keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kaikkien aikojen parhaat tarjoukset Pimeän kaupan iltana 13.2-15!

Olemme Marin kanssa todella panostaneet tähän Hämeenlinnan Pimeän kaupan tapahtumaan. Voisin sanoa neuvotelleeni urakalla, että pystyisin tarjoamaan teille mahdollisimman hyvät edut. Seuraava Pimeän kaupan tapahtuma on vasta lokakuussa, joten nyt kannattaa ostaa useampikin tuote.

KAIKISTA DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA -20%
Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi hoitotuotepakkauksen, jossa on matkakoot Special Cleansing Gel puhdistusgeelistä, Multi-Active Toner hoitosuihkeesta, Multivitamin Power Firm silmänymp.voiteesta sekä SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusaineesta. Pakkauksen arvo on 64€!


Ensi esittelyssä UUTUUSTUOTE REDNESS RELIEF PRIMER sk 20 74€, mutta tästä uutuustuotteestakin saatte -20%. Tämä hoitava miekinpohjustusaine on kuin tehty suomalaisten iho-ongelmiin. Se rauhoittaa punoitusta ja couperosaa ja myös ennalta ehkäisee couperosan syntyä. Tuote levitetään hoitovoiteiden päälle, joko koko kasvoille, tai vaan punakoille poskipäille. Redness Relief Primeriä voi käyttää yksinäänkin meikinkorvikkeena samoin, kuin SkinPerfect Primeriä, tai levittää vielä sen päälle meikkivoide.

TUPLAKOKO OVERNIGHT REPAIR SERUMISTA. Arganöljyä sisältävä elvyttävä ja kiinteyttävä Overnight Repair Serum on ollut viimeiset pari talvea meidän suosituin tehotippa. Varmaan joka  asiakas käyttää sitä ainakin yhden pullon talvessa. Nyt siitä on tehty tuplakoko eli 30 ml ja hinta on
145€, kun normaalikoko 15 ml maksaa 98€. Pimeän kaupan iltana saat kummastakin tuotteesta tuon 20% alennuksen. Tätä tuplakokoa on saatavilla pari viikkoa eli se ei jää pysyvästi valikoimaan.

CHROMAWHITEN PURE NIGHT ja TRI-ACTIVE CLEANSE PUOLEENHINTAAN! Pure Night NYT 55€, norm. 110€ on erittäin suosittu ohut hoitovoide yöksi ja päiväksi. Voide on kosteuttava ja estää ihon ohentumista, mutta ennen kaikkea se vähentää pigmenttiläiskien syntymistä ja pitää ihonvärin tasaisena. Tri-Active Cleanse NYT 32€, norm.64€ puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille ja on täysin vesiliukoinen. Se sisältää 4% kosteuttavaa ja kuorivaa maitohappoa ja myös se ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Tämän vuodenajan kevätaurinko on ehdottomasti pahin pigmenttiläiskien aiheuttaja ja se kannattaa huomioida hyvissä ajoin.

HUULIPUNAT, HUULIKIILTEET JA NELJÄN LUOMIVÄRINPALETIT PUOLEEN HINTAAN!
Nyt kannattaa hankkia uudet laadukkaat huulimeikit ja luomivärit. Huulipunat on nyt 15.50€, 31€ huulikiilteet 19€ norm.38€ ja luomiväripaletit 35.50€ norm.71€

Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa pe 13.2 klo 07- su 15.2 klo 24 välisen ajan. Kauneushoitolassa PIMEÄN KAUPAN TAPAHTUMA  pe 13.2 on kello 16-22. TERVETULOA!

P.S Asiakaskirjeessä oli 50% alennuksella olevat tuotteet yksin ostettuna muutaman euron kalliimpia. Tässä blogissa olevat hinnat ovat oikeassa eli ne ovat puoleen hintaan riippumatta siitä ostatko yhden, vai useamman tuotteen. Tämä muutos johtuu verkkokauppamme asetuksista, koska yhdelle tuotteelle voi olla vain yksi hinta. Pahoittelen virhettä, mutta se oli asiakkaille suotuisa, kun hinnat putosivat vielä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti