keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Vaihda meikkivärit keväisempiin

Olen jo pitkään kirjoitellut huolestani ettei ikäiseni hyödynnä meikkien tuomaa parannusta ulkonäköön. Omat asiakkaamme ovat innostuneet uusista meikkimahdollisuuksista eikä tämä nyt heitä koskevaan, vaan kirjoitan siitä mitä yleensä katukuvassa näkee.

Primerit peliin!

Nyt Tähtitarjouksena oleva SkinPerfect Primer sk 30 NYT 65€ (85€) on tuote jota ilman ei kenenkään yli nelikymppisen pitäisi olla. Itse en luovu siitä koskaan. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille, joka tyyliin ja kaiken sävyisille ihoille. Jokainen iho hyötyy sen käytöstä, koska se suojaa ja hoitaa ihoa. Nyt alkaa taas siitepöly-ja katupölykausi ja paras suojautumiskeino on SkinPerfect Primer sk 30 jossa on myös hyvä uv-suoja. Sillä on siis myös hoidollinen vaikutus, mutta ennen kaikkea se on kaunistava ja siloittava ja poistaa kalpeutta. Itse käytän kahta primeriä päällekäin ja laitan ensin alle Hydrablur Primerin (84€) ja sen päälle SkinPerfect Primerin sk 30 ja lopuksi Youngbloodin Natural Mineral Foundation jauhemaisen meikkivoiteen. Näillä tuotteilla tulee luonnollinen sileä pinta ja ryppyisempikin iho näyttää hyvältä. Eikä tuo meikkaaminen vie paljoakaan aikaa. Obman meikkini teen kymmenessä minuutissa enkä juuri koskaan ehdi sitä korjailemaan päivän mittaan. En ikinä viitsisi käyttää aamuisin aikaa tälläämiseen kuin juuri tuon kymmenen minuuttia, mutta ilman sitä en lähde koskaan töihin. Se on jo kunnioitusta asiakkaita ja muita ihmisiä kohtaan. Ei olisi kivaa katsoa asiakaspalvelussa seinästä repäistyä ikänaista joka voi pahimmassa tapauksessa olla vielä suu alaspäin. 


Värit vaihtoon

Pari viikkoa sitten kirjoitin Youngbloodin uudesta pidentävästä ripsiväristä ja silloin emme vielä olleet sitä kokeilleet. Se olikin yksi huonoimmista ripsiväreistä mitä olen käyttänyt, tai voihan se 
sitten olla hyväkin, jos joku jaksaa sitä ripsiinsä vartin verran sutia. Mari on paljon rauhallisempi kuin minä, mutta hänellekin se oli ihan liian hidas laittaa. Niillä vedoilla millä normaalisti saan ripsiin 
väriä ei tästä uudesta tullut kuin hipaus. Pidämme nyt myynnissä vain tätä perinteistä versiota YB:n ripsiväristä ja onneksi en ehtinyt tilaamaan tätä uutta isompaa erää. Huulipuna ja poskipuna kannattaisi vaihtaa aina syksyllä ja keväällä. Nyt meillä on uudet upeat Joan Collins huulipunat myynnissä ja ne ovat olleet asiakkaille mieleisiä. Collinsin poskipunaa olen käyttänyt jo pitkään ja otan niitäkin myyntiin kunhan käyn ensin läpi kaikki värit. Nämä Joan Collins rasiat ovat erittäin hyviä ja uskoisin, että helppoja käsitellä nivelrikkoisilla tai muuten kömpelöillä sormilla. Tämänkin asian olen oppinut vasta työn ja oman elämän myötä, että kädet eivät toimi elämän loppuun asti samalla tavalla. Nyt osaan laittaa jo suuren painon sille miten helppoja pakkaukset ovat käsitellä. Joan Collinsin huulipunavärit olen valinnut nyt niin, että ne ovat kesäisen kirkkaita tai pastellisia. Myynnissä on myös kaksi huulikiilletä joita voi käyttää vanhojen huulipunien päälläkin. Käytän itse harvoin huulikiillettä yksinään, koska haluan voimakkaamman värin. Kuitenkin käytän niitä lähes joka päivä jonkun huulipunan päällä. Nyt suosikkini on Collinsin sävy Piper joka on raikas pinkki ja sillä voi muuttaa tummemman huulipunan kesäisemmäksi. Toinen huulikiilto Marina on lämmin toffee ja se taas miedontaa liian kirkasta tai tummaa huulipunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti