perjantai 1. maaliskuuta 2019

Rauhoittava seerumi Tähtitarjouksena

Halusin juuri tämän Ultra Calming Serum Concentrate NYT 65€ (83€) tarjoushintaan näin hiihtolomien ajaksi. Ultra Calming Serum Concentrate on ollut vuosikausia Dermalogican suosikkituotteita talvella.

Sopii atoopikoille

Tämän talven aikana meille on tullut useampi uusi, nuori asiakas jonka iho on atooppisen kuiva. Näissä tapauksissa Ultra Calming Serum Concentrate tehotippa on ollut tehokas apu. Tässä Dermalogican rauhoittavan hoitolinjan seerumissa ei ole mitään elvyttäviä tai kiinteyttäviä raaka-aineita ja se sopii nuorillekin oikein hyvin. Tämä seerumi poistaa tulehdusta, rauhoittaa punoitusta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ultra Calming Serum Concentratea kannattaa käyttää aamulla ja illalla. Noin 2-3 tippaa riittää ja se määrä levitetään kasvoille ja kaulalle, mutta ei silmien ympärille. Tehoaineen päälle pitää aina laittaa hoitovoide joka hoitaa ihon pintakerroksen ja vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. Atooppisen ihon hoitoon paras voide on iS Clinicalin Shield Recovery Balm (79€) joka toimii oikein hyvin yhdessä Dermalogican tehotipan kanssa. 

Rauhoittaa saunan jälkeen

Yleensä herkällä iholla on pahin punoitus saunasta tullessa ja ohut iho voi olla ihan sykkivän kuumottava ja kihelmöivä. Nopea apu on Ultra Calming Serum Concetrate ja sitä voi levittää parikin kertaa saunomisen jälkeen. Myös Multivitamin Power Recovery Masquen (78€) voi tuunata entistä rauhoittavammaksi lisäämällä naamion joukkoon 4-5 tippaa Ultra Calming Serum Concentratea. Tämä hoitokonsti toimii myös käsi-ihottumiin ja on parempi käyttää tämän tyyppistä hoitoainetta kuin ohentavaa kortisonivoidetta. Naamioseos hierotaan paksuna kerroksena käsiin ja erityisen hyvin kynsinauhoihin ja sen jälkeen laitetaan puuvillahanskat ja kaikki saa vaikuttaa yön yli. Tästä seoksesta on ollut hyvä apu myös atooppiseen taiveihottumaan ihan pikkulapsillakin. Huomioikaa vielä, että tehotipan mukana saa pikkutuubin Calm Water Gel hoitovoidetta joka riittää ainakin viikon verran käytössä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti