torstai 28. marraskuuta 2013

Voidepakkauksia vielä muutama jäljellä

Näistä  voidepakkauksista joissa on matkakoot puhdistusaineista kaupan päälle kerroin jo pari viikkoa sitten. Niitä on vielä muutamia jäljellä, mutta nyt kannattaa olla nopea. Tuollaisen pakkauksen avulla pääsee tosi nopeasti tuntemaan miten Dermalogica normalisoi ja tasapainottaa ihoa. Kun käytössä on tehokas puhdistus ja hyvä voide tulokset näkyvät nopeasti. Nämä pakkaukset ovat myös loistavia joululahjoja. Voitte tehdä varauksen pakkauksesta myös sähköpostilla ellette pääse sitä heti hakemaan. Toivoisin, että Dermalogicalla olisi useammin tämän tyyppisiä pakkauksia myynnissä, että asiakas pääsisi heti kokemaan useamman tuoteen yhteisvaikutuksen. Siksi yritän saada näitä pakkauksia vielä lisää, mutta ne voivat olla jo koko Suomesta loppu.

Nuorelle sekaiholle ja kaiken ikäisille rasvaihoisille sopii Active Moist 100 ml, 76€ ja siinä on lahjaksi matkakoko Precleansesta ja Dermal Clay Cleanserista. Tuo Precleanse ja Dermal Clay yhdistelmä on erinomainen sulattamaan talia huokosista ja se myös pitää öljyisenkin ihon mattapintaisena. Tähän aikaan vuodesta Dermal Clay Cleanser voisi olla hiukan liian puhdistava, mutta Precleanse pehmentää sen vaikutuksia juuri sopivasti. Dermal Clay Cleanser on kaikkien rasvaihoisten supersuosikki, koska sen sisältämä kaoliini, ja mentholi imee itseensä ihotalia ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Precleasen kasviöljyt taas pehmittävät ihon pintaa ja sulattaa ihotalin, niin että se irtoaa paremmin Dermal Clay Cleanseriin. Active Moist on täysin rasvaton, mutta sisältää runsaasti kosteutta. Se sopii yö-ja päivävoiteeksi kaiken ikäisille ja toimii myös hyvin meikinalusvoiteena.

Skin Smoothing Cream 100ml, 81€ pakkauksen mukana on Precleanse ja Special Cleansing Gel matkakoot. Special Cleansing Gel sopii kaikille ihotyypeille ja yhdessä Precleansen kanssa se käy myös kuivalle iholle. Skin Smoothing Cream paketti sopii kaiken ikäisille normaaleille, ja pintakuiville ihoille. Skin Smoothing Cream sisältää runsaasti vitamiineja ja kosteutta, mutta vaan hiukan rasvaa. Elvyttävien tehotippojen kanssa se on myös loistava vanhenevan ihon voide paksummalle ja rasvoittuvalle iholle.

Super Rich Repair 50ml, 127€ sopii kaikille yli viisikymppisille ja ohut, kuivaihoinen asiakas voi käyttää sitä jo kolmekymppisenä. Tämän voiteen mukana on Precleanse ja Skin Resurfaking Cleanser matkakoot ja nämä puhdistusaineet ovat minun supersuosikit. Kaikkien yli nelikymppisten kannattaa ne hankkia, koska yhdistelmänä ne ovat loistavat. Skin Resurfacing Cleanser on liian tehokas yksin käytettynä Suomen talvessa ainakaan jatkuvasti. Precleansen runsas ravitseva kasviöljysekoite kompensoi kuivattavan vaikutuksen ja Skin Resurfacing Cleanserin kermamaisen täyteläinen, mutta kuoriva vaikutus pääse esille. Ei tämän parempaa puhdistusyhdistelmää voi vanhenevalle iholle olla. Ne ovat yhdessä jo tehokas hoito ei pelkästään puhdistus. Niiden yhteisvaikutus vähentää ryppyjä ja juonteita huomattavasti ja sitten tuo Super Rich Repairin elvyttävät raaka-aineet pääsevät imeytymään kunnolla. Ne asiakkaat ketkä eivät ole vielä käyttäneet Dermalogicaa saavat ihan hämmästyttävän nopeita tuloksia tällä paketilla. Ketkä ovat vasta siirtymässä vanhenevan ihon tuotteisiin tuossa kolmenkympin jälkeen voivat ottaa Super Rich Repairin yökäyttöön. Muille se sopii yöksi ja päiväksi ja myös meikin alle. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:04

    Olen jo viisikymppinen, mutta ihoni rasvoittuu edelleen. Käytän Active Moistia ja pidän siitä kovasti. Koskaan en ole kokeillut tuota Dermal Clay puhdistusainetta ja nyt mietinkin voiko ikäiseni sitä enää käyttää, vai kuivattaako se liikaa. Ihoni ei kyllä ole vielä tähän päivään mennessä juurikaan kuivunut, mutta odotan milloin se kuivuus iskee. Kannattaisiko ostaa iso pullo Dermal Clayta?

    VastaaPoista
  2. Dermal Clay ei kuivata ihoa, mutta siinä ei juurikaan ole kosteuttaviakaan aineita. Sen voin luvata ettei ainakaan kesäaikaan, tai yhdessä Precleansen kanssa kuivuus tule esiin. Nythän on hyvä mahdollisuus kokeilla sitäkin puhdistustuotetta, kun Active Moistin mukana on 50ml matkakoko. Vanhemmalle rasvoittuvalle iholle Dermal Clay tekee hyvän napakan pinnan ja se myös imee öljyistä kiiltoa pois iholta.

    Inkeri

    VastaaPoista