perjantai 10. maaliskuuta 2017

Hyvä meikkivoide on myös hoitava

Vieläkin ihmisillä on harhakäsityksiä meikin ihoa vahingoittavista vaikutuksista. Moni pelkää, että meikki tukkii huokosia, tai aiheuttaa mustapäitä. Jotkut ovat huolissaan meikin kuivattavuudesta, tai ihoärsytyksistä. On erittäin harvinaista, että meikkivoiteella olisi jokin negatiivinen vaikutus ihoon. Yleensä muu hoitamattomuus aiheuttaa enemmän ongelmia, kuin meikkivoiteet. Käytännössä näen, että meikkiä käyttävät asiakkaat hoitavat ihoaan huomattavasti huolellisemmin, kuin muut. Tätä ei kuitenkaan voi yleistää, koska meillä on useita asiakkaita jotka eivät käytä meikkiä ja hoitavat ihonsa esimerkillisen hyvin.

Youngbloodin meikit ovat parhaita

Youngblood on ainoa meikkisarja jota Suomen Allergia-ja Astmaliitto suosittelee. Siinä ei ole hajusteita, barabeeneja eikä synteettisiä väriaineita. Kaikki väripigmentti on mineraalipigmenttiä. Youngbloodin meikkivoiteet eivät imeydy huokosiin ja ne ovat helppo puhdistaa pois. Ne myös levittyvät rajoja jättämättä. Jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation (65€) on meidän suosituin meikki. Hyvänä kakkosena on viime kesänä myyntiin tullut Liquid Mineral Foundation (79€). Kumpikin näistä meikkivoiteista suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta mikä on tärkein osa meikin hoitavuutta. Suomen ilmasto on erittäin rasittava iholle ja hyvä meikkivoide on, kuin ohut kangas ihoa suojaamassa. Varsinkin keväällä tuleva katupöly on helpoin torjua meikkivoiteella. Muuten tuo hiekkapuhallus iholle ohentaa, kuivattaa ja ärsyttää ihoa ja voi aiheuttaa couperosaa, tai ruusufinnin.

Hyödynnä meikkivoidetarjous!

NATURAL MINERAL FOUNDATION meikkipussi NYT 65€ sisältää normaalikokoisen jauhemaisen mineraalimeikkisävyn honey, normaalikokoisen riisipuuterin, pienen kabukisiveltimen ja YB:n primerin eli meikinpohjustusaineen. Tuo riisipuuteri on sävy medium ja muita sävyjä siitä ei ole meillä edes myynnissä, koska medium on neutraalisävy joka sopii kaikille. Meikkipussi on isohko    tyylikäs ja vahvan tuntuinen kangaspussi. Yleensähän Dermalogican ja YB:n lahjatuotteet ovat olleet todella hyvä laatuisia.

LIQUID MINERAL FOUNDATION meikkipussi NYT 79€ sisältää normaalikokoisen nestemäisen mineraalimeikkisävy sun kissed, normaalikokoisen jauhemaisen poskipunasävyn dusty pink, matkakoon meikkiä kiinnittävästä puuterista ja matkakoon YB:n primeristä eli meikinpohjustusaineesta. 

Tuo Youngbloodin meikinpohjustusaine on väritön ja sitä käytetään samoin, kuin esimerkiksi Dermalogican Hydrablur Primeriä (77€). Se laitetaan hoitotuotteiden päälle ennen meikin levitystä ja se tekee ihosta sileän ja tasaisen. Meillä oli myynnissä tuota Youngbloodin primeriä ennen, kuin Dermalogica teki omansa. Kerron kuitenkin, että nuo Dermalogican primerit ovat parempia ainakin vanhenevalle iholle. Jos Dermalogican primerit saa kouluarvosanan kymppi, niin YB saa yhdeksän ja puoli. Tuo pussukoiden mukana tuleva matkakoko kannattaa ilman muuta käyttää, tai sen voi jättää matkameikkipussiin ja pikkupullona se on kätevä pitää mukana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti