tiistai 10. helmikuuta 2015

Pimeän kaupan ilta 13.2.2015

Olette varmaan lehdistä huomanneet, että Hämeenlinnan keskustanalueen yrittäjät järjestävät jo perinteisen Pimeän kaupan tapahtuman ensi perjantaina 13.2-15. Meidänkin yritys osallistuu tähän tapahtumaan nyt kolmatta kertaa. Voin myös sanoa, että tällä kertaa tarjouksemme ovat vielä parempia, kuin koskaan ennen. Kaikki tarjoukset kerron keskiviikon blogijutussa, koska siihen mennessä saan Dermalogicalta varmistuksen mitä myyntiin tulee. Nyt nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää, koska seuraava Pimeän kaupan ilta on vasta lokakuussa.

Palvelemme perjantaina ostoksilla kävijöitä kello 16-22 eli tunnin myöhempään, kun viimeksi. Toki meille saa ostoksille tulla perjantaiaamunakin, mutta teemme aamupäivän vielä hoitoja. Viimeiset hoidot päättyvät iltapäivällä kahden tienoilla ja sitten olemme vapaana palvelemaan ja neuvomaan muita asiakkaita. Kaikki samat tarjoukset ovat myös verkkokaupassa perjantaiaamusta klo 7 maanantaiaamuun klo 12 saakka. Laitan vielä loppuviikosta tarkemmat ohjeet verkkokaupan käytöstä ja tilauksen voi tehdä ihan sähköpostinakin eli laitatte meille listan haluamistanne tuotteista ja minä lähetän niistä laskun sähköpostina ja kun maksu näkyy meillä, niin tavarat lähtee. Voitte myös laittaa sähköpostia ja varata tarvitsemanne tuotteet ja hakea ne myöhemmin, sillä tavoin tarjoukset ovat voimassa koko viikonlopun sekä verkkokauppa-asiakkaille, että hoitola-asiakkaille.

YOUNGLOODIN MEIKKEJÄ PUOLEENHINTAAN!

Nyt haluaisin, että asiakkaat tekevät kevätsiivouksen meikkipussissaan ja hankkivat muodikkaammat värisävyt. Kaikki meikit joita et ole pariinvuoteen käyttänyt kannattaa heittää pois, koska ne varmaan jo kuhisee pöpöjä. HUULIPUNAT, HUULIKIILLOT JA NELJÄN VÄRIN LUOMIVÄRIPALETIT OVAT PUOLEEN HINTAAN!
Tarjous koskee aivan kaikkia värejä mitä meillä on eli uusimmatkin muotivärit saat puoleen hintaan. Huulipuna Lipstick ( norm.31€, NYT 15.50) on hoitavia kasviöljyjä sisältävä mineraalipigmenttihuulipuna. Nyt alkaa jo tehdä mieli raikkaampia kevään värejä ja niitä on esimerkiksi Just Pink perinteinen kesäväri, tyylikäs hillitty vaalea pinkki. Voimakkaampi pastellipinkki on Pink Lust ja perustyylikäs persikkasävy on Sorbet. Coral Beach on mattapintainen raikas koralli, joka on varma valinta kaikille.
Huulikiille Lipgloss ( norm. 37€ NYT 18.50) tästä tuotteesta voisi sanoa, että se on värillinen huulihoide. Se on laadultaan niin hoitava ja kosteuttava, että siitä on tullut meille talviajan suosituin meikkituote. Huulikiille on myös helppo tapa uudistaa vanhoja liian kuivia, tai väärän värisiä huulipunia. Levittämällä huulikiillettä kuivan huulipunan päälle saat siitä miellyttävän rasvaisen huulipunan. Kevään suosikkisävyt ovat naisellisen korallinensävy Coral Kiss, kultakupari Brilliante ja vaalea kulta Glorius.
Kaikki huulipuna-ja huulikiillesävyt ovat varmoja valintoja, koska en ole ottanutkaan myyntiin mitään erikoisia pintamuotivärejä.
Eye Shadow Quads ( norm. 71€, NYT 35.50) on neljän värin luomiväripaletti ja näitä paletteja on useita eri väriyhdistelmiä. Vintage on varma valinta aivan kaikille. Siinä on kaksi vaaleaa  mattamaista luomenpohjustusväriä ja yksi vaalean ruskea ja yksi tumma punaruskea. Samoin Shanghai Nights on helppo valinta, koska siinä on yksi luonnonvaaleasävy ja kolme pehmeänmurrettua liilaa.

Tämän parempaa meikkitarjousta ei enää voi olla. Jos haluat jotain tiettyä värisävyä, niin laita meille sähköpostilla etukäteisvaraus, tai tule käymään jo alkuillasta. Meikkituotteita ei tule lisää ja tietysti parhaat sävyt menee ensin. 

5 kommenttia:

 1. Sinusta oli tänään kiva juttu Hämeen Yrittäjäuutisissa. En tiennytkään, että sotahistoria on sinulle niin tärkeä harrastus. Oli kiva lukea aika erikoisesta innostuksesi aiheesta. Ja kuvassa olevat kissat oli aivan ihania. Mikset ottaisi joskus kuvia hoitolaasi mukaan. Asiakkaat voisivat odotellessa katsella niitä, niin tulisi varmaan hyvä mieli.

  A-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kissan kuvia katselemalla tulee taatusti hyvälle tuulelle. Toisaalta ne eivät ole mitään helppoja kuvattavia. Yritimme koko sunnuntai illan saada lehteä varten kaikki kolme kissaa syliini nukkumaan, niin kuin ne normaalisti tekee. Nyt ne heti vaistosivat, että jotain outoa on tekeillä ja kuvaan tuli ainoastaan Jösse ja Valtsu.
   Minäkin olin tosi tyytyväinen tuohon juttuun ja minähän kertoisin vaikka päivän harrastuksestani, jos joku viitsii kuunnella.

   Inkeri

   Poista
 2. Palaan vielä tuohon yrittäjyyskeskusteluun mitä oli tuolla sunnuntain blogijutun kommenteissa. En mitenkään halua loukata kenenkään tunteita ja nämä Inkerin blogitekstit ovat oikein hyviä.
  Olen itse ollut vuosia opetustyössä ja seuraan kyllä yhteiskunnallista keskustelua. Inkeri pyysi kommentissaan tarkentamaan mitä tarkoitin yrittäjätuilla. Käytin ehkä väärä sanaa, mutta jotkut yrittäjien edut ihmetyttää. Erään työtoverini vaimolla on kirjanpitotoimisto ja hän voi ostaa kaikki paperitarvikkeet, pesuaineet yms.tukuista huomattavasti edullisemmin, kuin muut. Sitten hän kuitenkin voi vielä vähentää verotuksessa nämä hankintansa. Nämä verovähennykset ovat mielestäni kohtuuttomia verrattuna palkan saajaan joilla veroprosentti on todella huikea. Mielestäni myös pientenkin yrittäjien pitäisi osallistua veronmaksuihin ihan saman suuruisesti, kuin palkansaajat.

  VastaaPoista
 3. Ehkä tämä kirjanpitäjä myös tarvitsee paperia enemmän kuin joku ei-kirjanpitäjä - ja ainakaan hänen toisen palveluksessa työskentelevä kollegansa ei itse joudu maksamaan tarvitsemiaan työvälineitä palkastaan voidakseen työskennellä.

  Veroa maksetaan tuloksesta - toiminnan kulut ovat tietenkin vähennyskelpoisia. Kuitenkin yrittäjällä pitää olla se raha, joka tarvikkeiden ostamiseen tarvitaan.

  Jos tietokonetta tarvitsevan tietokone hajoaa, hänellä/yrityksellä on oltava rahaa ostaa se. Summan voi vähentää kuluina. Jos palkannauttijan tietokone hajoaa, työnantaja hankkii hänelle korvaavan koneen.

  Toistuva kuluerä hyvin vähän tarvikkeita vaativassa toiminnassa voi olla todellakin esimerkiksi tulostuspaperi, johon kuluu vaikkapa noin viisi euroa kuussa - ihan tavallisesta kaupasta ostettuna.

  Ammatinharjoittaja vähentää siis paperin osalta viisi euroa verotettavaksi jäävästä tulosta. En ala sitä laskea esimerkinomaisesti, mutta saadusta hyödystä ei kannata olla kateellinen. Liekö väliä, onko verotettavaa tuloa ennen tulostuspaperivähennystä 2 050 euroa tai 2 045 euroa? Kuitenkin sen vitosen verran on pitänyt jo laskuttaa.

  Ja siis vastaavaa työtä tekevä palkollinen vain menee hakemaan paperivarastosta tulostuspaperia lisää - työnantajan piikkiin.

  Toisaalta ammatinharjoittaja/yrittäjä vie tämänkin kulun kirjanpitäjälleen. Kirjanpitäjän palkkiossa ollaankin jo toisenlaisissa summissa. Ja on oikeus ja kohtuus voida vähentää ne toiminnan kuluina. Mutta silti ne sataset on oltava - eivät ne taivaasta putoa.

  Suuri vähennettävä osuus ammatinharjoittajalla/yrittäjällä ovat eläkemaksut. Palkkannauttijan eläkkeenhän maksaa pääosin työnantaja eli ne tulevat "näkymättömästi" palkan päälle, mitä monet eivät tajua. Yrittäjä taas vähentää ne kuluina ennen veroa. Ja tämä kuluerä on pienimmilläänkin suuri.

  Menipä minulla taas rautalangasta vääntäminen ja valistusvaihde päälle:) Mutta koen nämä hyvin tärkeiksi asioiksi.

  Leena

  VastaaPoista
 4. Minäkään en nyt viitsisi enempää käyttää aikaa tähän yrittäjyyden perusteisiin. Varmaan netistä löytyy tietoa siitä miten muodostuu yrityksen talous ja mitä muita kuluja liikevaihdosta maksetaan ennen, kuin jotain liikenee yrittäjän omaksi työpalkaksi. Suomessa on aivan turhaa pelätä, että joku pienyrittäjä, tai palkansaaja ei joutuisi maksamaan veroja. Kyllä ne verot kolahtaa rankimman päälle myös yrittäjillekin ja palvelualalla tuo 24% arvonlisävero on kohtuuttoman korkea.
  Itselleni tämä yrittäjyysaihebon hyvin tärkeä, koska olen niin pitkään toiminut yrittäjäjärjestöissä, mutta tämän blogin aihe on ihonhoito ja vaan pieneltä osalta kauneushoitola yrityksenä. Aika harvaa haluaa käydä keskustelua pienyrityksen arjesta, mutta sen verran asiaa otan esiin, että alkavat kosmetologiyrittäjät pystyisivät pahimmat mokat välttämään.

  Inkeri

  VastaaPoista