tiistai 17. helmikuuta 2015

Dermalogican kuorinta-aineiden erot

Dermalogicalla on useampia tuotteita joiden päätarkoitus on kuoria, tai sitten kuorivavaikutus on osa kokonaisvaikutusta. Tässä ensin luettelo pelkästään kuorivista aineista:

                               Multivitamin Thermofoliant 75 ml 82€
                               Skin Prep Scrub 75ml 48€
                               Gentle Exfoliant Cream 75ml 63€
                                Daily Microfoliant 71€

Näiden tuotteiden ensisijainen tarkoitus on kuoria iholta pois hilseilevä kuollut solukko. MV Thermofoliant on kaikista tehokkain kuorinta ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. MV Thermofoliant sulattaa hedelmähappoentsyymien avulla kuollutta ja puolikuollutta solukkoa. Samalla siitä imeytyy ihoon vahvistavia ja kosteuttavia aineosia. Sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ihon tarpeista riippuen. Skin Prep Scrub on perinteinen rakeinen kuorinta-aine, joka sisältää sesamsiemen jauhetta. Skin Prep Scrub on tarkoitettu rasvoittuvalle ja paksulle iholle ja se poistaa täysin kuolleen ihosolukon. Gentle Exfoliant Cream on voidemainen hyvin hellävarainen kuorinta herkistyneelle ja couperosaiholle. Se levitetään paksuna kerroksena iholle ihan naamion tapaan ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Gentle Cream Exfoliant poistaa kuolleen solukon ja samalla lievästi hoitavat rauhoittavat raaka-aineet imeytyy ihoon. Tämä kuorinta ei missään tapauksessa korvaa naamion käyttöä, vaan naamio levitetään tämän jälkeen vaikuttamaan vartin verran.

Daily Microfoliant on sitten ihan oma lukunsa. Se on yksi Dermalogican läpimurtotuotteista, joka
suojattiin heti patentilla ja Suomen myyntiin se muistaakseni tuli 90-luvun lopulla. Se on Dermalogican suosituimpia tuotteita ja en ole koskaan kuullut siitä yhtään negatiivistä palautetta, vaan kaikki ihastuu siihen jo yhden kokeilu kerran jälkeen. Daily Microfoliant on pikakuorinta, joka riisientsyymin avulla sulattaa kaiken täysin kuolleen solukon. Sitä voi käyttää päivittäin, mutta meillä Suomessa ilmasto näin talvella hiukan voi rajoittaa käyttöä. Pakkaskuukausina Daily Microfoliantia voi käyttää joka toinen päivä, jos päivittäinen käyttö tuntuu kuivattavalta. Daily Microfoliant eroaa muista kuorinta-aineista siinä ettei sen tarvitse olla iholla, kun sen aikaa, että iho pestään sillä.


Sitten on nämä Dermalogican tuotteet joiden yksi vaikutus on kuoriva. Tässä lista niistä:
                                  Daily Resurfacer 35 kpl 113€, hoitotassut
                                   Skin Renewal Booster 84€, tehotippa
                                   Skin Resurfacing Cleanser 62€,  puhdistusmaito
                                   Tri-active Cleanse 67€, puhdistusmaito
Näitä kaikkia lievästi kuorivia tuotteita voi käyttää samana päivänä, kun käyttää oikeitakin kuorinta-aineita. Näitä voi käyttää myös päällekäin eli samalla pesukerralla. Daily Resurfacer on myös meidän suursuosikki ja se tehtiin alun perin Daily Microfoliantin pariksi. Tarkoitus on, että iltaisin käytetään Daily Microfoliant jauhekuorintaa ja aamuisin ihoon pyyhitään hoitotassusta Daily Resurfacer tehoaineet, jotka annetaan vaikuttaa koko päivän. Daily Resurfacer on erittäin hyvä meikinalustuote, koska se kuorivan vaikutuksen lisäksi kiinteyttää ja kosteuttaa. Se tekee ihan tuntuvasti napakkuutta ihoon ja meikki myös pysyy paremmin siistinä koko päivän. Skin Renewal Booster on ollut parikymmentävuotta myynnissä, mutta jotenkin se on jäänyt meiltä hiukan syrjään. Nyt olen sen ottanut omaankin kotihoitooni ja se on tuntuvasti vaikuttava tehotippa. Sisältämänsä maitohapon avulla se sulattaa täysin kuollutta solukkoa ja samalla kosteuttaa tehokkaasti. Vanhenevalle iholle
Skin Renewal Booster on loistotuote, koska se tekee ihosta kimmoisan ja sileän.

Sitten on nämä kuorivat puhdistusmaidot. Skin Resurfacing Cleanser on tarkoitettu yli kolmekymppiselle iholle, koska sen vaikutus on uudistava. Se sisältää 6% maitohappoa, joka irroittaa osan kuolleesta solukosta, mutta samalla sulattaa meikin, lian ja ihotalin. Skin Resurfacing Cleanseria kannattaa käyttää vain joka toinen päivä talviaikaan ettei se kuivata ihoa liikaa. Tri-active Cleanse on taas pigmenttiläiskiin tarkoitettu puhdistusmaito ,joka sulattaa toisiinsa tarttuneita pigmenttisoluja. Se siis vaikuttaa eri ihokerrokseen, kuin Skin Resurfacer Cleanser. Tri-active Cleanse sopii ihan kaikille ihotyypeille, koska sen kirkastava vaikutus tekee hyvää aurinkoiseen aikaan ihan kaikille.


Suosittelisin, että kaikilla olisi käytössä vähintään yksi tuote pelkistä kuorinta-aineista ja saman aikaisesti yksi tuote näistä lievästi kuorivista tuotteista.
                                   

4 kommenttia:

 1. Mä teen taas tän kuorinnankin väärin, kun luin hoito.ohjeitasi...

  Kuorin joka aamu naamani Daily Microfoliant:lla (rasvainen naama asettuu ja kevyt meikkivoide aurinkosuojalla kestää korjailematta iltaan saakka), silmänympäryksille laitan voiteen ja nyt oon laittanut sen pohjavoiteen, minkä sain näytepussukasta (taidan sitä ostaa, kun näyte on käytetty, toimii hyvin...). Skippasin siis varsinaisen päivävoiteen kokonaan pois.

  Illalla pesen meikit pois, suihkussa. Pyyhin/viimeistelen ihonpoiston (erityisesti ripsarin jämät) kasvoveteen kostutetulla vedellä. Yöksi laitan rasvaa (vaihtelee fiiliksen mukaan, merkki ja koostumus).

  VastaaPoista
 2. Ei mitään hätää, jos ihosi ei tunnu kireältä joka aamuisen Daily Microfoliantin jäljiltä, niin silloin se systeemi sopii sinulle. Tuo ennenminkin huolestuttaa ettet käytä päivävoidetta. Laitat ilmeisesti SkinPerfect Primerin eli meikinpohjustusvoiteen suoraan puhtaalle iholle, niinkin sitä saa käyttää, mutta mistä ihosi saa kosteutta sen tilallle mitä talven sisälämmitys haihduttaa? Primer on vain kevyesti pintaa kosteuttava. Suosittelisin, että ottaisit käyttöön Active Moist ( 100ml, 76€ 50ml 55€)
  kosteusvoiteen, joka ei sisällä rasvaa ja se kävisi yöksi ja päiväksi.

  Nämä tuotteiden käyttöohjeet ei ole mitään lakikirjan pykälä, vaan niin kauan käyttö on oikein, kun iho ei reagoi negatiivisesti.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. "Laitat ilmeisesti SkinPerfect Primerin eli meikinpohjustusvoiteen suoraan puhtaalle iholle, niinkin sitä saa käyttää, mutta mistä ihosi saa kosteutta sen tilallle mitä talven sisälämmitys haihduttaa?"

  Ei mistään, kun en laita mitään. Ennen primeria en laittanut aamuisin mitään rasvaa, ennen meikkivoidetta. Enkä kehdannut sitä mitenkään sanoa viimeksi kasvohoidossa käydessäni. Toisaalta kehuit ihoni rauhoittuneen, niin aattelin et nou hätä. Mulla on varalla niitä oil control, näytepussukoita (annoit niitä ja päätin laittaa sit niitä joskiristää).

  VastaaPoista
 4. On tosi kurjaa, että meidän kosmetologien maine on sellainen ettei kehtaa kaikkea omasta kotihoidostaan kertoa. Et taatusti ole ainoa, joka näin tekee ja pidän sitä ihan kosmetologien omana syynä. Ei ole kiva kuunnella saarnaa jostain tekemisistään, tai tekemättä jättämisistä.
  Minun tehtäväni ei ole olla tuomarina sille mitä kukakin tekee. Asiakas maksaa siitä, että hän saa parhaat mahdolliset ohjeet ja neuvot ja se on jokaisen oma asia noudattaako niitä. Tärkeintä kuitenkin olisi, että hoitava kosmetologi tietäisi millainen kotihoito asiakkaalla on. Silloin asiakas saa rahalleen parhaan vastineen.

  Voin olla väärässä, mutta teen nyt sen johtopäätöksen kommenteistasi, että ongelmanasi on ollut rasvoittuminen ja epäpuhtaudet. Silloin usein aletaan välttelemään voiteita, koska pelätään ihon rasvoittuvan liikaa. Suosittelisin, että käyttäisit tuota Oil Control Lotionia aina pesun jälkeen, koska se yllä pitää ihon tasapainoa. Tämä on vain neuvo jokainen päättää itse miten neuvoihini suhtautuu. On myös muistettava ettei ihonhoito ole maailman vakavin asia, mutta se on minun ammattini ja minulle se on vakava asia, jossa pyrin löytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

  Inkeri

  VastaaPoista