lauantai 9. marraskuuta 2013

Älä unohda hoitosuihketta!

Dermalogicalla on kolme erilaista hoitosuihketta joilla saa paljon lisätehoa kotihoitoon. Niiden käyttö tuntuu asiakkailta helposti unohtuvan, vaikka pienellä vaivalla saisi suuren avun ihon hoitoon. Nyt kannattaa myös hyödyntää Ultra Calming Mist tarjous. Sen normaalihinta on 55€ ja nyt se on 44€, tarjous on voimassa vaan 30.11-13 saakka.

Ultra Calming Mist sopii aivan kaikille ihotyypeille Suomen talvessa. Siksi pyysinkin sitä Dermalogicalta tarjoukseen, koska kaikki asiakkaani hyötyisivät siitä. Dermalogicalla ei ole pesun jälkeen käytettäviä kasvovesiä, vaan hoitosuihkeet korvaavat kasvovedet. Kaikki Dermalogican tuotteet ovat vesiliukoisia ja silloin ei tarvita kasvovettä, joka poistaa ei vesiliukoisten aineiden rippeet. Kasvojen pesu muuttaa aina ihon ph:n noin puoleksi tunniksi emäksiseksi ja silloin pääsee bakteeritoiminta valloilleen. Hoitosuihke palauttaa yhdellä suihkauksella ph:n normaaliksi eli happamaksi. Hiukankin näppyläisellä iholla tämä bakteeritoiminnan torjuminen on erittäin tärkeää.

Kaikilla hoitosuihkeilla on tehokas kosteuttava vaikutus ja talvella sen merkitys korostuu. Ultra Calming Mist on myös ihon punoittelua rauhoittava, vahvistava ja couperosan syntyä vähentävä vaikutukseltaan. Lähes kaikilla ihoilla punoittelu lisääntyy talvella suurten lämmön vaihteluiden takia. Lämmön vaihtelut  ovat myös syy pintaverisuonten laajentumiseen eli couperosaan. Couperosa on erittäin tyypillinen iho-ongelma juuri suomalaisille ja siksi sen ennalta ehkäisy kannattaa kaikkien huomioida. Couperoottinen iho on myös erittäin altis ruusufinnille ja pitkälle edenneelle ja hoitamattomalle couperosaiholle yleensä syntyykin ruusufinni. Niillä kenellä on jo ruusufinni Ultra Calming Mist on hyvä hoitoaine, koska sitä voi käyttää myös ihottuman akuutissa vaiheessa.

Ultra Calming Mist lisää muiden hoitotuotteiden vaikutusta ja parantaa kosteusvoiteiden imeytymistä. Hoitosuihkeita voi myös käyttää päivän mittaan ihan meikinkin päälle, jos ihoa kiristää. Pienet matkakoot voi ottaa lentokoneeseenkin mukaan, koska mikään ei ole niin kuivattavaa ja ihoa rasittavaa, kuin lentokoneen sisäilma. Tämä kannattaa muistaa niiden, jotka ovat talven aikana lähdössä etelään. Jo kuuden tunnin Kanarian lennolla iho ehtii kuivahtaa ellei sitä kosteuta hoitosuihkeilla. Muista siis käyttää aamuin, illoin aina pesun jälkeen Ultra Calming Mist ja vielä päivän mittaankin kannattaa sitä suihkutella. Se sopii myös miehille, jotka eivät millään viitsisi ihoaan hoitaa, heillekin hoitosuihke on nopea apu.

1 kommentti:

  1. Anonyymi00:18

    Sain mieheni suostuteltua käyttämään tätä Ultra Calming Mistiä, kun hänen iho on kamalan kuiva ja punoittava. Mitään voidettakaan hän ei suostu laittamaan, kun ne kuulemma vaan kirvelee. Viime talvena hän selvisi ihan ilman ihottumaa ja kortisonivoidetta. Hän innostui suihkeesta sen verran, että suihkutteli sitä pahimpaan pakkasaikaan monta kertaa päivässä. Se kuulemma helpotti kiristelyä. Suosittelen muillekin, jos puolisko on rasvakammoinen atoopikko.

    Rasvakammoisen avokki

    VastaaPoista