lauantai 16. maaliskuuta 2019

iS Clinicalin suosikkituotteet

Toukokuussa tulee vuosi, kun iS Clinical on ollut meillä ja olemme ihan supertyytyväisiä tähän sarjaan. Asiakkaat ovat ottaneet uudet tuotteet vastaan paremmin kuin hyvin ja joitakin uusia asiakkaita on tullut ihan iS Clinicalin vuoksi.

Näitä asiakkaat kehuu

Vuosi ei ole kovinkaan pitkä aika tulla tutuksi uusien tuotteiden kanssa. Varsinkin, kun me Marin kanssa haluamme perehtyä täydellisesti hoitotuotteisiimme. Olemme oppineet todella paljon vuoden aikana, mutta paljon on vielä oppimatta. Asiakkaiden antama palaute on meille kullan arvoista ja onneksi asiakkaat kertovat kokemuksistaan. Myyntitilastoista tietysti näen mitä ihmiset ostaa, mutta haluan myös kuulla miten tuotteet vaikuttaa. Selvästi iS Clinicalin suosikkituotteet ovat YOUTH EYE COMPLEX (115€) silmänympärysvoide  ja NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoide. Kummastakin tulee koko ajan positiivista palautetta ja varsinkin kevään tullen Neck Perfect Complex nousee esiin. Avokaulaiset kesävaatteet ajaa hoitamaan kaulaa ja decoltea paremmin kuin talvella. REPARATIVE MOISTURE EMULSION (99€) on iS Clinicalin voiteista nyt suosituin ja pidän siitä itsekin tosi paljon. Se sopii kaiken ikäisille, mutta näin vanhemmalle iholle se antaa sileän ja napakan pinnan. Tämä voide on paljon enemmän kuin kosteusvoide ja se parantaa ihon omaa kosteuden sitomiskykyä. Se oikeasti vähentää kuivuutta eikä vaan lisää sitä ulkoapäin. Reparative Moisture Emulsion sopii yö-ja päivävoiteeksi ja meikin alle se on ihan erinomainen. Tuon ECLIPSE sk 50 alle voi laittaa tämän Reparative Moisture Emulsion, koska kuivalle iholle Eclipse sk 50 on hiukan liian kevyt ainakin näin talvella.
Youth Eye Complex (115€) on iS Clinicalin suosikkituote.


Seerumeissa on huipputehot

iS Clinicalin seerumeissa vaikutusaineita on enemmän kuin missään muussa kosmeettisessa sarjassa ja se olikin yksi syy miksi halusin nämä tuotteet meille. PRO-HEAL SERUM (109€) on ollut talven ajan suosituin seerumi. Se on ainutlaatuinen hoitotuote, koska sitä voi käyttää ruusufinni-iholle ja herkistyneelle iholle vähentämään punoitusta. Samalla se kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Nyt Dermatude-kasvohoidon myötä on YOUTH SERUM (175€) ollut myös hyvin suosittu. Suosittelemme sitä kotikäyttöön Dermatude sarjahoidon ajaksi. Sen kiinteyttävä vaikutus on tehokkain mitä koskaan olen kokenut. Youth Serum sopii aivan kaikille yli kolmekymppisille, mutta yli viisikymppiset saavat sillä ihan näkyvästi kimmoisuutta ja sileyttä lisää. Kannattaa myös huomioida, että Youth Serumin pakkaus on 30 ml ja se ei todellakaan ole yhtään kalliimpi kuin yleensä seerumit. ACTIVE SERUM (85€) on antanut näkyviä tuloksia epätasapainoiselle iholle. Silloin, kun ihossa on osittain kuivuutta ja kuitenkin näppylöitä ja suuret huokoset rauhoittuu Active Serumilla todella hyvin. Sitä voi käyttää kaiken ikäiset ja muualla Euroopassa se onkin iS Clinicalin suosituin seerumi. Active Serumin suosio tulee nousemaan kesän myötä, kun iho rasvoittuu helteessä ja hikoillessa enemmän. Active Serumista kannataa muistaa, että se tuntuu myös hyvin tehokkaalta. Ensimmäisillä levityskerroilla se saattaa kihelmöidä ja nipistellä, mutta se menee ohitse noin viikossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti