sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pimeän kaupan iltana pe 13.2 esitellään uutuustuote!

Hämeenlinnassa pidetään taas Pimeän kaupan ilta ensi perjantaina 13.2-15 ja hoitolamme on auki kello 22 saakka. Olemme keränneet asiakkaita varten ihan ennen näkemättömiä huipputarjouksia. Nyt illan tarjoukset ja uutuudet ylittää monin kerroin kaikki edelliset Pimeän kaupan tapahtumat! Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, koska seuraava tapahtuma on vasta lokakuussa. Seuratkaa blogia niin päivitän tänne kaikki tarjoukset sitä mukaan, kun saan maahantuojilta varmat hinnat ja toimitusehdot.

Perjantaina pääset tutustumaan ensimmäistä kertaa uutuustuotteeseen, joka on REDNESS RELIEF PRIMER SK 20 (22 ml 74€). Olen varma, että tästä tuotteesta tulee uusi asiakkaiden suosikkituote. Se on hoitopohjuste punoittavalle iholle, joka on hyvin tarpeellinen Suomen talvisäässä. Tuote tulee herkän ja couperoottisen ihon Ultra Calming hoitolinjaan ja Sheer Tint Redness Relief sk 20 jää pois. Tuote on tarkoitettu saman tyyppiseksi meikinpohjustusaineeksi, kuin SkinPerfect Primerkin, mutta tässä on vielä enemmän hoitovaikutuksia. Hyvin monilla on ongelmana ihon punakkuus, tai punoitus lämmönvaihteluissa ja siihen uusi Redness Relief Primer sk 20 on tehokas apu. Tuotetta voi käyttää sekä miehet, että naiset, koska kyse ei ole meikistä.

Redness Relief Primer sk 20 levitetään päivävoiteen päälle ja se tekee samettisen sileän pinnan ihoon. Voide sisältää kaurauutetta ja kauraöljyä, jotka estävät ihon ohenemistä ja vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä. Dermalogican kehittämä UltraCalming raaka-aine yhdiste estää ihon ärsytyksiä ja vähentää punoitusta ja kuumotusta. Aurinkosuoja-aineena ovat titaanioksidi ja sinkkioksidi jotka ovat varmasti turvallisia ja ärsyttämättömiä UV-suojia. Redness Relief Primer sk 20 on lievästi vihertävä väriltään ja väri tulee hoitavista raaka-aineista eikä ole meikkiaine. Vihertävä väri neutralisoi todella hyvin ihon punakkuutta, mutta se levittyy täysin ihon omaan väriin hyvin luonnollisesti. Redness Relief Primer sk20 hoitopohjusteen päälle voi levittää vielä meikkiä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tuote sopii yhtähyvin miehille, koska se ei jää millään lailla näkyviin.

Olen tilannut uutuustuotetta perjantaita varten todella suuren määrän ettei niiden pitäisi loppua kesken. Pari vuotta sitten, kun SkinPerfect Primer sk 30 lanseerattiin se pääsi parissa viikossa loppumaan koko Euroopasta. Nyt ainakin meidän hoitolamme on varautunut ettei näin kävisi. Tule ihmeessä tutustumaan uuteen tuotteeseen ja miehesi, tai ystävättäresi mukaan. Tuotteesta on myös näytepusseja, niin pääset kokeilemaan sitä kotonakin.

4 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että tämä huippuaine vihdoinkin rantautuu meille. Ostin tuo Redness Relief Primer tuubin lokakuussa jenkeistä ja nyt se alkaa olla lopuillaan. Siitä on tullut tuote, joka ehdottomasti kuuluu päivittäiseen kotihoitooni. Sitä ennen käytin SkinPerfect Primeriä ja olin siihenkin tyytyväinen, mutta tämä uusi primeri on ihka yliveto. Ihoni on todella punakka ja ruusufinnikin välillä pukkaa esiin. Voide selvästi vähentää punoitusta ja kuumotusta ja ihmeen hyvin se neutralisoi punakirjavat poskipääni, niin etten välttämättä aina tarvitse meikkivoidetta.

  Ritu

  VastaaPoista
 2. Tämä on erittäin hyvä blogi ja olen oppinut paljon ihonhoidosta. Kiitos siitä.

  Ihmettelen kuitenkin sitä, että bloggaaja ottaa usein esiin yrittäjäasiat. Koen sen hiukan " isotteluksi", koska en ole mitenkään mieltänyt kosmetologia yrittäjäksi. Tuskin työssäkään on sen kummenpia eroja onko liikkeen omistaja, vai työntekijä. En usko, että pienen kauneushoitolan ylläpitäminen toisi mitään yrittäjästressiä. Ilmeisesti kirjoittaja suuntaa nämä yritysjutut kosmetologiopiskelijalle, mutta on ihan väärin pelotella heitä jollain työtaakalla, jos alkaa tuolinvuokralaiseksi. Sehän ei ole ollenkaan sama asia, kun oikea yrittäjyys.
  Käsitykseni mukaan Suomessa on nykyisin yrittäjienasiat oikein hyvin. EU-rahoilla järjestetään ilmaisia koulutuksia ja kaikkia muitakin etuja suunnataan yrittäjyyteen, vaikka ei edes työllistäisi ketään. Mielestäni nämä tuet pitäisi antaa, vaan niille oikeille yrityksille, jotka pystyvät työllistämään useita henkilöitä.

  VastaaPoista
 3. "Ihmettelen kuitenkin sitä, että bloggaaja ottaa usein esiin yrittäjäasiat. Koen sen hiukan " isotteluksi", koska en ole mitenkään mieltänyt kosmetologia yrittäjäksi."

  MIksi yrittäjänä toimiva kosmetologi ei olisi yrittäjä? Pk-yrityksiä ja alle kymmenen työntekijän mikroyrityksiä ei kannattaisi väheksyä. Vaikka yrittäjä työllistäisi vain itsensä, olisiko parempi, että hän olisi odottamassa muilta työtä, jota ei ole tarjolla?

  Jo yli kymmenen vuoden ajan uudet työpaikat ovat syntyneet pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Yrityksistä 98,9 prosenttia on alle 50 hengen yrityksiä ja 93,4 prosenttia mikroyrityksiä. Mielenkiintoista, että ne eivät olisi "oikeita yrityksiä".

  "Tuskin työssäkään on sen kummenpia eroja onko liikkeen omistaja, vai työntekijä. En usko, että pienen kauneushoitolan ylläpitäminen toisi mitään yrittäjästressiä."

  Tuskin kasvohoidon tekemisessä onkaan eroa. Kuitenkin yrittäjällä on yrittäjävastuunsa yhteiskuntaa kohtaan - muun muassa arvonlisäveron kerääminen - ja vastuunsa yrityksen kokonaisvaltaisena kehittäjänä, toimitilojen ylläpitäjänä, tuotteiden hankkijana, palvelun markkinoijana jne. Kaikki tämä varsinaisen
  tarjottavan palvelun lisäksi. Lisäksi hän maksaa itse oman eläke- ja sosiaaliturvansa ja lomansa.

  "Ilmeisesti kirjoittaja suuntaa nämä yritysjutut kosmetologiopiskelijalle, mutta on ihan väärin pelotella heitä jollain työtaakalla, jos alkaa tuolinvuokralaiseksi. Sehän ei ole ollenkaan sama asia, kun oikea yrittäjyys."

  Varmaankin suurin osa valmistuvista kosmetogeista joutuu perustamaan oman yrityksen. Inkeri voinee valottaa tätä. Tuolinvuokraajallakin on vähintään oma toiminimi eli yrittäjän velvoitteet.

  "Käsitykseni mukaan Suomessa on nykyisin yrittäjienasiat oikein hyvin. EU-rahoilla järjestetään ilmaisia koulutuksia ja kaikkia muitakin etuja suunnataan yrittäjyyteen, vaikka ei edes työllistäisi ketään. Mielestäni nämä tuet pitäisi antaa, vaan niille oikeille yrityksille, jotka pystyvät työllistämään useita henkilöitä."

  Öh, tosi mielenkiintoista. En ole törmännyt 15 vuoden mikroyrittäjän urallani minkäänlaiseen yhteiskunnan kädenojennukseen, ilmaisiin koulutuksiin tms.

  Olisiko tosiaan muuten parempi, että jokainen itsensä työllistäjä lopettaisi itsensä työllistämisen?

  Tämä keskusteluhan on joskus käyty täällä aiemminkin. Yrittäjyys on poliitikkojen juhlapuheissa hehkuttama asia, mutta ison yleisön - ja varmaan suurimman osan poliitikoistakin - tietämys sen reunaehdoista nollatasoa.

  Leena

  VastaaPoista
 4. Tämä sama keskustelu käytiin jo ainakin kerran läpi tässä blogissa. Me mikroyrittäjät olemme varmaan sen verran pieni porukka, että on paljon ihmisiä, jotka eivät ole missään tekemisissä yrittäjien ja yrittäjyyden kanssa. Ellei tunne yhtään yrittäjää ei varmaankaan ole mielenkiintoa perehtyä siihen mitä yrittäjyys merkitsee.
  Yleisesti yrittäjäksi katsotaan henkilö joka maksaa itse joko yrittäjäeläkkeen, tai maatalousyrittäjäeläkkeen. Jomman kumman maksaminen on pakollista Suomessa. Yrittäjyys tuo tullessaan monenlaisia velvotteita ja byrokratiaa. Yrittäjän velvollisuus on pitää yritys kunnossa, niin että myytävää löytyy, hinnoittelu on tehty oikein, markkinointi on ideoitu kunnolla, työtekijöiden viihtyvyydestä pitää huolehtia, pitää pysyä ajantasalla yrittäjyyteen liittyvistä velvoitteista ja kirjanpito sekä tilinpäätökset on tehtävä ajallaan.
  Itse kosmetologin työ ei juurikaan muutu tekeekö sen yrittäjä, vai työtekijä. Varsinaisen kosmetologin työn lisäksi tehtävät velvoitteet vievät noin kymmenkunta työtuntia viikossa. Tämä puoli työelämästä on hyvä tietää etukäteen, kun hakeuttuu ammattiin jossa melko varmasti työllistyy ainoastaan itsenäisenä yrittäjänä.

  Tuossa kommentissa mainittiin yrittäjille tulevista eduista ja siinä on selvä väärinkäsitys. Mistää tuista, tai ilmaisista koulutuksista en ole kuullutkaan. Yrittäjä maksaa aina itse kaiken koulutuksen yms. Olisi kiva, jos kommentoija voisi kertoa minkälaisia tukija ja etuja hän tarkoittaa, niin olisi helpompi selvittää mistä on kysymys.

  Inkeri

  VastaaPoista