maanantai 18. maaliskuuta 2019

Ota Neck Perfect Complex käyttöön nyt!

Näihin aikoihin viime vuonna tutustuin ensimmäistä kertaa iS Clinicalin tuotteisiin. Ensimmäinen kokemukseni oli juuri tämä kaulavoide Neck Perfect Complex (95€). Eräs kollegani toi siitä näytekoon minulle ja sitä kokeiltuani olin aivan myyty.

Kaulakin tarvitsee hoitoa

Talvi on kaikista rasittavin juuri kaulalle, koska karkeat kaulaliinat ja huivit hankaa sitä monta kuukautta peräkkäin. Samalla se joutuu alttiiksi kylmälle pakkasilmalle ja kuivalle sisäilmalle. Kesällä aurinko porottaa pahiten juuri decolteelle ja kaulaan ja kaikki ei huomaa levittää uv-suojallista voidetta sinne asti. Sanoisin, että kaulan iho on paljon enemmän alttiina rasituksille kuin kasvojen iho ja sitä ei juuri hoideta. Jo ensimmäinen kokeilukerta Neck Perfect Complexia oli minulle yllätys. Siinä on niin paljon kiinteyttäviä raaka-aineita, että ne tuntuvat heti. Itselleni tuli tunne, että kaula pysyy jotenkin paremmin pystyssä. Neck Perfect Complex sisältää aivan upean raaka-ainekirjon ja siksi sen vaikutukset näkyy jo 2-3 viikon käytön jälkeen. Joillakin voide saattaa aiheuttaa nipistelyä ja kirvelyä mikä menee noin puolessa tunnissa ohitse. Tämä reaktio on aivan normaalia, kun kyse on näin suurista raaka-ainepitoisuuksista. Neck Perfect Complex nousi heti viime kesänä asiakkaiden suosikkituotteeksi. Ne asiakkaat jotka eivät ole sitä vielä kokeilleet voisivat tehdä sen nyt, kun sen tarve on suurin. Valitettavasti en saa kevään aika Neck Perfect Complexia tarjoukseen joten sitä ei nyt kannata jäädä odottamaan. 

Rasvaluomia ja varsiluomia kaulan iholla

Kaulan ja decolteen alueelle tulee rasvaluomia ja varsiluomia herkästi, mutta niiden syntysyytä ei osata selittää. Osittain se on hormonaalista, koska ne alkavat syntymään vaihdevuosi-iässä lähenpänä kuuttakymppiä. Ne eivät ole mitenkään vaarallisia ja en ole koskaan kuullut niiden muuttuneen pahanlaatuisiksi. Ikäviä ne ovat, koska kaulakorut, neulepaidat ja hiukset saattavat helposti kietoutua varsiluomen ympärille. Tietysti ne ovat myös ulkonäköhaitta, mutta yleensä ne ovat ihonvärisiä ettei muut niitä kovin helposti huomaa. Ihmistä itseään ne yleensä kiusaavat ja minulta usein kysytään mitä niille voi tehdä. Me emme Marin kanssa koske niihin, koska se kuuluu terveydenhoitoalalle. Eräs tuttu yleislääkäri neuvoo napsimaan saksilla varsiluomet pois. Toiset kertovat hirttävänsä niitä hiuksella. Kumpikin toimenpide ei minusta kuulosta hyvältä. Jos niitä napsii saksilla niin ei sitä koskaan saa ihoa myöden pois ja oletettavasti ongelma kasvaa tapaisin jonkin ajan kuluttua. Itse menisin näyttämään niitä plastiikkakirurgille tai ihotautilääkärille ja kysyisin heidän mahdollisuuksista poistaa niitä. Usein varsiluomien poisto onnistuu jo samalla käyntikerralla. Mehiläisessä ottaa vastaan plastiikkakirurgi Terhi Järvinen jonka puoleen minä kääntyisin, jos plastiikkakirurgia tarvitsisin. 

5 kommenttia:

 1. Mulle kävi samoin kuin Inkerillekin. Olin aivan myyty, kun näin kaulavoiteen vaikutukset. Yli kuusikymppinen kaulanahka on ollut murheenkryyni eikä siihen mikään auttanut. Röpöliäisyys katosi parissa viikossa ja silemmältäkin nahka näyttää ja tuntuu. Olis hyvä, kun sitäkin sais isommassa pullossa.

  VastaaPoista
 2. Oon kans aivan ihastunut tähän kaulavoiteeseen. Eka pullo menossa, mutta ei jää viimeiseksi.

  VastaaPoista
 3. Minulla on ollut pitkään kaulan sivuilla ruskehtavaa läiskää mikä ilmeisesti on maksaläiskä. Käytin tuota kaulavoidetta koko syksyn ja se lähti pois. En tiedä onko se edes mahdollista, mutta näin minulle vaan kävi ja olen oikein tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on mahdollista. Ilmeisesti kyseessä tosiaan oli pigmenttiläiskä ja Neck Perfect Complex nopeuttaa ihon uudistumista ja sai sen poistumaan hilseilynä. Kaulan sivuihin tulee helposti kirjavaa pigmenttiä joka ja se voi tummentua taas, kun aurinko alkaa paistamaan. Kannattaa käyttää aurinkosuojallista voidetta kaulallekin.

   Inkeri

   Poista
 4. Tästä kaulavoiteesta on tullut todella paljon hyvää palautetta. Moni asiakas on kertonut omia hyviä kokemuksiaan siitä talven mittaan. On tosi kiva kuulla, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ostoksiinsa.
  Isompaa pakkausta Neck Perfect Complexista tuskin on tulossa. Tämä yksi pumppupullo riittää noin kolme kuukautta, jos sitä käyttää joka ilta. Tietysti riippuen siitä miten alas decolteelle sitä laittaa. Minusta se tuntuu varsin riittoisalta ja hyvin levittyvältä voiteelta.

  Inkeri

  VastaaPoista