perjantai 8. marraskuuta 2013

Voiteiden mukana matkakokoja ilmaiseksi!

Dermalogicalla on nyt ihan superhyviä tarjouspakkauksia hoitovoiteista.  Active Moist ( 100ml, 76€) voiteen mukana saa Precleansen ja Dermal Clay Cleanserin matkakoot, jotka riittää noin 2-3 viikon käyttöön. Skin Smoothing Creamin ( 100ml, 81€) mukana on Precleanse ja Special Cleansing Gel matkakoot ja Super Rich Repair (50ml, 127) pakkaus sisältää Precleansen ja Skin Resurfacing Cleanserin matkakoot.  Ilmaistuotteiden arvo on noin 25€.

Tarkoitus on, että mahdollisimman moni saisi kokea itse miten paljon iho hyötyy kaksoispuhdistuksen käytöstä. Meillä Suomessa talvella tämä hyöty on on todella tuntuva ja näkyvä. Precleanse alkupuhdistuksen käyttö parantaa ihon hyvinvointia ja kosteustasapainoa oikein tuntuvasti. Noin viikon käytön jälkeen alkaa huomata miten ihon pinta siliää ja vahvistuu. Samalla pesutulos tehostuu, koska vahvinkin meikki lähtee Precleansella helposti ja hankaamatta pois. Vanheneva iho hyötyy todella paljon Preceleanse ja Skin Resurfacing Cleanserin yhdistelmästä. Precleansen kasviöljyt vahvistaa ja kosteuttaa ja Skin Resurfacing Cleanser kuorii hellävaroen hilseilevän, kuolleen solukon pois. Itse en enää luovu tästä puhdistusaine yhdistelmästä. Minäkin olin niin hölmö, että otin ne käyttöön vasta vuosi sitten. Olin liian laiska ensiksi tekemään kaksoispuhdistusta, mutta kun huomasin miten suuri hyöty siitä tuli ei vaiva ole ollenkaan suuri.

Rasvoittuvalle iholle Precleanse ja Dermal Clay Cleanser yhdistelmä antaa myös nopeasti näkyvän tuloksen. Varsinkin talviaikaan niiden hyöty moninkertaistuu. Rasvoittuvan ihon pintakuivuus hoituu Precleansen kosteuttavilla kasviöljyillä ja Dermal Clay Cleanser imee itseensä ylimääräisen ihotalin. Yleensä rasvaisen ihon tehopuhdistus kuivattaa ihoa Suomen ilmastossa talvella ihan liikaa. Tämä kaksoispuhdistus poistaa kuivuideen haitat ja ihon puhdistaminen on nopeaa ja tehokasta. Active Moist pakkaus sopii nuorille ja rasvaihoisille aikuisille. Skin Smoothing Cream pakkaus käy ihan kaikille ihotyypeille ja Super Rich Repair pakettia suosittelen kaikille yli 30-vuotiaille. Super Rich Repairia voi kuivaihoiset käyttää yö-ja päivävoiteena ja rasvaihoiset pelkästään yövoiteena.

Olen saanut pakkauksia vain määrätyn erän ja enempää ei ole mahdollisuus saada. Uskon, että ne riittää vielä koko ensi viikon. Jos haluat varmistaa, että saat pakkauksen tee siitä meille varaus sähköpostilla osoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi, tai poikkea hakemaan omasi ensi viikolla. Verkkokaupasta tilatessasi saat ainakin ensi viikon ajan tällaisen pakkauksen, vaikka sitä ei verkkokaupassa erikseen mainitakkaan. Tavallaan bloginlukijat saavat ennakkoedun ja laitan tiedon pakkauksista yleisesti verkkokauppaan vasta ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti