sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Redness Relief Primer sk20 herätti ihastusta

Saimme perjantain Pimeän kaupan tapahtumaan Dermalogican uutuustuotteen Redness Relief Primerin sk 20 (74€-20%) Illan aikana tuotetta testaili monet kymmenet asiakkaat ja he olivat aivan ihastuksissaan. Onneksi olimme tähän varautuneet ja tuotteita oli meillä riittävästi. Olimme Marin kanssa kokeilleet syksyllä pikkumatkakoosta tuotetta, jota ei vielä Suomessa ollut ja miellyimme siihen heti. Redness Relief Primer sk20 on ollut myynnissä USA:sa ja monessa Euroopan maassa jo viime kesästä lähtien ja se on ollut menestystuote.

Meille suomalaisille se tulee olemaan vielä suurempi menestys, koska niin monilla on ilmaston aiheuttamaa punoitusta ja couperosaa iholla. Redness Relief Primer sk20 on meikinpohjustustuote, mutta samalla myös hoitotuote. Se kuuluu herkistyneen ihon Ultra Calming hoitolinjaan ja aikaisempi voide Redness Relief jää kokonaan pois ja tämä uusi primertuote korvaa sen. Redness Relief Primer sk20 levitetään iholle kosteusvoiteen päälle ja jos käyttää meikki voidetta se laitetaan tämä primerin päälle. Tuote on ohutta silkkimäistä voidetta ja se on vihreää väriltään. Tuo vihreys neutralisoi punakkuutta ja ihon kirjavuutta, mutta se häipyy täysin ihoon eikä mitään väriä, tai rajoja jää näkyviin.

Redness Relief Primer sk 20 sisältää valoataittavan helmiäisjauheen samoin, kun sen sisarustuote  SkinPerfect Primer sk 30. Sitä voisi kuvailla hoitavaksi valokynäksi koko kasvoille. Helmiäisjauhe ei ole mikään kiilto, tai kimalle, vaan se saa ihon näyttämään sileältä, tasaiselta ja heleän väriseltä. Se tuo iholle nuorekkuutta ja sitä voi yhtä hyvin miehetkin käyttää. Samalla tuotteen vaikutusaineet rauhoittavat herkistynyttä punoittavaa ihoa ja vahvistavat pintaverisuonten seinämiä. Voiteessa on UV-suoja 20 ja se on hyvin tärkeä asia kevään auringossa. Hoitava ja suojaava vaikutus on sopiva myös ruusufinni-iholle ja sillä pystyy neutralisoimaan ihottuman voimakasta punoitusta.Mitään varsinaista väripigmenttiä Redness Reliefissä ei ole, vaan sen vihreä vaikutusaine saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Tästä syystä se sopii oikein hyvin miesten iholle, koska se ei ole meikkituote. Meikin alle se on erinomainen siloittaja ja tasoittaja, pikkurypyt ja juonteet pehmiävät ja meikkivoide levittyy kauniisti ja kestää siistinä pidempään.

Redness Relief Primer sk 20 kannattaa ostaa nyt, koska on poikkeuksellista, että uutuustuotteessa on alennus. Tämän jälkeen siitä tuskin on enää tänä vuonna pitään tarjousta. Käy verkkokauppaostoksilla, tai laita meille sähköpostia, että haet sen hoitolasta vielä tarjoushinnalla. 

1 kommentti:

  1. Olen nyt kahtena aamuna laittanut ennen meikkiä tämän uuden primervoiteen ja vaikutus on ihan hämmästyttävä. Olen yleensä kävelylenkin jälkeen kiljuvan punainen tunnin verran ja nyt punakkuutta ei tullut juuri ollenkaan ja sekin laski heti sisällä. Aivan ihmeaine.

    Tiittu

    VastaaPoista