sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Bt-Sonic tehostaa ihonhoitoa

Todella monella asiakkaallamme on käytössä Bt-Sonic ultraäänilaite (126€) ja kuulen melkein päivittäin hyvää palautetta siitä. Laite on myös harvinaisen kestävä ja patteritkin kestää lähes vuoden ettei ainakaan käyttökulut päätä huimaa:)

Bt-Sonic parantaa puhdistustulosta

Ensisijaisesti asiakkaat käyttävät Bt-Sonic laitetta ihon puhdistus vaiheessa, mutta myös muiden tuotteiden vaikutusta voi lisätä laitteella. Bt-Sonic laitetta voi käyttää ihan minkä merkkisten puhdistusaineiden kanssa eli se ei ole mitenkään sidottu meidän tuotteisiin. Kuitenkin paras tulos tulee meidän ehdottoman hyvälaatuisilla puhdistusaineilla. Erinomaisia Bt-Sonicin kanssa on Dermalogican Precleanse (68€) ja Precleanse Balm (58€) ja niiden jälkeen iS Clinicalin Cleansing Complex (49€) tai Warming Honey Complex (49€). Myös Dermalogican Spesial Cleansing Gel (70€) ja Ultra Calming Cleanser (76€) toimii hyvin Bt-Sonicin kanssa. Olen jo muutamaltakin asiakkaalta kuullut, että Bt-Sonic on auttanut suupielissä olevaan perioraalidermatitis ihottumaan. Laitteen käyttö vähentää myös miiliumeja ja epäpuhtauksia yleensäkin. Teini-ikäisten näppyläiselle iholle puhdistuksen tehostaminen on ollut hyväksi ja myös pojat innostuu laitteen käytöstä. Pintakuivan rasvoittuvan ihon hoitoon Bt-Sonic on myös osoittautunut erinomaiseksi. Se irroittaa hilseilevää kuollutta solukkoa ja poistaa rasvaa ihohuokosista tehokkaasti. Kaikki ihotyypit saavat Bt-Sonicista hyötyä ja se hidastaa myös ihon vanhenemista, kun verenkierto ja aineenvaihdunta paranee.


Daily Microfoliant ja Bt-Sonic

Alunperin Dermalogica pyysi BT-Gear laitevalmistajalta pienlaitetta asiakkaille kotikäyttöön joka tehostaisi Daily Microfoliant (80€) kuorinta-aineen vaikutusta. Daily Microfoliant eli taikajauhe on Dermalogican eniten myyty ja tunnetuin tuote ympäri maailmaa. Aina, kun käytätte Daily Microfoliantia niin käyttäkää myös Bt-Sonicia pari minuuttia. Yksikään asiakas ei ole kertonut ettei enää viitsisi käyttää koko laitetta. Se olikin minun suurin pelko, kun otin Bt-Sonicin myyntiin. En halunnut myydä taas jotain ihmevimpainta asiakkaiden nurkkiin pyörimään. Kokeilimme Marin kanssa kauan laitteen käyttöä ennen kuin hyväksyin sen meille. Olen itse todella laiska käyttämään mitään laitteita yms.mutta huomasin, että Bt-Sonicin käytöstä tuli kuin hampaiden pesu ja se jäi pesurutiineihin pysyvästi. Laitteen käyttö tekee iholle niin hyvän ja puhtaan tunteen, että se ruokkii halua käyttää laitetta. Tuo patterien kulutus on ollut monen asiakkaan ihmetyksen aihe, kun ne kestää ihan ihmeen kauan käytössä. Meidän hoitolankin laitteessa jota käytän monta kertaa päivässä patterit kesti vuoden verran. Tietysti tämä on hyvä asia, mutta aiheuttaa ihmettelyä.

3 kommenttia:

 1. Bt-Sonic on toodella näppärä ja helppo käyttää. Itse olen nyt käyttänyt sitä aamuin illoin yli kolme kuukautta. Sen käytöstä todellakin tulee tapa, niin kuin Inkeri kirjoittaa.

  Iho on aamuisinkin meikkiä varten hyvin puhdas ja sileä, kun se on käsitelty Bt-Sonicin kanssa ensin PreCleancella ja sitten Daily Microfoliantilla.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Lisään vielä sen verran, että Daily Microfoliant -kuorinnalla ja Bt-Sonicilla saa kämmenselkien ihon kauniiksi.

  Leena

  VastaaPoista
 3. Tästä onkin pitänyt krjoittaa jo monta kertaa. Moni asiakas on kertonut miten sileät kädenselät tulee Bt-Sonicilla ja Dailyllä. Kädet on harmillinen paikka vanhemmiten, kun rypistyminen näkyy niin selvästi kädenselissä. Illalliselle lähtiessä kannattaa tehdä tuo kuorinta Bt-Sonicilla, koska syödessä kädet ovat koko ajan esillä.

  Inkeri

  VastaaPoista