maanantai 2. helmikuuta 2015

Uusi Tähtitarjous on Ultra Smoothing Eye Serum

Tämän viikon Tähtitarjous on Ultra Smoothing Eye Serum geelimäinen silmänympärysvoide.

ULTRA SMOOTHING EYE SERUM NYT 69€, norm. 85€ ja lahjaksi saat matkakoot Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteesta ja Ultra Calming Mist herkänihon hoitosuihkeesta.Arvo 45€

Ultra Smoothing Eye Serum tuli markkinoille noin vuosi sitten ja se osoittautui hyvin tarpeelliseksi suomalaisten iho-ongelmiin. Se tehtiin nimenomaan atooppisen ja herkän silmänympäryksen tarpeisiin sekä poistamaan turvotusta. Jo geeliä levitettäessä se tuntuu viilentävältä, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja poistaa nesteisyyttä. Atooppinen ihottuma ja herkkyys ongelmat alkavat yleensä silmäluomilta. Näen talvella usein, että asiakkailla on ärtynyttä rohtuma silmäluomilla ja se on todella kelju vaiva. Yleensä on ollut hyvin vaikea saada talviaikaan silmänympärysrohtumaa parantumaan ennen, kuin kevät tulee ja sisälämmitys loppuu.

Ultra Smoothing Eye Serum rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja tuloksia näkyy jo parin viikon käytön jälkeen. Ultra Smoothing Eye Serumia käytetään aamuin, illoin ja se sopii kaiken ikäisille. Turvotus on lähes kaikkien ikääntyvien ihmisten ongelma ja pahinta se on silmien ympärillä. Ultra Calming Eye Serum on Dermalogican tehokkain tuote silmäluomiturvotukseen. Atooppiseen ihottumaan silmänympärillä voi käyttää myös kahta silmänympärysvoidetta päällekäin. Ensin laitetaan Ultra Smoothing Eye Serum ja sen päälle suojaava ja vahvistava Multivitamin Power Firm. Nyt saat pikkukoon tuota Multivitamin Power Firmiä lahjaksi ja se riittää pari viikkoa käytössä. Näin pääset kokeilemaan miten tämä yhdistelmä toimii sinun ihollasi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti