tiistai 19. marraskuuta 2013

Precleansea ei voi liikaa kehua

Taas pitää nostaa esiin tuon Precleansen (150ml, 55€) erinomaisuus, olemme Marin kanssa saaneet sitä niin paljon kehuja. Nyt kannattaa hyödyntää tuo tarjouspakkaukset voiteista, joissa tuo Precleanse on matkakokona kaupan päälle. Myyntikokokin on edullinen ostaa, kun vertaa siihen miten riittoisa ja vaikuttava se on.

Muutama asiakas on kertonut, että Precleanse vahvistaa silmäripsiä, kun sitä käyttää säännöllisesti meikinpoistossa. En tuota yhtään ihmettele, kun siinä on niin ravitsevat kasviöljyt raaka-aineina. Ei vaan ole tullut mieleen, että sellainenkin hyväpuoli Precleansesta löytyy. Yhdellä vakioasiakkaalla vaikutus oli aivan silminnähtävä, hänellä on jostain syystä lähtenyt ripsiä todella paljon jo useamman vuoden. Ripsissä oli ihan selviä koloja, joista ripset puuttui ja parin kuukauden kuluttua ripset taas kasvoi ja kolo siirtyi toiseen kohtaan. Hän on käyttänyt Precleansea keväästä saakka ja nyt ripset ovat aivan hyvät. Tämä vaiva oli tosiaan ollut lähes kymmenen vuotta ja siihen ei ollut selitystä. Nyt apu löytyi vahingossa Precleansesta. Toisaalta se on myös helppo juttu ripsien hoitoon. Ripset saavat ravintoa siinä samalla, kun pesee kasvonsa. Yleensä muut ripsien hoitoaineet unohtuu käyttämättä, mutta Precleansella pesu ei unohdu.

Atoopikoille Precleansesta on ollut myös suuri apu. Harmittaa etten ole aiemmin pontevammin tuonnut esille Precleansen pehmittäviä hoitovaikutuksia. Viime talvena muutama asiakas pääsi vähällä kortisonivoiteella kaulan ihottuman suhteen. Kaulahan reagoi oikeastaan kaikista pahiten lievästi atooppisilla ihmisillä. Monella asiakkaalla kenellä ei ole mitenkään pahaa atooppista ihottumaa, lievät punoittavat kuivuusläiskät tulee kaulaan tai silmäluomiin. Molempiin on osoittautunut hyväksi avuksi puhdistus Precleansella ja sitten ihotyypinmukaisella puhdistusmaidolla.

Kerroinkin jo viime viikolla näistä tarjouksessa olevista voidepakkauksista. Niitä on vielä jäljellä, mutta ei montaa kappaletta. Super Rich Repairia on eniten, mutta muita vaan pari pakkausta eli nyt pitää olla nopea. Super Rich Repairin ( 50 ml, 127€) mukana saa matkakoon Precleansesta ja Skin Resurfacing Cleanserista. Skin Smoothing Cream ( 100 ml, 81€) paketissa on matkakoot Precleansesta ja Special Cleansing Gelistä. Active Moistin ( 100 ml, 76€) mukana on Precleanse ja Dermal Clay Cleanser. Noiden kaupantekijäisten arvo on noin 25€. Ellei heti halua ostaa isoa kokoa, tuosta pääsee edullisesti kokeilemaan Precleansen tehoa ja helppoutta.

11 kommenttia:

 1. Noista ripsistä... Se voi myös johtua siitä että Precleanse sulattaa silmämeikin pois eikä tarvitse jynssätä pumpulilapuilla tms. Eli ripset rasittuvat vähemmän ja pääsevät voimistumaan.

  VastaaPoista
 2. Olet muuten taas ihan oikeassa. Millään tuotteella ei ripsivärit lähde, niin hienosti, kun Precleansella. Herkkäsilmäiset ovat usein kiitelleet sitä, kun meikkiä ei tarvitse yhtään hangata.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17:23

  MInua on alkanut hiukan ihmetyttämään ja ärsyttämään, että näissä kommenteissa on vaan pelkkää kehua ja kiitosta. Maksetaanko kommentoijille jotain, että he suosittelevat toisille tämän firman myymiä aineita? Vai hoitohinnoissako se huomioidaan? Yleensähän kuluttajat ovat hyvinkin kriittisiä näin nettikommenteissa ja siksi tuntuukin oudolta, että tässä blogissa pelkästään kehutaan. Tietysti sekin on mahdollista, että firman oma väki käy pukkaamassa kommenttia mielensä mukaan.
  Olisi myös ihan fiksua, jos tämä kosmetologi kertoisi jostain muustakin kosmetiikasta. Mitään muuta kosmetiikkaa ei edes nimeltä mainita ihan kuin Dermalogica olisi ainoa. Hyvässä kauneusblogissa pitää plla monipuolinen valikoima eri tuotteita. Ilmeisesti tälle kosmetologille maksetaan siitä, että hän kirjoittaa Dermalogicasta. Tämä kirjoittelu on niin läpinäkyvää markkinointia, että ihmetyttää ettei sitä lukijat huomaa. Itse päädyin tähän blogiin muutama viikko sitten, kun etsin Dermalogican tuotteita. Kyllä minäkin pidän Dermalogicasta kosmetiikkana ja olen tyytyväinen useisiin heidän tuotteisiinsa, mutta ei se mitään hehkutusta aiheuta. Ostan omat tuotteeni brittiläisestä verkkokaupasta, koska en halua tukea mitään ulkonäkökeskeisiä kosmetologipimuja. En ymmärrä ollenkaan kosmetologien mikroneulaushoitoja ja muuta roskaa. Brittiläisillä verkkokaupoilla on helppo palautusmahdollisuus, jos tuote on väärä. Voiteet eivät takuulla ole vanhoja, kun taas kauneushoitoloissa ne seisovat vuosikausia huoneenlämpöisissä hyllyköissä. Asiakkaan kannattaa ajatella asioita useammalta kantilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ugh, olin kirjoittanut pitkän vastineen joka näköjään katosi bittiavaruuteen...

   Mutta niin, siis tämähän ON markkinointi- ja myyntiblogi! Hoitola on päättänyt käyttää markkinointiresurssit blogiin, eikä esim. käyttää perinteisiä markkinointikanavia kuten lehtimainoksia. Kyllä tämä tulee mielestäni erittäin selkeästi ilmi.

   Ja koska kyseisellä hoitolalla on Dermalogica sarjanaan ei täällä tietenkään kirjoiteta muista sarjoista. On myös selvä ettei täällä vinkata edullisista ulkomaisista verkkokaupoista kun blogin ylläpitäjä itse pyörittää nettikauppaa.

   Poista
  2. Anonyymi07:52

   Niin, kun tämä nyt sattuu olemaan sellaisen kauneushoitolan blogi, joka käyttää Dermalogicaa. Blogissa on perusteltu hyvin, miksi yrittäjä on päätynyt käyttämään kyseisen sarjan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita hoidoissa ja myymään kotikäyttötuotteita hoitolasta ja verkkokaupasta.

   Verkkokauppaan pääsee klikkaamalla oikeasta palkista, joten blogi pelaa tässä hyvin avoimin kortein. Samoin yläpalkissa on Dermalogica ensimmäisenä aihealueena. Kukapa kissan hännän nostaa, ellei kissa itse? En ymmärrä, miksi Dermalogica-yrittäjän pitäisi kirjoittaa esimerkiksi marketkosmetiikasta.

   Itse tuen (yksin)yrittäjänä mielelläni suomalaista pätevää palvelualan yrittäjää. Tuotteet eivät taatusti "seiso vuosikausia huoneenlämpöisissä hyllyköissä". Hoitola on käsittääkseni erittäin merkittävä Dermalogican myyjä ja menekkiä on.

   Hankkimissani tuotteissa on aina ollut päiväystä yli tarpeen. Lisäksi voin olla varma, että tuotteet eivät ole kopioita, mikä riski on ulkomaisissa verkkokaupoissa.

   En luonnehtisi tämän hoitolan kosmetologeja "ulkonäkökeskeisiksi kosmetologipimuiksi". Hoitolan omistajalla on 30 vuoden kokemus työstään, ja ammattiylpeys heijastuu hoitolan tavasta tehdä työtä. Tämä hoitola ei muuten tee "mikroneulaushoitoja eikä muuta roskaa".

   Kauneushoitola on tietenkin ulkonäkökeskeinen, mutta tässä blogissa on taajaan kirjoitettu liallisesta ulkonäkökeskeisyydestä. Toisaalta en käsitä, miksi ihonsa pitäisi antaa hoidon puutteessa olla esimerkiksi kuiva hilsekasa.

   Olen kommentoinut aika useinkin tähän blogiin - ja myönteisesti. En näe, että blogien pitäisi olla kommentoijien pahan olon kaatopaikka.

   Leena

   Poista
 4. Mietin jo tuon negatiivisen kommentin kohdalla, että poistanko sen. Minuun itseeni saa kohdistua kritiikkiä, mutta ei toisiin lukijoihin, tai asiakkaisiini. Kaikki kommentit ovat ihan aitoja ja se on loukkaavaa, että niitä pidetään joten maksettuna. Tunnen useimmat kehuvia kommentteja kirjoittavat ja monelle tämä on ainoa blogi missä he uskaltautuuvat kommentoimaan. He vilpittömästi haluavat kertoa muille saaneensa hyvää palvelua ja hyviä tuotteita. On tosi tylsää, että joku pitää heitä vaan omaa etua tavoittelevina ihmisinä.

  Pitäisiköhän minun olla tyytyväinen, että vielä yli viisikymppisenä kävisin pimusta? Ne lukijat, jotka hiukankin seuraa blogiani tietävät, että irtisanoudun kaikesta ulkonäkökeskeisyydestä ja ihoa vahingoittavista hoitomenetelmistä. Siinäkään ei pitäisi olla mitään epäselvää, että tämä on yrityksen blogi jossa kerron omasta työstäni. Tämän selvemmin en sitä enää voi esille tuoda, kun se nyt on tuotu. Lähes jokainen kirjoitus on tarkoitettu tietoa jakavaksi markkinoinniksi. Sille ei voi edes mitään, että joka kerta, kun kosmetologina teen jotain sillä on markkina-arvoa yritykselleni.
  Sekin on loukkavaa ja suurta tietämättömyyttä, että meidän myymiä tuotteitta väitetään vanhentuneiksi. Olen lähes varma, että me pystymme huomattavasti nopeampaan tuotekiertoon, kuin yksikään ulkomaalainen verkkokauppa. Meidän firman tuotekierto on aivan poikkeuksellisen nopea, verrattuna mihin muuhun tahansa. Moni tuote ei viivy edes viikkoakaan meidän hyllyssä. Jos kauneushoitolayritys pystyy kierrättämään alle kolmessa kuukaudessa tuotteet asiakkaalle lasketaan se erittäin hyväksi. Meillä ei heikostikkaan liikkuvat tuotteet ole kuukautta kauempaa hyllyssä. Tämän asian tiedän olen aivan varmasti meidän firman vahvuus, johon todella harva pystyy.
  Meilläkin tuotteiden vaihto sujuu vaivattomasti on ne sitten ostettu verkkokaupasta, tai hoitolasta. Sitä palvelua ei vaan juurikaan käytettä. Meillä ei ole tullut verkkokaupasta neljän vuoden aikana yhtään palautusta. Jos tilaava asiakas ei ole varma tuotteesta neuvottelemme, joko puhelimessa, tai sähköpostilla mitä hänen olisi parasta tilata. Kokeilkaapa sitä mahdollisuutta brittiläisessä verkkokaupassa, epäilen vahvasti ettei onnistu.

  Tässä blogissa on myös ihan turha odottaa, että alkaisin kertomaan muusta kosmetiikasta. Olemme erikoistuneet Dermalogicaan ja Youngblodiin ja ne tuotteet tunnemme täysin. Kirjoitan vaan asioista joista olen aivan varma ja siksi en muusta kosmetiikasta kirjoita, kun en sitä tunne.
  Toisaalta nämä vähän ärsyttävätkin kommentit ovat hyviä tuottamaan keskustelua ja sitten taas osaan kertoa asioita mitkä lukijoita mietityttää. Tärkeintähän tälle blogille on tiedon jakaminen ja vastavuoroinen keskustelu asiakkaiden kanssa. Me opimme Marin kanssa todella paljon, kun tiedämme mitä asiakkaat tarvitsevat. Ellemme kuule asiakkaiden mielipiteitä emme osaa vastata oikeisiin kysymyksiin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Anonyymi17:04

  Inkerin puolesta olen pahoillani, että joku änkyrä aina poukkaa esiin negatiivisten kommentiensa kanssa. Vaikuttaa siltä, että henkilö on koko ajan sama. Inkeri on tehnyt niin paljon hyvää työtä myös muiden yrittäjien eteen ollessaan puheenjohtajana yrittäjänaisissa, että hän tosiaan ansaitsee kehuja. Viimeksi joku(ehkä sama henkilö) mollasi yksinyrittäjiä ja itsekin yrittäjänä koen tämänkin kommentin yrittäjävastaisena.
  Tämmöisessä taloustilanteessa kaikkien pitäisi huomioida ostoksissaan kotimaisuus ja ne oman maan pienet yritykset. Kannattaa luottaa Inkerin asiantuntemukseen ja ostaa mieluummin häneltä, joka vielä työllistääkin, kun antaa euronsa brittiläiseen verkkokauppaan. Siinä voi huonossa tapauksessa kadota rahat kokonaan, tai saada kopiotuotteita.

  Yrittäjä

  VastaaPoista
 6. Anonyymi18:07

  Todella rumasti vähättelevästi sanottu, että Inkeri ja Mari on kosmetologipimuja. Osoittaa sitä ettei kirjoittaja ole koskaan kumpaakaan tavannut ja tutustunut heidän ammattitaitoonsa.
  Sitten varsinaiseen asiaan: Precleanse on todella ihana puhdistusöljy. Ensin pelkäsin, että se rasvoittaisi muutenkin kiiltävää ihoani. Päinvastoin, puhdistus helpottui ja ihoni voi paljon paremmin. Ripsien vahvistumisen minäkin olen laittanut merkille ja ihan kuin ne olisi tummemmatkin, vai onko se edes mahdollista? Tosin nykyään ei tarvitse ripsiä hangata yhtään, kun ripsiväri liukenee öljyyn tosi helposti.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi21:33

  Uskaltaudun kuitenkin kehumaan Inkerin ja Marin palveluja, vaikka se näköjään jotain ärsyttää. En olisi tätä Precleanseakaan taatuusti ostanut ellen olisi saanut pikkupulloa kokeiltavaksi. Olin hyvin epäluuloinen öljymäisen tuotteen suhteen, en voinut ymmärtää sen liukenevan veteen niin hyvin. On todella hieno asia, että voi kokeilla etukäteen miten tuotteen käyttö onnistuu.
  Nyt käytän Precleansea Ultra Calming Cleanserin kanssa, mutta ajattelin hakea tuon Super Rich Repair paketin, niin saan kokeilla Skin Resurfacing Cleanseria. Omasta puolestani kehoitan muitakin uskaltautumaan precleansen käyttöön ja kokeiluun. Käsitykseni öljyistä muuttui kerralla.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi23:26

  Voiko Precleansea käyttää Medibacin Clearing Washin kanssa? Ihoni oli kesällä hyvin öljyinen ja tulehtunutkin, vaikka olen jo viisikymppinen. Ilmeisesti se oli joku stressin aiheuttama häiriö. Ostin silloin puolenlitran putelin Clearing Washia ja käytin sitä, vaan pari viikkoa. Tilanne rauhoittui muutenkin ja tuo puhdistusgeeli selvästi kuivattaa ainakin nyt syksyllä. Helpottaisiko kuivuminen, jos käyttäisin sitä Precleansen kanssa, vai voiko niitä käyttää yhdessä? En haluaisi pistää hukkaan niin isoa pulloa.

  VastaaPoista
 9. Taatusti tuo Clearing Skin Wash kuivattaa liikaa sinun ikäisesi ihoa tähän vuodenaikaan. En yleensä suosittele sitä, kuin tulehtuneelle acneiholle talviaikaan. Parasta olisi säästää se ensi kevääksi ja silloin käyttää se yhdessä Precleansen kanssa. Tähän aikaan vuodesta ihosi hyvinvoinnille olisi parempi käyttää Precleanse ja Dermal Clay yhdistelmä, tai sitten Skin Resurfacing Cleanser Precleansen kanssa. Clearing Wash säilyy ihan hyvin kesään saakka ja silloin siitä olisi hyötyäkin ihollesi.

  Inkeri

  VastaaPoista