sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Kuivuus aiheuttaa ihottumia

Nyt ollaan taas päästy siihen vaiheeseen vuoden kiertoa, että kasvohoitoon tulee ihostaan huolestuneita ihmisiä. Takana on pitkä sisälämmityskausi ja ihon oma suojautuvuus on heikoimmillaan ellei ole käytetty kunnollisia hoitotuotteita.

Atooppinen ihottuma

Olen varmaan kertonutkin, että meillä on vakioasiakkaina todella paljon atoopikkoja joiden ihot ovat pysyneet kunnossa jo vuosikymmeniä. Heidän kohdallaan näen miten tärkeää työtä teen, kun voin auttaa ihmisiä välttymään ihottumalta. Atooppinen iho on periytyvä, mutta vielä nykyäänkään ei ymmärretä miten iho voi sairastua. Melkeinpä jokaisella atoopikolla on kokemuksia siitä, että perhe tai muut läheiset ovat vähätelleet ihottuman aiheuttamaa kipua ja haittaa. Toivon, että itse pystyn lisäämään tietoa niin paljon ettei kenenkään tarvitsisi kokea mielipahaa toisten ymmärtämättömyydestä. Atooppinen iho alkaa viimeistään oireilla nyt, kun talvi alkaa olla loppusuoralla. Ne atoopikot jotka käyvät läpi talven Nanolift hoidossa 4-8 viikon välein yleensä pääsevät talvesta ilman mitään oireita. Yksikin Nanolift hoitokerta saa yleensä pysäytettyä ihottuman ja kuivuuden ja sen jälkeen suunnitelmallisella ihonhoidolla estetään ihon liikakuivuminen. Nyt tarjouksessa oleva Ultra Calming Serum Concentrate NYT 65€ (83€) on kuivalle ja herkistyneelle paras mahdollinen tehotippa. Se on edullinen käytössä ja miellyttävän ohut levittää iholle. Melkeinpä ensimmäisen sipaisun jälkeen iho alkaa rauhoittumaan ja kutina ja kirvely vähenee. Sen päälle pitää laittaa hoitovoide ja iS Clinicalin Shield Recovery Balm (79€) on parantava vaikutukseltaan. Tätä tehotippaa ja hoitovoidetta käytetään päällekäin aamulla ja illalla joten hoito-ohjelma ei ole liian työläs.

Aurinko aktivoi ruusufinnin

Toinen suomalaisille tyypillinen ihottuma on ruusufinni ja sekin alkaa yleensä oireilla näin lopputalvesta. Pahin vaikutus ruusufinni-iholle on lumesta heijastuva voimakas uv-säteily ja kylmä tuuli joka myös ärsyttää ihoa. Ruusufinni on ihosairaus joka ei pysyvästi parane koskaan, mutta saattaa olla vuosikausia oireeton hyvän hoidon ansioista. Tähän asti kosmetiikalla on ollut vaikea hoitaa ruusufinniä ja yleensä on tarvittu antibioottikuuri. Nyt iS Clinicalin Pro-Heal Serum (109€) on osoittautunut hyväksi rauhoittavaksi aineeksi ruusufinniin ja couperosaan. Äärimmäisen tärkeää on käyttää tehokasta uv-suojaa jatkuvasti ettei iho ärsyynnyt auringosta. Erinomainen on iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€) joka on ihanan kevyt ja nopeasti imeytyvä voide. Sen alle kannattaa laittaa tuo Pro-Heal Serum joka aamu, että iho saa varmasti riittävästi hoitoa ja suojaa. Silloin, kun puhutaan ruusufinni-ihon suojaamiselta niin pienemmät kertoimet kuin 50 ovat ihan turhia. Iho pitää suojata mahdollisimman täydellisesti uv-säteilyltä ja tuon Eclipse sk 50 päälle olisi hyväksi laittaa vielä meikkiäkin. Eclipseäkin on kahta erilaista eli värillistä ja väritöntä. Tuo värillinen versio on todella luonnollinen eikä näytä meikiltä. Se on myös monen miehen käytössä, kun haluaa hiukan tasoittaa ihonväriä huomaamattomasti. Alle vuodessa tuo Eclipse sk 50 värillinen voide on saanut vankan käyttäjäkunnan. Hämmästyksekseni se oli Pimeän Kaupan tapahtumassakin yksi suosikkituote ja huomattavasti suositumpi kuin tuo väritön voide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti