maanantai 11. maaliskuuta 2019

Tähtitarjouksena SkinPerfect Primer sk 30

TÄHTITARJOUKSENA on  SKINPERFECT PRIMER sk 30 meikinpohjustusaineen NYT 65 € (norm. 85 €) ja saat lahjaksi iS Clinicalin näytepussin arvo 30€. Pussi sisältää näytteet Cleansing Complex pesugeelistä, Reparative Moisture Emulsion kosteusvoiteesta ja Active Serumista.SkinPerfect Primer sk 30 suojaa ja kaunistaa

Yksi Dermalogican suosikkituotteista on SkinPerfect Primer sk 30 ja meilläkin se on läpivuoden myyntitilaston kärkipäässä. Varsinkin nyt keväällä sen monet ominaisuudet ovat tärkeitä kaikkien ihoille. SkinPerfect Primer sk 30 on meikinpohjustusaine joka tasoittaa ja siloittaa ihon pintaa. Sen valoataittavat ominaisuudet saa ihon näyttämään hehkeältä ja kuulaalta. SkinPerfect Primer sk 30 levitetään kosteusvoiteen, tai tehotippojen päälle. Sitä voi käyttää yksinään korvaamassa meikkivoiteen tai sen päälle levitetään vielä peittävämpi meikki. Tiedän, että yleisin tapa asiakkaillemme on käyttää sitä korvaamaan meikkivoiteen ja siihen se onkin helppo ja hyvä tuote. SkinPerfect Primer sk 30 kevyt mineraalipigmenttisävy poistaa kalpeutta ja tuo iholle lämpimän ja nuorekkaan hehkun. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille ja väri sopeutuu kenen tahansa käytettäväksi. SkinPerfect Primer sk 30 ei ole mikään pelkkä meikkituote vaan se suojaa ihoa monella tapaa. Siinä on suojakerroin 30 mikä on erinomainen tähän aikaan vuodesta. Samoin se suojaa tuulelta, sateelta ja lämmönvaihteluilta. Se estää myös meikkivoiteen imeytymistä ihohuokosiin ja ennalta ehkäisee epäpuhtauksia. 


Kokeile iS Clinicalia 

Olen yrittänyt antaa useita mahdollisuuksia, että asiakkaat pääsevät kokeilemaan iS Clinicalin tuotteita itse omalle iholleen. Tämä kaupanpäälispussukka sisältää kolme kokeilemisen arvoista hoitotuotetta iS Clinicalilta. Cleansing Complex (49€) puhdistusgeeli alkaakin olla tuttu vakioasiakkaillemme. Se on helppo ja nopea käyttää ja toimii hyvin Precleansen kanssa. Myös Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteen kanssa Cleansing Complexin geelimäinen koostumus toimii hyvin. Reparative Moisture Emulsion (99€) on Suomessa iS Clinicalin suosikkivoide. Se käy yöksi ja päiväksi ja tekee sileän ja kimmoisan pinnan iholle. Reparative Moisture Emulsion on paljon enemmän kuin kosteusvoide ja se sopii kaikille ihotyypeille. Active Serum (85€) hoitoseerumi sopii aivan kaikille tasapainottamaan ihon kuntoa. Tyypillinen suomalainen iho pintakuiduun ja näppylöiden kanssa on saanut tosi hyvän avun Active Serumista. Tästä pikkukoosta pääsee kokeilemaan viikon verran ja uskon teidän ihastuvan kaikkiin näihin kolmeen tuotteeseen. 

6 kommenttia:

 1. Tämä primeri on paras mitä olen koskaan käyttänyt. Talvella käytän sitä Youngbloodin meikkivoiteen alla...kesällä yksistään. Ihan paras tuote! IS Clinical on kyllä niin tehokkaan tuntuinen tuotesarja, että taidan pikkuhiljaa siirtyä siihen. Olen aivan rakastunut jo sarjan naamioon😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kerrot kokemuksiasi. iS Clinicalin tuotteista olemme saaneet myönteistä palautetta todella paljon. Tuo SkinPerfect Primer sk 30 sopii oikein hyvin iS Clinicalin Reparative Moisture Emulsion päälle. Itse olen käyttänyt tätä primeriä siitä lähtien, kun se myyntiin tuli ja en koskaan tee meikkiä ilman sitä.

   Inkeri

   Poista
 2. Onko tässä riittävä aurinkosuoja tähän vuodenaikaan? Kävelen töihin aamulla ja joskus iltapäivälläkin takaisin. Muutamana aamuna viime viikolla aurinko paistoi todella kirkkaasti ja muuta suojaa ei ollut kuin tuo primer.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo SkinPerfect Primer sk30 riittää alle tunnin ulkoiluun. Sen käyttäminen vähentää uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta ihan oleellisesti. Juuri tuon aurinkosuojan takia SkinPerfect Primer sk 30 on aivan erityisen monipuolisesti hoitava tuote ja hyvin miellyttävän tuntuinen.
   Silloin, kun iholla on taipumus pigmenttiläiskiin kannattaa kuitenkin valita suojakerroin 50. Esimerkiksi Eclipse sk 50 (49€) tai Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€)

   Inkeri

   Poista
 3. Voikos tämän primerin päälle laittaa ihan minkä merkkisen meikkivoiteen tahansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voi laittaa. Siinäkin tapauksessa, että meikkivoide ei olisi kovin laadukas niin SkinPerfect Primerin ominaisuudet auttaa. Se suojaa myös ihoa meikkivoiteen rasvoittavalta vaikutukselta. Hiukan väärän sävyinen meikkivoide saa uuden sävyn, kun sen laittaa SkinPerfect Primerin päälle.

   Inkeri

   Poista