perjantai 22. maaliskuuta 2019

Tehohoitoa iS Clinicalin naamiolla

Näin lopputalvesta iho alkaa olla rasittunut, kuiva ja herkistyneen punoittava. Auringon valo on armoton ja se paljastaa ihon tilanteen täysin. Kuivuus tekee ihosta harmahtavan, kun paksu hilseilykerros on ihon pinnalla. Toisaalta iho ärsyyntyy kuivuudesta niin, että se punoittaa hyvin herkästi.

Hydra Intensive Cooling Masque

iS Clinicalin naamio Hydra Intensive Cooling Masque (95 €) on tullut tosi suosituksi. Moni on kokeillut sitä ensin näytekokoisena ja kokemus on ollut niin hyvä, että pitää ostaa normaalikoko. Harvoin naamiosta tulee näin suosittu, koska suomalaiset hiukan vierastavat naamioita. Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque (78 €) eli multivitamiininaamio on taas ihan omaa luokkaansa ja jo klassikko. Nämä kaksi naamiota ovat täysin eri tuntuisia, vaikka osa vaikutuksista on samoja. Hyrda Intensive Cooling Masque on aivan ihanan virkistävä ja viilentävä. Se sisältää rauhoittavaa centella aciaticaa ja aloe veraa sekä tulehduksia poistavaa vihreää teetä. Vihreä tee korjaa myös uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota ja siksikin Hydra Intensive Cooling Masque on erinomainen auringon oton jälkeen. Se myös rauhoittaa ja viilentää auringon polttamaa ihoa. Myös kuumottelevan punakka couperosa iho rauhoittuu ja tasoittuu tällä naamiolla. Hydra Intensive Cooling Masque antaa iholle terveen hehkun ja poistaa talvikalpeuden.Käytä naamiota usein

Yleensä naamioita käytetään kotona ihan liian harvoin. Moni pelkää käyttävänsä niitä liian usein ja he eivät saa kaikkia naamion hyötyjä käyttöönsä. Naamiota ei voi käyttää liian usein ja suosittelenkin käyttämään niitä 3-4 päivän välein. Jos naamiota käytetään harvemmin kuin kerran viikossa sen hoitovaikutukset ovat vähäisempiä. Saunominen on hyvä kohta naamion käytölle ja puhtaalla lämpimällä iholle sen vaikutuksetkin paranee. Hydra Intensive Cooling Masque viilentää ihanasti saunan jälkeen ja rauhoittaa myös ihon punoitusta ja kuivuutta. Naamio saa vaikuttaa 7-10 minuuttia, mutta sen voi jättää halutessaan myös yöksi. Silloin, kun naamio jää yöksi vaikuttamaan se kannattaa hieroa ihoon ettei se tahraa vuodevaatteita. Kannattaa kuitenkin vielä suojata tyyny, vaikka froteepyyhkeellä.  Aamulla iho on kirkas ja hyvin kosteutettu ja meikkikin levittyy oikein hyvin. Tämä naamio on kokeilemisen arvoinen, koska se on täysin erilainen kuin multivitamiininaamio. Näitä kahta suosikkinaamiota voikin käyttää, vaikka vuoron perään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti