lauantai 14. helmikuuta 2015

Pimeä kauppa kannattaa!

Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n ja yrittäjäjärjestöjen järjestämä Pimeän kaupan tapahtuma eilen illalla oli taas kerran menestys. En vielä ole ehtinyt juttelemaan muiden yrittäjien kanssa, mutta meidän asiakkaat kertoivat, että väkeä oli joka kaupassa. Olen siitä tosi tyytyväinen, koska keskustan kauppaliikkeille se on huipputärkeää. Hiukan yrittäjiä arvelutti lähteekö asiakkaat liikkeelle, kun Goodman on aina auki klo 21.00. Nyt näytti siltä, että tapahtuma järjestetään taas lokakuussa, kun se kerran kaupunkilaisia kiinnostaa.

Meille tämä oli kolmaskerta, kun osallistuimme tapahtumaan ja nyt asiakkaita oli kaikista eniten. Jotkut tuotteet valitettavasti loppui keskenkin. Muutenkin tuo tuotteiden saanti piti jännityksessä viime hetkiin saakka. Sekä posti, että matkahuolto olivat kadottaneet osan paketeistamme ja saimme viimeiset Youngbloodin meikkituotteet postista joskun neljän aikoihin. Pure Night voide loppui jo heti alkuillasta, koska sehän oli puoleen hintaan. Sitä ei tule lisää, vaan sen tilalle tulee maaliskuussa uudistunut tuote. Overnight Repair Serumin tuplakoko ( 30ml 145€) loppui myös, mutta sitä tulee lisää heti maanantaina. Voitte siis verkkokaupasta sitä tilata, koska lisää on tulossa.

Voisin taas listatta Pimeän kaupan Top Ten tuotteet:
Redness Relief Primer sk 20 (74€-20%)
Overnight Repair Serum 30ml ( 145€-20%)
SkinPerfect Primer sk 30 ( 77€ -20%)
YB Lip Gloss ( 19€)
YB Natural Mineral Foundation eli mineraalimeikki ( 65€ -20%)
Ultra Calming Cleanser 500ml ( 74€-20%)
Antioxidant Hydramist (62€-20%)
Intensive Moisture Balance 100ml (85€-20%)
Skin Hydrating Booster ( 94€-20%)
Age Reversal Eye Complex ( 79€-20%)

Voitte vielä viikonlopun aikana laittaa sähköpostia, jos haluatte tulla jotain noutamaan hoitolasta tarjoushinnalla. Verkkokaupassa tarjoustuotteet ovat voimassa su 15.2 klo 24 saakka. Muistakaa verkkokaupassa laittaa koodi "pimeäkauppa"kohtaan jossa kysytään alennuskoodia. Silloin kone laskee ostoskorinne tuotteista tuon -20%.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti