maanantai 25. maaliskuuta 2019

Tähtitarjouksena Dynamic Skin Recovery sk 50

TÄHTITARJOUKSENA on Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 vain 89 € (norm. 119 €) ja saat lahjaksi iS Clinicalin Whitening Serum tehoseerumin matkakoon. Tarjous on voimassa 7.4 asti.


Uv-suoja on välttämätön

Uusien ohjeiden ja suositusten mukaan iholla pitää olla läpi vuoden uv-suojallinen päivävoide, koska säteilyn kokonaismäärään vähennetään sillä tavoin. Kevät on aina pahin aika uv-säteilyn vuoksi ja nyt myös katupölyä lentää ja siitepölyä on ilmassa paljon, eli monta asiaa joilta iho pitää suojata. Dynamic Skin Recovery sk 50 on ollut suosituin päivävoiteemme vuosikausia. Se on tehokas aurinkosuoja, mutta siinä on paljon muitakin ominaisuuksia. Dynamic Skin Recovery sk 50 on yli kolmekymppisille ihanteellinen päivävoide, koska se siloittaa ja kiinteyttää ihoa. Se on myös hyvä suoja tuulta, sadetta, siitepölyä ja kuivaa sisäilmaa vastaan. Päätetyötekijöille se on paras valinta, koska sen suojaava vaikutus on paras mahdollinen, mutta siinä on myös todella paljon kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia eikä iho ala kiristämään kesken työpäivän. Meikinalusvoiteena se toimii myös hyvin, koska huolimatta runsaasta raaka-ainepitoisuudesta se on ohut ja hyvin imeytyvä emulsion. Yksi pakkaus riittää noin kaksi kuukautta eli kolme pakkausta riittää varmasti kesän yli.
Nämä Tähtitarjoukset kannattaa nyt hyödyntää tarkasti, koska seuraava Pimeän Kaupan tapahtuma on vasta syyskuun lopulla. 

Cream Cleanser puhdistaa ja hoitaa

iS Clinicalin Cleansing Complex (49€) ja Warming Honey Cleanser (49 €) ovat erittäin suosittuja puhdistusaineita, mutta iS Clinicalin kolmas puhdistustuote Cream Cleanser (49 €) on jäänyt vielä vieraammaksi. Nyt Tähtitarjouksen mukana saat matkakokoisen Cream Cleanserin joka riittää noin viikon käyttöön. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta kuivalle iholle se on välttämätön lisähoito. Se on täysin vesiliukoinen ohut maito joka puhdistaa myös silmämeikin. Kaksoispuhdistuksena Precleansen (68 €) kanssa se toimii myös hyvin ja samoin Bt-Sonic (126 €) ultraäänilaitteen kanssa se on erinomainen. Nyt ihonpuhdistukseltakin vaaditaan paljon, koska ulkoilmassa on kaikki talven lika ja pöly. Nyt, kun pikapuoliin kadut harjataan puhtaaksi tulee ihonpinnalle suorastaan hiekkakerros ja en viitsi edes ajatella mitä kaikkea muuta katuja putsatessa ilmassa pyörii. Siitepöly on tahmeaa ja se tarttuu helposti ihon pintaan ja se pitää ehdottomasti saada kunnolla yöksi pois. Tähän erityisen likaiseen ajankohtaan Cream Cleanser on erinomainen, koska se hellävaraisesti sulattaa pois kaikki tahmat ja pölyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti