tiistai 19. maaliskuuta 2019

Asiaa päivävoiteista

Yleensä voiteet jaetaan kahteen osaan käyttötarkoituksensa mukaan. Perinteisesti kosmetiikkasarjoista löytyy yövoiteita ja päivävoiteita. Nykyisin monessa sarjassa niin kuin meidän Dermalogicassa ja iS Clinic on hoitovoiteita jotka käy yöksi ja päiväksi.

Päivävoide on myös meikinalusvoide

Päivävoiteen ominaisuudet ovat yleensä suojaavia, kosteuttavia, kiiltoa vähentäviä, punoitusta vähentäviä tai siloittavia. Tosin näitä samoja ominaisuuksia löytyy myös yövoiteissa ja hoitovoiteissa, mutta eri pitoisuuksina. Vuosikausia meidän suosituin päivävoide on ollut DERMALOGICAN DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (119€) siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet yhdessä purkissa. Suojakerroin 50 on riittävä keskikesälläkin ja rantalomien polttavassa auringossa. Samalla se suojaa ihoa tuulelta, pölyltä ja kuivalta sisäilmalta. Dynamic Skin Recovery sk 50 on erittäin miellyttävä käytössä, koska se ohutta helposti levittyvää voidetta. Tämä päivävoide on myös kiinteyttävä ja siloittava ja sitä suositellaan yli kolmekymppisille. Toinen vastaavan tyyppinen päivävoide löytyy iS Clinicalilta ja se on EXTREME sk 30 (85€). Extreme sk 30 on 100 ml pumppupullossa eli siinä on tuplamäärä verrattuna voiteisiin yleensä. Suojakerroin 30 on riittävä Suomen auringossa, kun ulkoilu kestää vain tunnin verrran. Työpäivinä se on erinomainen, koska sen suoja on sopiva työmatkaliikuntaan ja samalla se suojaa päivän ajan tietokoneiden pölyltä ja säteilyltä. Extreme sk 30 sopii kaiken ikäisille ja se sisältää runsaasti kosteutta. Kumpikin näistä voiteista toimii oikein hyvin meikinalusvoiteena ja tuo Dynamic Skin Recovery sk 50 on meillä lähes kaikkien yli viisikymppisten suosikki, koska se tekee ihon pinnasta sileän.

Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€) on meidän suosituin päivävoide

Kosteutta tarvitaan päivälläkin

Oma suosikkini päivävoiteeksi on iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION (99€) jossa ei ole uv-suojaa, mutta sen päälle voi laittaa nyt tarjouksessa olevan SkinPerfect Primerin sk 30 NYT 65€ (85€). Reparative Moisture Emulsion antaa iholle ihanan sileän ja napakan pinnan ja siinä on paljon kosteutta jota tarvitaan näin sisälämmityskautena. Tämä voide imeytyy oikein hyvin ja se on hiukan geelimäinen koostumukseltaan. Reparative Moisture Emulsionia voi käyttää myös yövoiteena ihotyypin mukaisen tehoseerumin kanssa yhdessä. Voide on siis hyvin helppo, koska sen lisäksi ei muuta voidetta tarvita. iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 on meidän uusin suosikkituote. Viime kesänä asiakkaat mieltyivät tähän ja nyt käydään ostamassa uusi pakkaus. Eclipse sk 50 on saatavilla värittömänä ja hiukan ihon väriä tasoittavana beigen sävynä. Pimeän Kaupan illassa Eclipse sk 50 osoitti suosionsa, koska se loppui kesken ihan heti ja tilasin sitä lisää niin paljon, että pelkäsin sen loppuvan jo maahantuojaltakin. Eclipse sk 50 on erittäin ohut, lähes maitomainen voide joka imeytyy hetkessä. Tähän aikaan vuodesta se on vielä liian ohut yksin käytettäväksi, mutta esimerkiksi Reparature Moisture Emulsion tai Youth Intensive Cremen (227€) se on erinomainen. Nuorella iholla ja kesähelteellä Eclipse sk 50 toimii yksinään päivävoiteena. Meillä on vielä yksi suosittu uv-suojallinen päivävoide jonka aina unohdan mainita ja se on Dermalogican SHEER TINT sk 20 värillinen päivävoide. Se on ollut myynnissä jo vuosikausia ja monelle se on meikkipussin tärkein tuote. Sheer Tintissä sk 20 on kolme värisävyä Light, Medium ja Dark ja tuo medium on väreistä paras. Näitä kahta muuta sävyä myymme ehkä pari tuubia vuodessa eli medium on lähes kaikille varma valinta. Tarkoitus on, että Sheer Tint sk 20 korvaa päivävoiteenkin, mutta talvella suosittelen sen alle tehotippoja ja voidetta. Tästä valikoimasta kaikille varmasti löytyy mieleinen päivävoide.
4 kommenttia:

 1. Tämä oli hyvä koonti päivävoiteiden vaihtoehdoista. Mulla on nyt tuo dermalocigan 50 suojakertoimellinen voide käytössä...sen jälkeen vuoroon tulee vanhoista varastoistani kilpailijan voide...mutta sitten on Is Clinicalin emulsion vuoro. Ja päälle kunnon aurinkosuoja.

  VastaaPoista
 2. Aina kannattaa käyttää kaikki pullot loppuun asti eikä jättää hyviä tuotteita pullon pohjiin pilaantumaan. Tuo Dynamic Skin Recovery sk 50 on varmaan tuttu kaikille meidän asiakkaille ja se onkin erinomainen, mutta aina on kiva kokeilla jotain uutta.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Kerron vielä näistä uusista Joan Collins huulipunista. Meiltä pääsi loppumaan perjantaina kaksi väriä eli Suzy Star ja Rosy ja tein eilen heti uuden tilauksen. Uskoakseni tavarat tulee viimeistään perjantaiksi.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Olen käyttänyt tätä isclinicalin reparatude emulsiota syksystä saakka ja kerrankin voin sanoa, että löytyi tuote jota en koskaan vaihda. Ryppyinen pintakuiva ihoni on nyt paljon paremmassa kunnossa ja meikkikin pysyy kunnolla tämän emulsion kanssa. Olen se päälle laittanut aamuisin tämä primerin ja ajattelen, että sen aurinkosuoja riittää. Mitä mieltä siitä olet?
  On myös helppoa ettei tarvitse olla kuin yksi voidepullo. Nyt mielin tuota youth seerumia ja kai se sopii tämän emulsion päälle? Ritu

  VastaaPoista