sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vaikutusta myös vartalon iholle!

Tämä talvi on ollut poikkeuksellisen leuto ja lämmin, mutta siitä huolimatta sisäilma on kuivaa ja sen huomaa myös ihosta. Moni asiakas kertoo hilseilevän kuivista sääristään ja jotkut jopa pelkää, että suomuinen iho kertoo jostain ihottumasta. Todella harvoin on kyseessä mikään ihottuma, vaan iho yksinkertaisesti on niin kuivunut. Harvoin huomioidaan koko vartalon ihoa Dermalogican tuotteilla, vaan vartalolle saa kelvata kaikenlaiset purkinpohjat.

Nyt, kun kuivaa talvikautta on kestänyt monta kuukautta ei kuivunutta ihoa saada hetkessä kuntoon. Tärkein tuote on kuorinta Exfoliant Body Scrub (52€) ilman kuolleen solukon irtoamista ei vartalovoiteella ole juurikaan vaikutusta. Itse käytän talvisin aina suihkuvaahdon sijalta tätä kuorintatuotetta. Noin ruokalusikallinen Exfoliant body scrubia laitetaan Dermalogicn pesuliinaan (25€)ja sillä pestään koko vartalo. Tuo pesuliina hyvin helppo käyttää, koska se on kevyttä huokoista tekokuitua se kuivuu nopeasti ja sen voi pestä ihan pesukoneessaa. Vartalovoiteita Dernalogicalla löytyy kaksi erilaista. Toinen on täyteläisempi Ultra Rich Body Cream, joka on atooppiselle iholle erinomainen ja toinen on Hydrating Body Cream, joka on ohut maito ja se imeytyy hetkessä,

Se ei ole suuri vaiva, kun kuorii ihonsa suihkussa pesunesteen sijalta ja sen jälkeen sipaisee täyteläisen voiteen. Näin säästyy hilseilyltä ja kutinalta ja iho on ihanan pehmeä ja sileä. 

2 kommenttia:

 1. Hei! Olisiko teillä vinkkejä siihen, miten saisi kanaloiden ihosta siistin ja kauniin? Ongelmani on se, että kainalot näyttävät aina likaisilta, vaikkei sitä todellakaan ole. Olen kokeillut deodoranttimerkin vaihtamista, säännöllistä kainaloiden kuorintaa (Dermalogican kuorinta-aineella), kainaloiden rasvaamista kosteusvoiteella ja lisäksi ylipäänsä kainalohygienian parantamista pesemällä aina yöksi kainalot suihkusaippualla. Kainalokarvoistakaan tai niiden tyngistä ei ole kyse vaan näyttää siltä kuin kainaloiden iholla olisi likaa. Pigmenttiläikistäkään ei mielestäni ole kyse vaan "karstasta" ihon pinnalla. Mistähän mahtaa olla kyse?

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin vaikea kysymys ja en tiedä osaanko siihen mitään apua antaa. Kainaloiden iho on hyvin erilainen, kuin yleensä vartalon koska siinä on niin paljon karvatuppia ja voimakasta karvan kasvua. Pigmenttiläiskääkään se ei oikeastaan voi olla, koska siihen tarvitaan UV-säteilyä ja tuskimpa se nyt ensinnä kainaloihin osuu.
  Muuta neuvoa en keksi, kun tuo kuorinta-aineen käyttä pesuaineena.
  Monet kehuvat sokerointia hyväksi konstiksi kainalokarvojen poistoon, mutta en ole sitä etse kokeillut ja me emme sitä tee. Sokerointi kuitenkin hiukan kuorii ihoa, niin siitäkin voisi olla apua.
  Pahoittelen etten tämän enempää keksi apukeinoja.

  Inkeri

  VastaaPoista