torstai 14. maaliskuuta 2019

Kokemuksia Dermatude-kasvohoidosta

Nyt olemme tehneet viitisen kuukautta Dermatude-kasvohoitoa ja kokemusta on kertynyt lukuisista hoitosarjoista ja myös yksittäisistä hoitokerroista. Sen voin sanoa, että olen ihan super tyytyväinen Dermatude-kasvohoitoon. Hyvät hoitotulokset antaa työmotivaatiota hurjasti.Dermatude herättää kiinnostusta

Ei minulta ole työmotivaatiota ennenkään puuttunut, mutta nyt koen tyytyväisyyttä siitä, että valitsin käyttöömme juuri Dermatuden. Pitkästä työkokemuksesta on ollut todella paljon hyötyä, kun pitää nykyisestä tarjonnasta löytää järkevimmät menetelmät. Erilaisia laitteita ja hoitoja on tarjolla, vaikka millä mitalla. Kokemuksesta jo tiedän mikä toimii ja mikä poistuu markkinoilta parissa vuodessa. Dermatude-kasvohoidoista olemme Marin kanssa saaneet niin hyviä tuloksia, että se tulee Suomessakin olemaan yhtä suosittu kuin Amerikassa ja Keski-Euroopassa. Joudumme hankkimaan toisen Dermatude-hoitolaitteen, koska nyt on osoittautunut, että aikataulutus on vaikeaa vaan yhden laitteen kanssa. Vielä pari kuukautta sitten en osannut kuvitellakaan ettemme pärjäisi yhdellä koneella , mutta nyt meidän kummankin asiakkaat ovat niin innostuneita Dermatudesta, että käy hankalaksi siirrellä laitetta huoneesta toiseen. Marin työhuoneeseen tulee uusi Dermatude-laite huhtikuun alussa ja sitten pystymme tekemään vaikka ystävyksille hoidot yhtäaikaa. 

Tyytyväisiä asiakkaita

Kokemukset Dermatude-kasvohoidon vaikutuksista on paljon myönteisempiä kuin uskalsin odottaakaan. Ihon rypistymiseen ja veltostumiseen hoidolla on ollut näkyvä vaikutus. Tämähän olikin päätarkoitus, kun hoidon meille valitsin halusin vähentää vanhenemisen merkkejä kasvoilla. Tämän lisäksi on osoittautunut, että Dermatude-hoito supistaa huokosia ja vähentää ihon kiiltävyyttä. Myös aikuisen ihon epäpuhtauksiin ja finneihin hoidolla on ollut erinomainen vaikutus. Finnit paranee huomattavasti nopeammin Dermatude-hoidon ansiosta. Hämmästyttävää on miten hyvä tulos tulee vanhoihin acnearpiin. Viisikymppisen acnearvet ovat näkyvästi siloittuneet ja tasoittuneet ja ihonväri on myös parempi. Pigmenttiläiskiin Dermatude-hoidossa on ihan omat hoitoampullit ja niiden vaikutusta kollegat kehuu kovasti. Nyt en ole vielä itse nähnyt tätä vaikutusta pigmenttiläiskiin, mutta epätasaiseen ja kirjavaan ihoon hoito on tehonnut todella hyvin. Muutama asiakas joilla alkaa pigmenttiläiskät tummua jo helmikuulla näkyy ettei tänä keväänä tummuminen ole vielä alkanut. Ilmeisesti hoitosarja tasoittaa pigmenttisoluja niin paljon ettei näitä pigmenttikasautumia synny. Tämä on erittäin tärkeä vaikutus, koska tähän asti pigmenttiläiskiä on ollut lähes mahdoton poistaa. Ainoastaan niiden ennalta ehkäiseminen on ollut avuksi. Nythän myös iS Clinicalla on kaksi tehokasta kotihoitotuotetta tukemaan tätä pigmenttiläiskien vaalennusta. Kaiken kaikkiaan kokemukset ovat olleet todella hyviä, eikä yhtään pettymystä ole tullut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti