perjantai 13. helmikuuta 2015

Tänään tehdään Pimeää kauppaa!

Kaikki Hämeenlinnan keskustan yritykset ovat mukana tässä supersuositussa Pimeän kaupan illassa. Joka kaupassa on hyvät alennukset ja suurin osa on auki kello kymmeneen saakka. Meidän hoitola osallistuu tapahtumaan vasta kolmatta kertaa, mutta kaksi aikaisempaa kertaa ovat jo osoittaneet tapahtuman tarpeellisuuden.

Nyt voit tulla rauhassa katsomaan meikkivärejä ja kyselemään neuvoja ihonhoitotuotteista. Voit poiketa myös neuvottelemaan omalle ihollesi sopivasta kasvohoidosta. Lopetamme hoitotyön jo kello 14 ja olemme sen jälkeen vapaana muita asiakkaita varten. Uudetkin asiakkaat voivat tulla rohkeasti sisään ja tutustumaan hoitolaamme. Meillä ei ole mitään ostopakkoa, missään tapauksessa emme halua tyrkyttää kenellekään mitään väkisin.

Tuo 20% alennus on todella tuntuva ja se kannattaa hyödyntää, koska seuraava kerta on aikaisintaan lokakuussa 2015. Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi matkakokopussukan, joka sisältää Special Cleansing Gelin puhdistusgeelin, Multi-Active Tonerin hoitosuihkeen, Multivitamin Power Firm silmänymp.voiteen ja SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineen. Pakkauksen arvo on 64€!

Jos ostat perustuotteet mitä välttämättä tarvitset, niin säästö on monta kymppiä. Kolme helppoa tuotetta yli kolmekymppiselle normaalista kuivaan päin olevalle iholle olisi seuraavat tuotteet. Ultra Calming Cleanser 500 ml 59€ (74€) puhdistusmaito, Intensive Moisture Balance 100ml 68€ (85€)hoitovoide yöksi ja päiväksi ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide 56€ (70€). Säästät 46€ ja saat vielä mukaasi matkapakkauksen, vaikka hiihtolomaa varten ja nuo matkapakkaustuotteet riittää yleensä 2-3 viikkoa. Annamme myös näytteitä niistä tuotteista joita haluat kokeilla. Kaikista tuotteista ei ole olemassa näytteitä ja Youngblood meikeistä ei näytteitä tehdä ollenkaan.

Varaudu siihen, että voi joutua hiukan odottelemaan, koska on vaikea arvioida missä tahdissa ihmiset poikkeilevat. Yleensä tulee muutama kiirehetki, että jonossa on useampi asiakas.

Sitten vielä valitusta ja urputusta. Voitteko kuvitella, että taas kerran matkahuolto on hukannut osan tilauksestamme. Saamme Marin kanssa tuhat stressiryppyä, kun aina metsästämme pakettejamme. Hyvä, että tuli tuplakoko Overnight Repair Serumista sitä kyllä tarvitaan, että rypyt oikenee. Tämä on oikea Murphyn laki, että aina kun meillä on joku tapahtuma paketit hukkuu. Viimeksi joulua ennen olleessa lauantain Avoimien Ovien tapahtumassa tilaus löytyi perjantaina 18.45, kun matkahuolto suljetaan klo 19. Silloin se oli kiltisti ollut hyllyllä Hämeenlinnassa pari päivää, mutta kukaan ei ollut merkinnyt sitä tietokoneelle vastaanotetuksi.
Onneksi on vielä perjantaiaamu aikaa haeskella pakettejamme. Harmi, vaan että siellä on tuo uusi Redness Relief Primer sk 20 ja olisin halunnut esitellä sitä jo torstaina asiakkaille. Toisaalta hyvää kannattaa odottaakin.

TERVETULOA KÄYMÄÄ TAI HYÖDYNTÄKÄÄ VERKKOKAUPPAA!

1 kommentti:

  1. Onneksi nuo hukassa olleet paketit löytyivät ihan viime hetkillä. Dermalogican tuotteet löytyi matkahuollosta noin klo 16 ja YB:n meikit olikin postissa ja nekin saatiin vielä ennen postin sulkemisaikaa.
    Jännitystä siis riitti viimeiseen asti, mutta onneksi kukaan asiakas ei jäänyt paitsi tuotteitaan.

    Inkeri

    VastaaPoista