maanantai 23. helmikuuta 2015

Kokemuksia Redness Relief Primeristä sk 20

Nyt Dermalogican uutuus Redness Relief Primer sk 20 on ollut Suomessa myynnissä parisen viikkoa. Olen jo ehtinyt saamaan siitä palautetta asiakkailtani ja kuullut kollegoiden kokemuksia. Redness Relief Primer sk20 (74€) on kuin tehty suomalaisiin tarpeisiin, mutta kaikkien ihotyyppien tuote se ei ole niin kuin sisarustuotteensa SkinPerfect Primer sk30.

Redness Relief Primer ei ole pelkästään meikinpohjustustuote, vaan hoitoaine punakalle couperosa iholle. Voisin näin mutu-perusteella sanoa, että puolet suomalaisista kärsii ihon punoittelusta ja yhtälailla se on miesten ongelma. Monilla iho on siinä vaiheessa, että se on niin herkistynyt ja kuiva ettei pelkkä kosteusvoide riitä. Heille tämä Redness Relief Primer on todella tarpeen. Sitä sanotaan meikinpohjustusaineeksi, mutta älkää antako nimen hämätä. Se ei ole meikkituote ja siksi se sopii miehille yhtä hyvin.

Redness Relief Primer tuo iholle kolme etua mitkä ovat erityisen tarpeellisia Suomen ilmastossa. Ensimmäinen asia on tuotteen raaka-aineet, jotka vähentävät ihon herkistymistä ja vahvistavat sen luonnollista suojamekanismiä. Redness Relief Primer sisältää kaurauutetta ja kauraöljyä ja Dermalogican kehittämän UC-complexin, jotka vähentävät punoitusta ja rauhoittavat herkkää ärsyyntynyttä ihoa. Toinen tärkeä asia on aurinkosuoja 20, joka on fysikaalinen suoja eikä kuivata , tai tee ihoa tahmeaksi. Yleensä herkällä iholle pienikin määrä aurinkoa saa aikaan kuumotuksen ja punoituksen. Kolmas ja erityisin etu on Redness Relief Primerin raaka-aineista tuleva vihreä värisävy, joka neutralisoi punoituksen erittäin hyvin. Tuote tekee ihosta silkimäisen sileän ja häivyttää pikkuryppyjä ja tasoittaa ihon väriä. Meikin käyttäjät saavat siitä hyvän pohjan meikille, mutta yhtä hyvin sen voi jättää iholle yksinään tasoittamaan ihoa.

Korostan sitä, että tuote ei ole kosteusvoide, vaan sen alle laitetaan aina ihotyypin mukainen voide. Tuotteen hoitovaikutukset eivät toteudu, jos iho ei saa tarpeeksi kosteutta. Redness ReliefPrimerin vaikutukset tehostuu muutaman viikon käytön jälkeen. Hoitoaineet alkavat vaikuttaa ja punoitus on vähäisempää. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Redness Relief Primeriä sk 20, jos sinulla on punoitusongelma, couperosa, tai ruusufinni. SkinPerfect Primer sk 30 on sitten tarkoitettu aivan kaikille ihoille. Voi myös tehdä niin, että levittää Redness Relief Primerin vaan punoittaville poskipäille ja sen päälle koko kasvoille SkinPerfect Primerin.

1 kommentti:

  1. Yhtään liikaa et tätä voidetta kehu. Mun meikki ei ole ikinä pysynyt koko päivää, niin hyvänä ku nyt.

    VastaaPoista