perjantai 20. helmikuuta 2015

Sekaiho siistiksi ja sileäksi!

Eilen kirjoittelin Sebum Clearing Masquesta ja tänään kerron toisesta naamiosta, joka rauhoittaa rasvoittumista. Skin Refining Masque (75 ml 64€) on hiukan miedompi rasvaisen ihon naamio, kuin Sebum Clearing Masque ja siksi se sopii parhaiten sekaiholle.

Aika tyypillistä on, että alle kolmekymppinen iho ei ole tasapainossa ja välillä ongelmana on finnit ja välillä pintakuivuus. Tämän tyyppisen ihon saa aika helposti normalisoitua muutamalla kasvohoidolla ja hyvin suunnitellulla kotihoito-ohjelmalla. Tehokas pika-apu on Skin Refining Masque, joka normalisoi talineritystä ja tekee ihonpinnan siistiksi. Skin Refining Masque sisältää valkosavea, joka imee itseensä ylimääräisen talin ja näin huokoset puhdistuvat hellävaraisesti. Usein rasvoittuvalla iholla on suuret huokoset ja niihin auttaa kumpikin näistä rasvoittuvan ihon naamioista. Skin Refining Masquen tehoa oleellisesti parantaa, jos joukkoon tipauttaa hiukan Skin Renewal Boosteria.

Skin Renewal Booster ( 30 ml 84€) on mietoa maitohappoa sisältävä tehotippa, joka on hyvä valinta ihan jokaiselle ihotyypille. Tähän Skin Refining Masqueen sekoittamalla tehotippaa saa naamiosta lievästi kuorivan ja myös kosteuttavan. Usein näpyt ja finnit tekee ihosta punakan kirjavan ja siihenkin Skin Refining Masque on loistava apu, koska se rauhoittaa punotuksia. Kun haluaa olla työpäivänä parhaimmillaan kannattaa aamulla laittaa naamio vartiksi vaikuttamaan. Vielä, kun lisäät siihen Skin Renewal Boosterista muutaman tipan saa naamio aikaan näkyvän muutoksen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä naamioita, koska ne ovat hoitavia vaikutukseltaan, mutta samalla kaunistavia. Missään tapauksessa kumpikaan rasvoittuvan ihon naamio ei kuivata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti