torstai 12. helmikuuta 2015

Järjen valoa Pimeässä kaupassa!

Nyt kannattaa olla järkevä ja hankkia ihonhoitotuotteet alennettuun hintaan. Nämä kampanjatapahtumat ei meillä usein toistu, joten tuotteita kannattaa varata jo kesäksikin. Tämä 20% alennus on sen verran tuntuva ettei sitä kannata sivuuttaa. Seuraavan kerran Pimeän kaupan ilta on vasta syksyllä.

Puhdistusaineet ovat perustuotteita joita tarvitaan päivittäin, joten ne ainakin kannattaa hankkia. Kivaa vaihtelua ihonpuhdistukseen tuo TRI-ACTIVE CLEANSE joka on puoleenhintaan. Tri-Active Cleanse (norm.64€, nyt 32€) sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää uudistavaa ja kosteuttavaa maitohappoa. Puhdistusmaito irroittaa pesun yhteydessä hilseilevän solukon ja samalla parantaa kosteuden sitoutumista ihoon. Uusi REDNESS RELIEF PRIMER sk20 ( 74€ -20% )tulee olemaan suursuosikki ja juuri suomalaisten ihot tarvitsee peittävyyttä ja hoitoa punakkuudelle, couperosalle ja ruusufinnille. Tuote sopii myös miehille.

Ainakin pari kertaa vuodessa pitäisi kotihoidossa olla mukana jokin tehotippa ja yli nelikymppisillä niitä voi vaihdellen käyttää jatkuvasti. Varma valinta on SKIN HYDRATING BOOSTER  (93€ -20%) joka sopii myös silmienympärille ja sitä käytetään yöksi ja päiväksi. Toinen suosikkitehotippa on OVERNIGHT REPAIR SERUM  ja siitä on nyt olemassa tuplakoko eli 30ml ja sen hinta on 145€-20% ja normaalikoko 15ml 98€-20%. Kuorinta on tarpeellinen aivan kaikille ihotyypeille ja helpoin valinta on DAILY MICROFOLIANT 71€-20%.

Uudet keväiset meikkivärit kannattaa hankkia nyt, koska YOUNGBLOODIN HUULIPUNAT, HUULIKIILLOT ja LUOMIVÄRIPALETIT ovat puoleen hintaan. Aina keväisin tekee mieli jotain uutta meikkiväriä ja tämän edullisemmin ei enää laatutuotteita saa.
Tervetuloa katsomaan mitä kivaa meiltä löytyy pe 13.2 kello 16-22. Käydessäsi voisit tipauttaa pari senttiä Kissakoti Kattilan keräyslippaaseen. Viime tyhjennyksellä sinne oli kertynyt 200€ ja siitä kiitos teille.
Muistakaa, että tarjoukset löytyy verkkokaupasta su15.2 klo 24 saakka. Ja ellet pääse käymään perjantaina voit myös varata tuotteet sähköpostilla ja noutaa ne myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti