lauantai 23. maaliskuuta 2019

Vartalo kesäkuntoon

Talven jäljiltä vartalon iho on yleensä rutikuiva ja harva rasvaa sitä tarpeeksi. Suomalaiset ovat kovia pesemään ja saunominen vie iholta kaikki rasvat. Pesun jälkeen pitää rasvata iho päästä varpaisiin ja sääriin voi laittaa useitakin kerroksia.

iS Clinicalin Body Complex

iS Clinicalin Body Complex (74€) vartalovoide on ollut asiakkaille erittäin mieleinen. Se ei ole pelkästään kosteusvoide vaan siinä on mukana hedelmähappoentsyymejä jotka sulattavat kuollutta solukkoa ja poistavat hilseilyä. Body Complex imeytyy todella hyvin ja sen tuoksu on hyvin mielyttävä. Toinen meillä myynnissä oleva vartalovoide on CCS-vartalovoide (21€) ja tuo koko CCS hoitosarja on tehty diabeetikoille. Sarjassa on vain kolme tuotetta jalkavoide, käsivoide ja vartalovoide ja ne kaikki ovat hajustamattomia ja ilman väriaineita. CCS-vartalovoide on täyteläinen, mutta hyvin imeytyvä. Siinä on yllättävän hyvä tuoksu joka tulee raaka-aineista, koska hajusteita ei ole. CCS-vartalovoide sopii äärimmäisen herkälle ja atooppiselle iholle. Siinä on paljon enemmän vaikuttavia raaka-aineita kuin perusvoiteissa, vaikka hinta on hyvin edullinen eli puolenlitran pumppupullo maksaa 21€. Se on oikein hyvä tuliainen vanhuksillekin ja varsinkin, jos vielä auttaa heitä rasvaamaan ihoaan. Vanhuksien iho on paperimaisen ohut ja moni lääkeaine voi aiheuttaa ihottumaa ja lisähikoilua joten iho tarvitsee hoitoa paljon enemmän kuin nuoremmilla. 

Kantapäät kuntoon

CCS-sarjassa on myös tosi hyvä jalkavoide joka on myös diabeetikoille suunniteltu. Diabeetikkojen iho on hyvin ohutta ja siihen tulee helposti naarmuja ja haavoja jotka parantuvat hyvin hitaasti. Heille ihon rasvaaminen on välttämätöntä ennalta ehkäisevää terveyden hoitoa. CCS-jalkavoide (17€) sisältää mentholia joka tekee kivan raikkaan tunteen jalkoihin ja virkistää huonoa verenkiertoa. CCS-käsivoide (14€) on myös erinomainen perustuote ja se imeytyy oikein hyvin. Kuitenkin haen koko ajan jotain tehokasta käsivoidetta joka kävisi kynsinauhoillekin. Suuri harmi oli, kun Dermalogica jätti pois käsivoiteen ja vartalotuotteet. Varsinkin vartalokuorintaa moni kaipaa. Olen nyt talven aikana kokeillut lukuisia eri vartalokuorintoja ja ne ovat olleet suorastaan kamalia. Vielä vastaan ei ole tullut yhtään kuorintaa mitä edes voisin harkita suositella asiakkaille. Olenkin miettinyt, että voisin kokeilla itse tehdä kuorivaa saippuaa ja käsisaippuaa. Nykyisin kuka tahansa kokkaa, jos mitäkin kosmetiikkaa ja suhtaudun niihin hyvin ennakkoluuloisesti. Itse tehdystä vartalosaippuasta tietäisin tarkalleen mitä olen siihen laittanut ja miten mikäkin aine vaikuttaa. Moni tekee saippuoita ymmärtämättä yhtään kemiaa ja vaikutusaineita niin ainakin tämä puoli olisi minulla hallussa. Täytyy nyt vielä kypsytellä asiaa ja edes kerran kokeilla mitä saan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti