torstai 21. maaliskuuta 2019

Uutuustuote Redness Relief Essence

Pitkästä aikaa Dermalogicalta tuli uutuustuote ja se tulee meille suomalaisille todella tarpeeseen. Kyse on Ultra Calming Mist hoitosuihkeen tilalle tullut Redness Relief Essence (57 €) hoitosuihkeen ja seerumin välimuoto.Punoitus rauhoittuu Redness Relief Essencellä

Vaalea ihoisille suomalaisille ihon punoitus ja couperosa on hyvin yleinen ongelma. Vaaleassa ihossa punoitus näkyy helposti ja laajentuneet verisuonet ovat voimakkaasti esillä. Meidän ilmasto pahentaa näitä ongelmia ja ellei ihoa hoideta hyvin, alkaa se punoittamaan entistä enemmän. Joillakin herkkä, punoittava iho on perinnöllinen ominaisuus ja joillekin se tulee väärän hoidon myötä tai ulkoisten olosuhteiden tuloksena. Talvella useimmat meistä kärsivät punoituksesta lämmön vaihteluiden takia ja siksi Redness Relief Essence sopii aivan kaikille.
Tämä uutuustuote on ihan uudenlainen koostumukseltaan. Sen on tarkoitus korvata hoitosuihke, mutta se ei ole suihkepullossa. Se on täyteläinen neste joka taputellaan iholle pesun jälkeen eli samassa kohtaa kuin kasvovedet yleensäkin.  Tämä hoitoneste ei korvaa mitään seerumeja tai tehotippoja, vaan ne lisätään hoitonesteen päälle samoin kuin tehtiin Ultra Calming Mistinkin kanssa.

Kuiva ja ohentunut iho punoittaa helposti 

Kaikkien ihot alkaa punoittamaan ellei sitä hoideta hyvin. Yleensä näen, että punoituksen syy on kuivuudessa joka on jo ohentanut ihon solukerroksia. Menee useampi kuukausi, että sellainen tilanne korjaantuu ja siihen tarvitaan kasvohoitoja ja tehokasta kotihoitoa. Tämä Redness Relief Essence tulee ihan tarpeeseen ja siitä saa apua kaikki ihot talviaikana. Redness Relief Essence rauhoittaa muutenkin herkästi reagoivaa ihoa jonka oma suojabarriääri on heikentynyt. Kohta meillä alkaa katupöly lentämään ja siitepölyt pyörimään, joten iho tarvitsee kaikki mahdolliset hoitotuotteet suojautumista lisäämään. Suosittelen, että seuraavaksi, kun tarvitsette hoitosuihkeen kokeilkaapa tätä uutta Redness Relief Essenceä. Sekin hyvä puoli siinä on, että hinta on kohtuullinen.

4 kommenttia:

 1. Hui, entinen mist oli oma suosikkini. Todellakin rauhoittava punottavalle atooppiselle iholleni. Säikähdin, että ei sitä saisi muuttaa, mutta tämähän kuulostaa, entistä paremmalle! Kun mun jemmoissa olevat 2 isoa (Huoh) väärää hoitovettä ja miljoona pientä dermalocigaa on loppu...ostan tätä testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, että meillä Marin kanssa oli tuo sama tunne. Aikaisempi versio oli jo niin hyvä, että epäilimme voiko se enää paremmaksi tulla. Nyt, kun pääsimme kokeilemaan tätä uutta niin tajusin, että meillä oli ihan tyypillistä muutosvastarintaa. Tämä uusi Redness Relief Essence on monin verroin parempi. Siinä on paljon enemmän kosteutta ja tulehduksia vähentäviä aineosia jotka vaikuttavat nopeasti ihon punakkuuteen. Tuote sopii kaikille, koska talvisin jokaisen iho altistuu lämmönvaihteluille. Suosittelen kokeilemaan ja tuote löytyy jo meidän verkkokaupasta.

   Inkeri

   Poista
 2. Tosi hyvä aine. Ostin sen pari viikkoa sitten Vaasan dermalogicakosmetologilta ja naama on paljon rauhallisempi jo nyt. Tämä on huomattavasti parempi kuin se edellinen misti. Vaikuttaa myös erittäin riittoisalta, kun pullo on iso ja sitä menee vaan muutama tippa. Ei paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kerroit kokemuksesi. Hinta/laatusuhde on kyllä kohdallaan Redness Relief Essence (57€) kanssa. Nestettä kuluu hyvin vähän kerrallaan ja se rauhoittaa kuumotuksen melkeimpä heti.

   Inkeri

   Poista