maanantai 16. helmikuuta 2015

Tähtitarjous on Overnight Repair Serum 30ml!

Saamme myyntiin vielä parisen viikkoa OVERNIGHT REPAIR SERUMIN erikoiskokoa eli 30ml. Overnight Repair Serum elvyttävä tehotippa on meidän suosituin tehotippa tähän aikaan vuodesta. Normaalikoko 15ml on 98€ ja nyt tämä tuplakoko on 30ml 145€. Hintaetusi on 51€ ja saat vielä lahjaksi matkakoot Skin Hydrating Booster tehotipasta,Super Rich Repair hoitovoiteesta ja Multivitamin Power Firm silmänymp.voiteesta, pakkauksen arvo on 68€.

Overnight Repair Serum todella tehokas ja siksi kaikkien yli kolmekymppisten lempituote. Overnight Repair Serumin ainutlaatuinen raaka-aineyhdistelmä mullisti täysin kiinteyttävien tuotteiden koostumuksen. Aikaisemmin kiinteyttävät tuotteet jättivät iholle kireän ja kuivan tunteen mikä oli epämiellyttävä etenkin Suomen talvessa. Dermalogica pystyi ensimmäisen kerran yhdistämään kiinteyttävät aineet öljymäiseen tuotteeseen. Overnight Repair Serum sisältämä arganöljy siloittaa ja kosteuttaa ihoa sekä jättää pehmeän ja joustavan pinnan. Käytännössä on osoittautunut, että Overnight Repair Serum on erittäin hyvä vähentämään punoitusta ja rauhoittamaan couperosaa.

Lahjaksi tulevat matkakoko tuotteet tukevat Overnight Repair Serumin vaikutusta. Käytä Skin Hydrating Booster päivisin ja Super Rich Repair voide on tarkoitettu sekä yöksi, että päiväksi. Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide sopii yöksi ja päiväksi.
Hyödynnä nyt tarjous, koska tuplakokoa on vain pieni määrä ja sitä ei saada lisää.

2 kommenttia:

  1. Overnight repair serum on ehdottomasti paras kosmeettinen aine mitä ikinä olen käyttänyt. Yhden talven aikana ohut couperosaihoni parantui kuntoon ja punoitus häipyi. Se vakuutti minut Dermalogican aineiden ylivoimaisuudesta. Sitä ennen olin käyttänyt kymmeniä rasvoja ilman mitään tulosta.

    Anna

    VastaaPoista
  2. Olen vuosia harmitellut talvisin punoittelevia ja hilseileviä poskiani. Viime talvena käytin ensimmäisen pullon tätä öljyä ja muutamassa viikossa hilseily loppui ja punoituskin väheni. Kasvohoidossa en ole koskaan käynyt, mutta hyviin hoitoaineisiin voin sijoittaa kun tulokset on näin näkyvät.

    VastaaPoista