torstai 19. helmikuuta 2015

Nujerra näpyt nopeasti

Finneihin ja näppyihin taipuvaiselle iholle iskee lähes aina oikea finnirykelmä juuri silloin, kun haluaisi olla parhaimmillaan. Ilmeisesti se johtuu stressistä js jännityksestä, mutta on varsin kiusallinen vaiva. Juuri, kun haluaisi olla parhaimmillaan  iho on ihan kirjava.

Paras konsti nopeaan ihon rauhoittamiseen on naamio. Medibac linjan Sebum Clearing Masque (75 ml 64€) on erinomainen apu rauhoittamaan punakat tulehtuneet finnit. Parasta olisi käyttää naamiota parina päivänä peräkkäin ja tehdä ensin kuorinta ja vasta sitten levittää naamio. Sebum Clearing Masque on viilentävä savipohjainen naamio, joka rauhoittaa tulehduksia, vähentää yliaktiivisien talirauhasten toimintaa ja supistaa huokosia. Naamio sopii aivan kaken ikäisille eikä missään tapauksessa kuivata.

Ensin kannattaa puhdistaa iho normaalisti ja sitten käyttää kuorinta-aine ja sen jälkeen levittää paksu kerros tätä naamiota, joka saa vaikuttaa noin vartin verran. Naamiota kannattaa käyttää pari kertaa viikossa vähentämään bakteeritoimintaa ja finnien syntymistä. Ihotyypiltään rasvaiselle ja helposti tulehtuvalle iholle Sebum Clearing Masque on hyvä lisä muiden Medibac tuotteiden rinnalle. Naamiota voi käyttää myös saunassa, koska savipohjaisena se ei lähde valumaan voide naamioiden tavoin. Silloin, kun haluaa ihonsa esimerkiksi perjantai illaksi hyvään kuntoon kannattaa tehdä kuorinta ja naamio keskiviikkona ja torstaina.

Kerron jo etukäteen, että Medibac linjan Concealing Spot Treatment (46€) uudistuu maaliskuun lopussa. Sehän on paikallisesti käytettävä finnistickin tyyppinen täsmätuote, mutta se on pakattu pieneen voidetuubiin. Nyt sen koostumus muuttuu ja siitä tulee entistä ohuempi, mutta entistä desinfioivampi ja väri kevenee, niin että se sopii myös suomalaiselle vaalealle iholle. Kerron heti, kun saamme sen myyntiin, koska se käy kaikille. Lähes jokaisellehan syntyy silloin tällöin joku finni mikä kaipaa täsmähoitoa.

2 kommenttia:

  1. Mun naamalleni Sebum masque on pelastus. Välillä leuka on täynnä finnejä ihan, kun parhaassa teini-iässä. Sen jälkeen, kun neuvoit tämän naamion kotikäyttöön on finnirykelmät helpottaneet. Heti, kun finnireaktio iskee laitan parina päivänä tämän naamion ja ihan ihmiseltä näytän ulos lähtiessä.

    VastaaPoista
  2. Saakos tätä sebum masqia käyttää joka ilta?

    VastaaPoista