perjantai 15. maaliskuuta 2019

Herkulliset uudet huulipunat

Uudet Joan Collins meikkisarjan huulipunat ja huulikiillot ovat olleet meillä myynissä kolmisen viikkoa ja asiakkaat ovat tykänneet niistä kovasti. Niiden laatu on erinomainen ja rasvaisuudestaan huolimatta ne pysyvät hyvin, eikä puna valu huuliryppyihin.Kuusi kaunista väriä

Valitsin meille myyntiin kuusi keväistä sävyä jotka sopivat pääasiassa arkimeikkeihin. Juhlia on sen verran harvoin, että niitä varten huulipunia tarvitaan vähemmän. Otin kuitenkin kevään valmistujaisia varten muutaman tyylikkään ja juhlavankin sävyn. Huulipunien hinta on 32 € ja huulikiilteet ovat 38 €, eli saman hintaisia kuin Youngbloodinkin huulipunat. Joan Collins sarja tulee samalta maahantuojalta kuin Youngbloodkin ja siihen sisältyvät kaikki meikkituotteet, mutta otin aluksi meille vain nämä huulipunat.

SADIE: on perinteinen kesän väri ja suomalaisten suosikkiväri. Sitä voisi kuvailla vanhaksi roosaksi tai marjapuuron punaiseksi. Se sopii hyvin sinisten, pinkkien ja valkoisten vaatteiden kanssa. 
BELLA: on mattapintainen ja pehmeän vaaleanpunainen. Tämä puna sopii kevyeen nudemeikkiinkin, koska se on hyvin hillitty. 
ROSY: on ihanan raikas vaaleanpunainen. Tämä sävy on yleensä kesän suosikkeja, koska se on heleän raikas ja sopii lähes kaikkien vaatevärien kanssa. Kukikkaan kesämekon kanssa se on juuri täydellinen valinta.
SUZY STAR: on minun suosikkini. Tämä oli ensimmäinen kokeiluni viime kesänä näistä Joan Collins huulipunista. Se on heleä korallin punainen joka tekee ihostakin lämpimän värisen ja vähentää kalpeutta. Tämä on myös helppo valinta, koska se sopii lähes kaikkien vaatevärien kanssa. 
EVELYN:on heleä tyttömäinen puhdas punainen. Tyttömäinen se on siksi ettei se ole mitenkään dramaattisen punainen vaan hillitympi versio kirkkaasta punaisesta. Puhdas punainen on aina varma valinta ja sopii aivan kaikille. Toivoisinkin, että suomalaisetkin naiset rohkenisivat käyttää useammin naisellista puhdasta punaista.
LARA: on helppo väri ja se sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin. Se on tyylikäs vaalea korallin punainen ja oikein varsinainen ladylike sävy. Tämä on aina varma valinta ja siitä tulee melko varmasti meidän suosituin väri.
AMANDA: on pehmeä mattapintainen ruskea. Niille jotka eivät halua kirkasta punaista, mutta vahvan värin kuitenkin tämä on hyvä valinta. Se antaa myös iholle lämmintä hehkua. Tämä on hyvä valinta kesän suosikkivärin beigen vaatetuksen kanssa. Myös keltaisen vaatteen kanssa sopii tämä väri. 
HUULIKIILLE PIPER: on raikas pinkki ja se on aina varma valinta kesään. Kuitenkaan sävy ei ole mitenkään räikeä vaan hiukan vanhaan roosaan päin menevä vaaleanpunainen. Tämä sopii sinisten, valkoisten ja pinkkien vaatteiden kanssa hyvin.
HUULIKIILLE MARINA: on takuuvarmasti kaikkien mieleen. Se on hillitty, lämmin toffeen rusehtava sävy joka sopii kenelle tahansa joka tilanteessa. Huulikiilteitä voi laittaa myös vanhojen huulipunien päälle ja uudistaa niitä sillä tavoin. Marina sävy sopii hyvin liian kirkkaiden huulipunien päälle hilliten niiden voimakkuutta. 

Mikään näistä sävyistä ei ole huono valinta. Ne kaikki sopivat yli viisikymppisille ja valitsin ne juuri meitä ”kypsässä iässä” olevia varten. Toivoisin, että yli viisikymppiset rohkaistuisivat käyttämään kirkkaanpia värejä kuin nykyisin näkee. Hennot vaaleanpunaiset ei pue aikuista naista vaan on vauvojen väri. Pitää myös varoa juuttumasta nuoruuden väreihin. Se mikä sopi 70-luvulla, kun olimme parikymppisiä ei takuulla sovi enää. Ihmettelen myös miten tiukkaan naisille on iskostunut, että huulipunan pitäisi olla viileäväri ja jotenkin roosan sävyinen. Joskus opetettiin, että lämpimät ruskeasävyiset huulipunat saa hampaat näyttämään keltaisilta. Se on ihan kukkua. Miksi kiinnittää huomiota hampaisiin, kun viileä värisävy korostaa kalpeutta, voimistaa couperosan näkymistä ja tekee huulet siniseksi. Mitä enemmän on ikää niin sitä tärkeämpää on valita lämpimän sävyinen huulipuna ettei näytä sydäntautiselta sinihuuliselta tädiltä. Unohtakaa vanhat opit värianalyysestä yms. koska ne ovat menneen talven lumia ja käsitys väreistä on nykyisin ihan toisenlainen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti