tuoksu siinä on hiukan sitruunainen, koska se sisältää greipistä saatua antioxidanttista c-vitamiinia. Mitään hajusteita ei vartalotuotteissakaan ole joten tuo raaka-aineesta tuleva tuoksu haihtuu heti.

Exfoliant Body Scrub, Buffing Clothes ja Body Hydrating Cream ovat tehokkaat aseet kuivuutta vastaan. Parhaat tulokset saadaan, kun jo syksyllä aloitetaan ennalta ehkäisevä hoito. Tässä vaiheessa vuotta ei ehkä täysin saa pois tuota voimakasta hilseilyä, mutta vartalon hoito estää sen lisääntymisen. Oikein kuivalle iholle voi syntyä myös kutisevaa ihottumaa. Tässä päälle viisikymppisenä myös vartalon iho ohenee ja sääriin ja selkään voi tulla kutisevaa ihottumaa pelkästä ohentumisesta ja kuivuudesta. Dermalogican vartalohoitotuotteilla pystyy ehkäisemään hyvin kuivuusihottumaa ja muutenkin iho tuntuu silkin pehmeältä hyvän hoidon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti